reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mam to samo, wczoraj coś wkładki mi się skończyły, to zauważyłam, że coś tam się pojawiło.

Kochana, wpisuję i nic z tego nie wynika...

Niby powinno się mierzyć po 3 godzinach snu lub spoczynku, ja w większość nocy się budzę, także to nierealne, żebym całą noc przespala do rana. Może dziewczyny, które dłużej mierzą będą wiedziały coś na ten temat :)

Twój spadek nie jest duży, może jednak się utrzyma, nie zapeszaj :)

Udanego wyjazdu :*

Bardzo dobrze, że masz w nim takie oparcie :) kochana, jesteś jeszcze młoda, znajdziesz w ciążę już niedługo :*

relgx1hpw702se3x.png

Dziękuje Słońce :-*

A te panele też sama będziesz kłaść? ...

Akurat kladzenie paneli jest najprostsza czynnoscia jaka bede robic w ramach remontu :p
Gorzej bedzie z rownaniem podlogi pod te panele i szczerze to nie mam jeszcze pomyslu jak to tanio zrobic [emoji33]

Zeby nie bylo ze ja taki master jestem. Moja robota to sie na "Janusze remontu" nadaje [emoji23] ale jak juz pisalam, to malo wazna sciana, ja mam frajde jak widze ze cos z tej moj pracy powoli sie wykluwa i przy okazji oszczedzam na robociznie :)

PS
Brzuch mnie napierdziela okresowo, identycznie jak przed zabiegiem. To dobry znak, ino ze nadal normalnego okresu niet, tylko plamienie krwia od rana. Oby sie rozkrecilo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny :) Już wprawdzie po 12:00 jest,ale wcześniej nie miałam jak testować,bo usypiałam synka ,no i jakoś oko mi się też przymknęło.:-D
No nic,poczekam aż mi się zachce siku i dam wam znać.:biggrin2:

Dzięki dziewczyny :) Już wprawdzie po 12:00 jest,ale wcześniej nie miałam jak testować,bo usypiałam synka ,no i jakoś oko mi się też przymknęło.:-D
No nic,poczekam aż mi się zachce siku i dam wam znać.:biggrin2:
Nie trzymaj zbyt długo w niepewności :)

relgx1hpw702se3x.png

@auslanderka wow ale numer... :szok: życzę Ci żeby to była ciąża :* na początku tak sobie pomyślałam "jak to możliwe, może test jakiś wadliwy", ale widzę, że na innych też ładne mocne krechy. :) Współczuję Ci tego czekania do jutra na wyniki ja bym chyba jajko zniosła :p

A ja wczoraj myślałam że padne ze śmiechu bo pokazałam mojemu Ł 2 testy owu takie jeszcze bladziochy i on taki uśmiech od ucha do ucha i mówi "ale druga kreska jest to znaczy że można się starać...." haha :D

Mój ostatnio pomylił test owu z ciążowym :) Gdybyście widziały jego wyraz twarzy w pierwszym momencie gdy zobaczył 2 kreski - BEZCENNE :):):)

Akurat kladzenie paneli jest najprostsza czynnoscia jaka bede robic w ramach remontu :p
Gorzej bedzie z rownaniem podlogi pod te panele i szczerze to nie mam jeszcze pomyslu jak to tanio zrobic [emoji33]

Zeby nie bylo ze ja taki master jestem. Moja robota to sie na "Janusze remontu" nadaje [emoji23] ale jak juz pisalam, to malo wazna sciana, ja mam frajde jak widze ze cos z tej moj pracy powoli sie wykluwa i przy okazji oszczedzam na robociznie :)

PS
Brzuch mnie napierdziela okresowo, identycznie jak przed zabiegiem. To dobry znak, ino ze nadal normalnego okresu niet, tylko plamienie krwia od rana. Oby sie rozkrecilo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Brawo Ty ! :biggrin2: ... remonty, urządzanie i możesz następny interes otwierać "Paraplu Was urządzi" ;)
Ja się nadaje tylko do urządzania. Jak pomalowałam sufit w mojej małej, starej łazience w blokach (bo spieszyło mi sie z wprowadzką i nie chciałam na M czekać) to do dziś wszyscy wspominają moje dzieło :-D:-D:-D ... i nie to, że się nie starałam ... ależ owszem. Niestety efekt był mizerny ale i tak mój M tego nie poprawił ... precież jak jest pomalowane to po co ... eh te chłopy :-p

reklama
Brawo Ty ! :biggrin2: ... remonty, urządzanie i możesz następny interes otwierać "Paraplu Was urządzi" ;)
Ja się nadaje tylko do urządzania. Jak pomalowałam sufit w mojej małej, starej łazience w blokach (bo spieszyło mi sie z wprowadzką i nie chciałam na M czekać) to do dziś wszyscy wspominają moje dzieło :-D:-D:-D ... i nie to, że się nie starałam ... ależ owszem. Niestety efekt był mizerny ale i tak mój M tego nie poprawił ... precież jak jest pomalowane to po co ... eh te chłopy :-p
Ogarnij mojego...w poprzednim mieszkaniu mieliśmy dziurę nad oknem przez którą wiało. Ja poszłam do rodziców, a M uznał, że weźmie piankę zaklei nią dziurę. I tu pojawił się problem, bo geniusz nie dość, że nie pomyślał, że ta pianka zacznie się pienic po chwili i na ścianie było jej później od groma, to jeszcze uznał, że rękawiczki dołączone do zestawu na pewno się nie przydadzą i wyglądał piankę gołymi rękami!! Nie muszę chyba mówić jak wyglądały jego ręce... Jak to zobaczyłam, to ręce mi opadły [emoji14] to się nazywa mistrz remontu!

relgx1hpw702se3x.png

Do góry