Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mój to powtarza "przecież jak facet mówi, że coś zrobi to to zrobi, nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać"Mój jak ma coś remontować to muszę najpierw napisać pismo a potem czekać na rozpatrzenie.. typowy urzędnik [emoji53] a jak już się zabierze za robotę to bez kija nie podchodź [emoji849]
Dzwoniłam do położnej jak tam moje wyniki ( bo i nas zostają w kartotece u gin). Dowiedziałam się, że morfologia idealna, glukoza też a tsh 2,02 wiec chyba nie ma źle [emoji6] chociaż rośnie skubana bo 3 lata temu miałam 1,7 a przed ciążą 1,2..
Karotka, jak tam? [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Testów już nie rób ale bzyknąć się jeszcze możesz
No tak wyglądają moje testy. Chyba nie ma sensu juz robic. Owu byla na pewno w 14 dc. Przytulanki byly w 12 i 13 oraz wczesniej co dwa dni.
Zobaczymy czy cod z tego wyniknie.
Odpoczywaj i wracaj do nas szybko trzymaj sięDziewczyny żegnam sie z Wami na jakis czas musze naprawdę odpoczac bo psycha mi siądzie.
Żebym nie wchofxila na forum to maz założy mi blokade rodzicielską. Powrócę jak sie uda
Zycze wszystkim powodzenia.
Też o tym myślę...Dziewczyny żegnam sie z Wami na jakis czas musze naprawdę odpoczac bo psycha mi siądzie.
Żebym nie wchofxila na forum to maz założy mi blokade rodzicielską. Powrócę jak sie uda
Zycze wszystkim powodzenia.
Gratuluję!!!!Przepraszam za jakość....jest tam druga blada krecha jak byk.
Mój P. się poplakal...