Antonia2016
Fanka BB :)
Ja też na brzuchu bo to zalecenie przy tylozgieciu :-)Ja akurat na brzuchu![]()
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też na brzuchu bo to zalecenie przy tylozgieciu :-)Ja akurat na brzuchu![]()
Bo mi normalnie to wszystko wypływaa w cyklu gdzie się staraliśmy to giry poszły w górę
i tak sobie teraz o tym przypomniałam
na brzuchu też lepiej?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak tak działamy :-)@89Katia
Ile to się juz slyszalo o tych " niby "straconych cyklach , oby i twoj byl wlasnie "tak stracony" jak tych kobiet ktore juz wlasnie z takiego cyklu noszą pod serduszkiem drugie serduszko badz tula swoje bobaski
@Antonia2016 u mnie tez nadeszly te bardziej pogodne dni z calego cyklu także kochana &&&&za Ciebie za siebie i za wszystkie ktore są na etapie "kopulowania"
@Agatusia1
Działajcie więc intensywnie aby skutki byly owocne !&&&&&& u mnie też piekna pogoda i +6°C także kobitki dzialamy ,dzialamy! Nie poddajemy się ! I nie wątpimy w spelnienie wlasnych marzeń ....razem raźniej i damy "temu" rady ....
![]()
@LanvinCześć Moje Kochane :-*
Ja nadal w górach ;-) jest taka piękna pogoda ;-)
Jest super :-)
@Paraplu jak tam sytuacja u Ciebie?@Lanvin hmmm.... kurde ja przeziębiona nie jestem, ale mam chyba jak u Ciebie z owu... plus mdłości od 14dc non stop przynajmniej raz dziennie. Także jakieś zaburzenia mam :-)
Ja też na brzuchu bo to zalecenie przy tylozgieciu :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć Moje Kochane :-*
Ja nadal w górach ;-) jest taka piękna pogoda ;-)
Jest super :-)
@Paraplu jak tam sytuacja u Ciebie?@Lanvin hmmm.... kurde ja przeziębiona nie jestem, ale mam chyba jak u Ciebie z owu... plus mdłości od 14dc non stop przynajmniej raz dziennie. Także jakieś zaburzenia mam :-)
Cykle miewam 26-28 dni. Dzis 16dc dopiero mam [emoji4]
Spokojnie plemniki trochę żyją, wiec co dwa dni wystarczy [emoji6]
To pewnie wstrzelicie się,trzymam
W piatek histeroskopia, mam stracha [emoji33][emoji33][emoji33]
Dzisiaj przychodzi podloga i walcze z sypialnia dalej [emoji1377]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom