GratulacjePrzepraszam za jakość....jest tam druga blada krecha jak byk.
Mój P. się poplakal...
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjePrzepraszam za jakość....jest tam druga blada krecha jak byk.
Mój P. się poplakal...
Powodzenia w staraniach :-)Dziewczyny żegnam sie z Wami na jakis czas musze naprawdę odpoczac bo psycha mi siądzie.
Żebym nie wchofxila na forum to maz założy mi blokade rodzicielską. Powrócę jak sie uda
Zycze wszystkim powodzenia.
GRATULUJĘ :-)Przepraszam za jakość....jest tam druga blada krecha jak byk.
Mój P. się poplakal...
No kurczę, nie ma wyjscia, to musiał byc ten 7dc! Bo przed @ tez bez przytulanek wiec nie ma szans
No wlasnie u mnie klapa, bo sie okazało 5dc ze pęcherzyka nie ma na usg.. wiec nie wiadomo czy pękł, czy zmalał, czy był w ogóle wartościowy... nie wiem. Przytulanki były na wszelki wypadek 4dc i 6dc i dzien przed @ tez@bertha a jak Twoja owu w 6dc? Dobrze pamiętam? Działaliście?
Przepraszam za jakość....jest tam druga blada krecha jak byk.
Mój P. się poplakal...
Trzymam kciuki za dwie kreseczki! Odpoczywaj i wróć się pochwalić!Dziewczyny żegnam sie z Wami na jakis czas musze naprawdę odpoczac bo psycha mi siądzie.
Żebym nie wchofxila na forum to maz założy mi blokade rodzicielską. Powrócę jak sie uda
Piękna krecha! Gratulacje!Przepraszam za jakość....jest tam druga blada krecha jak byk.
Mój P. się poplakal...
Trzymaj się cieplutko ... i wracaj szybko do nas [emoji8]Dziewczyny żegnam sie z Wami na jakis czas musze naprawdę odpoczac bo psycha mi siądzie.
Gratulacje !!! Cudnie [emoji7] [emoji7] [emoji7]Przepraszam za jakość....jest tam druga blada krecha jak byk.
Mój P. się poplakal...