reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja na brzuchu :) Tez lubię jak zasypiac

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Bo mi normalnie to wszystko wypływa :) a w cyklu gdzie się staraliśmy to giry poszły w górę :) i tak sobie teraz o tym przypomniałam :) na brzuchu też lepiej?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja podkładam sobie poduszkę pod pupę i leżę chwilkę. Na brzuchu to chyba lepiej jak się ma tyłozgięcie.... Dobrze pamiętam?

Bo mi normalnie to wszystko wypływa :) a w cyklu gdzie się staraliśmy to giry poszły w górę :) i tak sobie teraz o tym przypomniałam :) na brzuchu też lepiej?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Na brzuchu przy tyłozgięciu macicy ;)

relgx1hpw702se3x.png

@89Katia
Ile to się juz slyszalo o tych " niby "straconych cyklach , oby i twoj byl wlasnie "tak stracony" jak tych kobiet ktore juz wlasnie z takiego cyklu noszą pod serduszkiem drugie serduszko badz tula swoje bobaski:);)
@Antonia2016 u mnie tez nadeszly te bardziej pogodne dni z calego cyklu także kochana &&&&za Ciebie za siebie i za wszystkie ktore są na etapie "kopulowania" :biggrin2:
:biggrin2::biggrin2:

@Agatusia1
Działajcie więc intensywnie aby skutki byly owocne !&&&&&& u mnie też piekna pogoda i +6°C także kobitki dzialamy ,dzialamy! Nie poddajemy się ! I nie wątpimy w spelnienie wlasnych marzeń .... :happy2::happy: razem raźniej i damy "temu" rady ....:biggrin2:

reklama
U mnie dziś 27dc, owu nadal brak :/ w sobotę i wczoraj nie mierzyłam temperatury, bo byłaby niemiarodajna, dzisiaj zmierzylam o 5 40, bo musiałam wstać do toalety, zawsze mierze 6 30. Temperatura 36,15 więc pewnie znowu niemiarodajna? Co myślicie? Jestem jeszcze solidnie przeziębiona, nie wiem jak to wpływa na temperaturę.

relgx1hpw702se3x.png

Do góry