reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny;) U mnie 21 dc , owulacje jak przepuszczalam powinnam miec 14dc, od wczoraj kluje mnie jajnik, ogolnie caly czas czuje brzuch na dole, mimo ze nigdy nie mialam ani boli owulacyjnych ani przed @ . Mozliwe ze owulacja az tak mi sie przesunela i stad te bole?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O jej tyle czasu i nikt tego nie widział. Kiedy masz operacje? Nawet bym nie pomyślała że po cc mogą być takie problemy.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
22.02 jadę na badania kwalifikujace do operacji i wtedy pewnie poznam termin. Mam nadzieję że nie będzie to za rok[emoji12] Ja nie mam tyle czasu na czekanie.

1usavcqgt1dml95x.png

Niunia u mnie ok, za 4 dni prenatalne mam mieć i testy pappa ze wzgl. na wiek. Strasznie się boję .
Bardzo, ale to bardzooo Ci słońce kibicuję, nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym zobaczyć Twój test ciążowy. I wierzę, że już niedługo się doczekasz Pysiu :*
[emoji8] [emoji8] [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

Niunia u mnie ok, za 4 dni prenatalne mam mieć i testy pappa ze wzgl. na wiek. Strasznie się boję .
Bardzo, ale to bardzooo Ci słońce kibicuję, nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym zobaczyć Twój test ciążowy. I wierzę, że już niedługo się doczekasz Pysiu :*
Odezwij się po badaniach. Na pewno będzie ok.

1usavcqgt1dml95x.png

Auslanderka, wielkie gratulacje !!! [emoji3] gdzie mierzysz temperaturę? Wiesz czasem dziewczyny maja wysoka temp a przychodzi @ wiec tym się w ogóle nie przejmuj !!
Lanvin, co z ta temperatura hm.. może faktycznie do owu jeszcze czas..
Kotek, Sylwia.. odpocznijcie i wracajcie do nas [emoji6] ja też czasem chciałabym ograniczyć forum ale to chyba staje się moim nałogiem i nawet w pracy co chwile zaglądam do was [emoji12]
Ja może nie staram się za długo bo teraz leci 7 cykl ale pierwsze 3 cykle były na spontanie i jak widać nic to nie dało, a z wami dziewczyny zawsze raźniej [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spark progesteron 21dc moja droga
To skrót myślowy lekarzy, którzy zakładają że kazdy ma owu w 14dc. Poprawnie powinni mowic, ze progesteron badamy 7 dpo.

No i zadzwoniłam. Beta 683 czy jakoś tak bo już zapomniałam[emoji12] . Na pewno 600 ileś. Czyli mam nadzieję, że to wczesna ciąża[emoji106] [emoji2] [emoji120] i alkohol nie zaszkodził. Gin w sobotę nie mógł nic jeszcze zobaczyć. Haha pani z recepcji nie śmiała się już ze mnie tylko kazała przyjść w poniedziałek na usg.... i pytała czy okres był normalny.....
Aaaaaa zaczynam wierzyć[emoji106] [emoji106] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Dziękuję za wsparcie[emoji8]
CUODWNIEEEE!!!! gratulacje! :):) no musza byc blizniaki jak nic, bo taka beta! (zakladajac ze to 7dc byla owu :) ) :D niesamowite! chyba ze jeszcze jakies przytulanko bylo w miedzyczasie, o ktorym zapomnialas ;)

@bertha specjalnie dla Ciebie
1487330580-aaaaaa.jpeg
Dziękuje! :* piękny plusik :)

Dzisiaj temp jeszcze niżej 36,38...... ja ją olewam. Będzie co ma być. Do poniedziałku do południa jestem w ciąży[emoji2][emoji2] i tyle.
Wow, no niezła temp :) Mierzysz na dole? Jednak niczego nie mozna byc pewnym ;)

pozdrawiamy cioteczki ze spacerku :)
20170217-115932.jpg
Ale pięknie przystrojony pojazd Nataniela :)

Do góry