reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@bertha proszę
1487255964-aaaaaa.jpeg
1487255972-aaaaaa.jpeg
No kurczę, nie ma wyjscia, to musiał byc ten 7dc! Bo przed @ tez bez przytulanek wiec nie ma szans :) No chyba ze ciąża juz ma 6 tygodni bo jest z zeszłego cyklu :)

@bertha a jak Twoja owu w 6dc? Dobrze pamiętam? Działaliście?
No wlasnie u mnie klapa, bo sie okazało 5dc ze pęcherzyka nie ma na usg.. wiec nie wiadomo czy pękł, czy zmalał, czy był w ogóle wartościowy... nie wiem. Przytulanki były na wszelki wypadek 4dc i 6dc i dzien przed @ tez :) wiec początek cyklu obstawiony :)
A teraz przerwa :)

Przepraszam za jakość....jest tam druga blada krecha jak byk.:-) :)
Mój P. się poplakal...

Piękna ta krecha!! :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Dziewczyny żegnam sie z Wami na jakis czas musze naprawdę odpoczac bo psycha mi siądzie.
Żebym nie wchofxila na forum to maz założy mi blokade rodzicielską. Powrócę jak sie uda:)
Zycze wszystkim powodzenia.
Trzymaj się cieplutko ... i wracaj szybko do nas [emoji8]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Do góry