reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@bertha czekamy!!! :D :*
@DorciaMamaOlka nie rozumiem jak lekarz mógł nie monitorować krwiaka w ciąży...
Moja znajoma ostatnio poroniła bo miała kontakt z chorym na ospe dzieckiem, płód nie dał rady... powodów może być multum niestety :/ powodzeniaa!
Niesety tak się zdarzało...w sumie i ja miałam kontakt z osobom która 3 tyg walczyła z wirusem nie wiadomo jakim...mi osobiście nic nie było,ta osoba miała podejrzenie półpaśca :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Niesety tak się zdarzało...w sumie i ja miałam kontakt z osobom która 3 tyg walczyła z wirusem nie wiadomo jakim...mi osobiście nic nie było,ta osoba miała podejrzenie półpaśca :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz ze to jest zarazliwe. Podobno niesamowity ból towarzyszy .

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha, szkoda ze beta nie wyszła, tez liczyłam po cichutku na cud u ciebie[emoji8] ale ogolnie przyniosłas bardzo dobre wiesci i mam nadzieje ze bedziesz miała zimowe dzieciątko w przyszłym roku❣️

Zadzwonili do mnie wczoraj z office ze cały mój blood work jest w porzadku, morfo ok, syfilisu i HIV nie mam, nie do końca rozumiem jak wyglada sprawa z różyczka bo moja mama nie pamięta czy mialam, a tu sprawdzali przeciwciała- czyli co oznacza wynik ok? Ze mialam czy nie?[emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry