reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Auslanderka, wielkie gratulacje !!! [emoji3] gdzie mierzysz temperaturę? Wiesz czasem dziewczyny maja wysoka temp a przychodzi @ wiec tym się w ogóle nie przejmuj !!
Lanvin, co z ta temperatura hm.. może faktycznie do owu jeszcze czas..
Kotek, Sylwia.. odpocznijcie i wracajcie do nas [emoji6] ja też czasem chciałabym ograniczyć forum ale to chyba staje się moim nałogiem i nawet w pracy co chwile zaglądam do was [emoji12]
Ja może nie staram się za długo bo teraz leci 7 cykl ale pierwsze 3 cykle były na spontanie i jak widać nic to nie dało, a z wami dziewczyny zawsze raźniej [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak dokladnie u mnie przed @ byla temperatura 37,2 a przyszla do mnie o 2 dni za wcześnie :-)
A jesli chodzi o spontana., to ja przez 34 cykle staralam sie na spontana i tez nic to nie dalo hehe wiec uwazam ze pisząc na forum nic nie trace a wrecz zyskuje bo zawsze cos nowego moge sie dowiedziec ,zapytac jak mam jakis problem czy po prostu popisac o wszystkim i niczym a kiedy zajde w ciążę i czy zajde to tak naprawdę nie wiadomo :-)

reklama
Jeszcze nic nie było 6dc,tyle że już estrofen biorę i clo,także czekamy na ważny dzień:)
Docia nie czekajcie. Działajcie[emoji5]
Auslanderka, wielkie gratulacje !!! [emoji3] gdzie mierzysz temperaturę? Wiesz czasem dziewczyny maja wysoka temp a przychodzi @ wiec tym się w ogóle nie przejmuj !!
Lanvin, co z ta temperatura hm.. może faktycznie do owu jeszcze czas..
Kotek, Sylwia.. odpocznijcie i wracajcie do nas [emoji6] ja też czasem chciałabym ograniczyć forum ale to chyba staje się moim nałogiem i nawet w pracy co chwile zaglądam do was [emoji12]
Ja może nie staram się za długo bo teraz leci 7 cykl ale pierwsze 3 cykle były na spontanie i jak widać nic to nie dało, a z wami dziewczyny zawsze raźniej [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mierzę w ustach....

Dziękuję dziewczyny[emoji5]
Ja siedzę i zamiast pracować to liczę który to może być tydzień[emoji23] . I tak będę do poniedziałku pewnie. A potem robić nadgodziny, żeby się z projektem wyrobić[emoji20]

A u mnie w końcu pojawił się ból owulacyjny, to okazało się, ze gości do jutra będziemy mieć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] także z przytulasow bici [emoji23]

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Nici oczywiście, a nie bici ;)

Brałam donga po owu zwykle dwa dni :) wszystko było ok :) byle nie za długo hehe

A jak brałam clo, donga i bede brała jeszcze luteinę to wziąć tez acard?

Auslanderka, gratuluję ;)

Ja dzisiaj we Wrocławiu, właśnie siedzę na keratynowym prostowaniu :) wcześniej byliśmy na zakupach i na obiedzie, kupiłam sobie sweterek, dwie koszule i majteczki koronkowe ;) a za godzinę jedziemy do mojej przyjaciółki i zostajemy do jutra, także dzisiejszą noc sponsoruje mojito :D

A dzisiejszy dzień można podpiąć pod hasła #dietacud #schudnew2017 #fitobiad [emoji14] w poniedziałek wracam na fitness [emoji14]

1487343436-aaaaaa.jpeg

relgx1hpw702se3x.png

reklama
A u mnie w końcu pojawił się ból owulacyjny, to okazało się, ze gości do jutra będziemy mieć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] także z przytulasow bici [emoji23]

Eeeee tam goście nie przeszkoda zawsze mozna pojechac po cos do sklepu albo wieczorkiem.gdzies sie wymknac .... dasz rade a i taka.adrenalina tez wskazana no i pewnie nie bedziesz myslec o tym czy sie uda czy nie.tylko o tym by ktos.nic nie zobaczyl i nic nie.uslyszal :-) ;-)

Do góry