reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mam to samo, wczoraj coś wkładki mi się skończyły, to zauważyłam, że coś tam się pojawiło.

Kochana, wpisuję i nic z tego nie wynika...

Niby powinno się mierzyć po 3 godzinach snu lub spoczynku, ja w większość nocy się budzę, także to nierealne, żebym całą noc przespala do rana. Może dziewczyny, które dłużej mierzą będą wiedziały coś na ten temat :)

Twój spadek nie jest duży, może jednak się utrzyma, nie zapeszaj :)

Udanego wyjazdu :*

Bardzo dobrze, że masz w nim takie oparcie :) kochana, jesteś jeszcze młoda, znajdziesz w ciążę już niedługo :*

relgx1hpw702se3x.png

Dziękuje Słońce :-*

A te panele też sama będziesz kłaść? ...

Akurat kladzenie paneli jest najprostsza czynnoscia jaka bede robic w ramach remontu :p
Gorzej bedzie z rownaniem podlogi pod te panele i szczerze to nie mam jeszcze pomyslu jak to tanio zrobic [emoji33]

Zeby nie bylo ze ja taki master jestem. Moja robota to sie na "Janusze remontu" nadaje [emoji23] ale jak juz pisalam, to malo wazna sciana, ja mam frajde jak widze ze cos z tej moj pracy powoli sie wykluwa i przy okazji oszczedzam na robociznie :)

PS
Brzuch mnie napierdziela okresowo, identycznie jak przed zabiegiem. To dobry znak, ino ze nadal normalnego okresu niet, tylko plamienie krwia od rana. Oby sie rozkrecilo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny :) Już wprawdzie po 12:00 jest,ale wcześniej nie miałam jak testować,bo usypiałam synka ,no i jakoś oko mi się też przymknęło.:-D
No nic,poczekam aż mi się zachce siku i dam wam znać.:biggrin2:

Dzięki dziewczyny :) Już wprawdzie po 12:00 jest,ale wcześniej nie miałam jak testować,bo usypiałam synka ,no i jakoś oko mi się też przymknęło.:-D
No nic,poczekam aż mi się zachce siku i dam wam znać.:biggrin2:
Nie trzymaj zbyt długo w niepewności :)

relgx1hpw702se3x.png

@auslanderka wow ale numer... :szok: życzę Ci żeby to była ciąża :* na początku tak sobie pomyślałam "jak to możliwe, może test jakiś wadliwy", ale widzę, że na innych też ładne mocne krechy. :) Współczuję Ci tego czekania do jutra na wyniki ja bym chyba jajko zniosła :p

A ja wczoraj myślałam że padne ze śmiechu bo pokazałam mojemu Ł 2 testy owu takie jeszcze bladziochy i on taki uśmiech od ucha do ucha i mówi "ale druga kreska jest to znaczy że można się starać...." haha :D

Mój ostatnio pomylił test owu z ciążowym :) Gdybyście widziały jego wyraz twarzy w pierwszym momencie gdy zobaczył 2 kreski - BEZCENNE :):):)

Akurat kladzenie paneli jest najprostsza czynnoscia jaka bede robic w ramach remontu :p
Gorzej bedzie z rownaniem podlogi pod te panele i szczerze to nie mam jeszcze pomyslu jak to tanio zrobic [emoji33]

Zeby nie bylo ze ja taki master jestem. Moja robota to sie na "Janusze remontu" nadaje [emoji23] ale jak juz pisalam, to malo wazna sciana, ja mam frajde jak widze ze cos z tej moj pracy powoli sie wykluwa i przy okazji oszczedzam na robociznie :)

PS
Brzuch mnie napierdziela okresowo, identycznie jak przed zabiegiem. To dobry znak, ino ze nadal normalnego okresu niet, tylko plamienie krwia od rana. Oby sie rozkrecilo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Brawo Ty ! :biggrin2: ... remonty, urządzanie i możesz następny interes otwierać "Paraplu Was urządzi" ;)
Ja się nadaje tylko do urządzania. Jak pomalowałam sufit w mojej małej, starej łazience w blokach (bo spieszyło mi sie z wprowadzką i nie chciałam na M czekać) to do dziś wszyscy wspominają moje dzieło :-D:-D:-D ... i nie to, że się nie starałam ... ależ owszem. Niestety efekt był mizerny ale i tak mój M tego nie poprawił ... precież jak jest pomalowane to po co ... eh te chłopy :-p

reklama
Brawo Ty ! :biggrin2: ... remonty, urządzanie i możesz następny interes otwierać "Paraplu Was urządzi" ;)
Ja się nadaje tylko do urządzania. Jak pomalowałam sufit w mojej małej, starej łazience w blokach (bo spieszyło mi sie z wprowadzką i nie chciałam na M czekać) to do dziś wszyscy wspominają moje dzieło :-D:-D:-D ... i nie to, że się nie starałam ... ależ owszem. Niestety efekt był mizerny ale i tak mój M tego nie poprawił ... precież jak jest pomalowane to po co ... eh te chłopy :-p
Ogarnij mojego...w poprzednim mieszkaniu mieliśmy dziurę nad oknem przez którą wiało. Ja poszłam do rodziców, a M uznał, że weźmie piankę zaklei nią dziurę. I tu pojawił się problem, bo geniusz nie dość, że nie pomyślał, że ta pianka zacznie się pienic po chwili i na ścianie było jej później od groma, to jeszcze uznał, że rękawiczki dołączone do zestawu na pewno się nie przydadzą i wyglądał piankę gołymi rękami!! Nie muszę chyba mówić jak wyglądały jego ręce... Jak to zobaczyłam, to ręce mi opadły [emoji14] to się nazywa mistrz remontu!

relgx1hpw702se3x.png

Do góry