Antonia2016
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie te mam... i jest 17 dc i według nich owu nie było...
Kurde dziewczyny , zmartwilyscie mnie!!!tak się cieszyłam że mam tyle testow ,aż 50 szt. A tu wychodzi że są zle????? Poniżej wrzycam foto.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde serio? Są do dupy? Ehhh a tak się cieszyłam . Dziś dopiero 7 dc więc trochę jeszcze czasu jest. To jakie kupić???????!!!Jak masz ich az tyle to rob je dwa razy dziennie, po południu i wieczorem, moze wyłapią pik lh.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A macie jakiegoś linka które sa najlepsze???? Ojeju jak ja się teraz zmartwilamRob na przykład jeden o 16 a drugi o 21.
Najlepsze sa domowe labolatorium i facelle, ale cena o wiele wyższa. Jak macie paypala zamowcie zielone na ebayu.
OMG dobrze że dopiero 6 dc !!! Ja pierd... wkurzylam się jak NIGDYPotwierdzam, że są do d... cały czas pokazywały mi tylko pasek kontrolny. Kupiłam facelle i domowe laboratorium i okazuje się, że jednak mam owu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom