reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@bertha czekamy!!! :D :*
@DorciaMamaOlka nie rozumiem jak lekarz mógł nie monitorować krwiaka w ciąży...
Moja znajoma ostatnio poroniła bo miała kontakt z chorym na ospe dzieckiem, płód nie dał rady... powodów może być multum niestety :/ powodzeniaa!
Niesety tak się zdarzało...w sumie i ja miałam kontakt z osobom która 3 tyg walczyła z wirusem nie wiadomo jakim...mi osobiście nic nie było,ta osoba miała podejrzenie półpaśca :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Niesety tak się zdarzało...w sumie i ja miałam kontakt z osobom która 3 tyg walczyła z wirusem nie wiadomo jakim...mi osobiście nic nie było,ta osoba miała podejrzenie półpaśca :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz ze to jest zarazliwe. Podobno niesamowity ból towarzyszy .

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha, szkoda ze beta nie wyszła, tez liczyłam po cichutku na cud u ciebie[emoji8] ale ogolnie przyniosłas bardzo dobre wiesci i mam nadzieje ze bedziesz miała zimowe dzieciątko w przyszłym roku❣️

Zadzwonili do mnie wczoraj z office ze cały mój blood work jest w porzadku, morfo ok, syfilisu i HIV nie mam, nie do końca rozumiem jak wyglada sprawa z różyczka bo moja mama nie pamięta czy mialam, a tu sprawdzali przeciwciała- czyli co oznacza wynik ok? Ze mialam czy nie?[emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry