Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynyyyyyy...ozeszqrwajapiertole.... Jest bladzioch!!!!!!!!!!!!!!! Zaraz zawału dostanę!!!!!
Wrzucę fotkę testu jak najszybciej,ale...jest druga kreskaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jezuuu...
Gratulacje!!! który to cs i jak obstawiony? który dc?Dziewczynyyyyyy...ozeszqrwajapiertole.... Jest bladzioch!!!!!!!!!!!!!!! Zaraz zawału dostanę!!!!!
Wrzucę fotkę testu jak najszybciej,ale...jest druga kreskaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jezuuu...
Jak owu w 14 skoro w 14 masz super kreski ? Czyli do 14 dc musisz dodac24-36h i dopiero będzie owu.
No tak wyglądają moje testy. Chyba nie ma sensu juz robic. Owu byla na pewno w 14 dc. Przytulanki byly w 12 i 13 oraz wczesniej co dwa dni.
Zobaczymy czy cod z tego wyniknie.
Testa dawajJa się tu trzęsę teraz jak nie wiem... 1 cykl!!!!!!!!!!!!! Bzykanie tylko 3 razy!!!!!!!!!!!! Dziś 35 dc,nie wiem kiedy dokładnie się udało... A ten matoł śpi!!!!!!!! A mnie nosi,bo muszę mu powiedzieć...ale poczekam ,niech się wyśpi,zmęczony jest dzisiaj....o matko...
Aha no widzisz Antonina jaka ja obeznana w tych sprawach. Czyli koniecznie dzisiaj [emoji173] bo raczej nic z tego..Jak owu w 14 skoro w 14 masz super kreski ? Czyli do 14 dc musisz dodac24-36h i dopiero będzie owu.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom