reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mój jak ma coś remontować to muszę najpierw napisać pismo a potem czekać na rozpatrzenie.. typowy urzędnik [emoji53] a jak już się zabierze za robotę to bez kija nie podchodź [emoji849]
Dzwoniłam do położnej jak tam moje wyniki ( bo i nas zostają w kartotece u gin). Dowiedziałam się, że morfologia idealna, glukoza też a tsh 2,02 wiec chyba nie ma źle [emoji6] chociaż rośnie skubana bo 3 lata temu miałam 1,7 a przed ciążą 1,2..
Karotka, jak tam? [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No mój to powtarza "przecież jak facet mówi, że coś zrobi to to zrobi, nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać" :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

1487253014-aaaaaa.jpeg

No tak wyglądają moje testy. Chyba nie ma sensu juz robic. Owu byla na pewno w 14 dc. Przytulanki byly w 12 i 13 oraz wczesniej co dwa dni.
Zobaczymy czy cod z tego wyniknie.
Testów już nie rób ale bzyknąć się jeszcze możesz :p

Dziewczyny żegnam sie z Wami na jakis czas musze naprawdę odpoczac bo psycha mi siądzie.
Żebym nie wchofxila na forum to maz założy mi blokade rodzicielską. Powrócę jak sie uda:)
Zycze wszystkim powodzenia.
Też o tym myślę... :(
Powodzenia i wracaj pokazać dwie kreski ;)

reklama
Do góry