Bertha [emoji110] [emoji110] [emoji110] kciuki trzymam za wysoka betę ;*
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak myślę . No i na pewno ma na to wpływ etap ciąży w którym się ona zakończyła.Myśle ze to indywidualna kwestia. 10 maja miałam zabieg, beta około 60tys. Po 22 dniach dostałam @ i sprawdzałam betę była już 0,78
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Beta <0,1. Takze cudu brak
--------------------------------------------
Beta <0,1. Takze cudu brak
Kurde dziewczyny , zmartwilyscie mnie!!!tak się cieszyłam że mam tyle testow ,aż 50 szt. A tu wychodzi że są zle????? Poniżej wrzycam foto.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj przykro mi lekarz dal nadzieję.Beta <0,1. Takze cudu brak
Szkoda[emoji22] Poczułam takie rozczarowanie jakbym odebrała własny wynik. Na szczęście masz plan.[emoji106] Kciuki[emoji110]Beta <0,1. Takze cudu brak