sylwkaq90
Fanka BB :)
Dziękuję Antonina [emoji9]Tak, dzialajcie dziś i może jutro,pojutrze :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Antonina [emoji9]Tak, dzialajcie dziś i może jutro,pojutrze :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo i to plamienie pasuje. Naszczęście już nie wróciło. Tfu tfuNo moze moze. Jakieś wytkumaczenie musi być [emoji16]
Będzie dobrze! to prawdziwy cud, tylko sie cieszyć.Bo i to plamienie pasuje. Naszczęście już nie wróciło. Tfu tfu
Masz długi plik LH, u mnie pozytywne zawsze tylko 1 dzien, a poza tym jaśniutkie.
Poprostu tak masz, ja mam inaczej dlatego zrobiłam ciążowy[emoji2]Będzie dobrze! to prawdziwy cud, tylko sie cieszyć.
A to dobrze czy zle, ze tak mam? Wiesz nie robilam testu w 12, bo sobie pomyslalam ze na pewno tej owu jeszcze nie ma. Ostatnio okresy mi sie troche spoznialy to sobie myślę, że teraz jakos później.
Aa hehe. Rozumiem. Ja nigdy wczesniej nie robilam testów owuPoprostu tak masz, ja mam inaczej dlatego zrobiłam ciążowy[emoji2]
A czy robiłaś testy owu np w tym 5 dc?Teraz tak patrząc na test 25 jest słaba więc myślę, że owu była ok. 5 dc przytulanki 7 jakoś jajo sie zapłodniło i dzisiaj jest 10dpo. Moja teoria. Zobacze jutro wynik bety to będzie wiadomo coś więcej. A i kupię kolejną 25 i jutro rano też zatestuję, sprawdzę czy ciemnieje.
@Karotka gratki[emoji2]
No właśnie nie bo nie spodziewałam się niczego. A nawet żadnych nie miałam w domu. 1 test owu 10dc i już pozytyw. Hmmmm[emoji16] [emoji16] [emoji16] moja teoria się obaliła[emoji21]
O cholera, ale dzień [emoji16] auslanderka, karotka, gratulacje! [emoji7] [emoji7] Ale jajca [emoji1]
Jak tak patrzę na reakcję karotki to aż się boje swojej, jeszcze mi tu konto zablokują [emoji23] [emoji23]
Paraplu, ekipa remontowa z ciebie przednia [emoji1] jakbym zrobiła zdjęcie jak B położył tapetę w łazience, to byś padła [emoji23] Ale tłumacze sobie że to był jego pierwszy raz [emoji38]
Z tymi chlopami ja nir wiem, myślałam ze mój tylko taki lewy [emoji1] miesiąc się o żarówki prosiłam, siedzieliśmy 2 miesiące przy lampie do malowania [emoji23] zrobił żyrandol dopiero jak zadzwoniłam wkur..ona ze siedzę po ciemku, bo tylko światło w kuchnii zostało [emoji1]
Ja trochę z przyczajenia z krzaczorow się witam, nawet nie wiem który dc i czekam na @ [emoji1]