Antonia2016
Fanka BB :)
14 dc jak nic :-)Ale jaja! Jutro czekam na wieści!
A co powiecie o moich owu z wczoraj i dzis. Dzisiaj jajnik prawy boli
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
14 dc jak nic :-)Ale jaja! Jutro czekam na wieści!
A co powiecie o moich owu z wczoraj i dzis. Dzisiaj jajnik prawy boli
Ty tempki nie mierzysz prawda? Moim zdaniem owu możesz mieć nawet ok 20dc także spokojnie, zobacz i ja i gabrika tak miałyśmy
Witaj masz rację wcale to nie takie proste ale życzę powodzeniaHej dziewczyny Jestem nowa wiec moze sie krotko przedstawie - Jestem Olga ,mam 24 lata,pierwszy cykl staran , jeszcze nie mam dzieci wiec i male doswiadczenie w temacie Mam cykle 28 dniowe , owulacja wypada na 14dc ,obecnie jestem w 19dc . mam ogromna nadzieje na powodzenie ale duzo czytalam i juz wiem ze to wcale nie jest takie proste.
Hej dziewczyny Jestem nowa wiec moze sie krotko przedstawie - Jestem Olga ,mam 24 lata,pierwszy cykl staran , jeszcze nie mam dzieci wiec i male doswiadczenie w temacie Mam cykle 28 dniowe , owulacja wypada na 14dc ,obecnie jestem w 19dc . mam ogromna nadzieje na powodzenie ale duzo czytalam i juz wiem ze to wcale nie jest takie proste.
Chcialabym juz zrobic test ale jest za wczesnie, dzis strasznie od rana rozpiera mnie w podbrzuszu i promieniuje do kregoslupa , mam nadzieje ze to nie wczesny zwiastun @
Super że laparoskopia zaklepana coś się ruszy@Spark @Bulbasek @cheebay serdecznie Wam gratuluję! Ciesze się bardzo, że fasolki pięknie rosną! Życzę Wam spokojnych 9mcy[emoji173]
@bertha przykro mi, że masz bakterie mam nadzieję, że w niczym nie przeszkodzi.
@Lanvin piękny prezent
Fajnie, że mialyscie tak udane walentynki mój wieczór wczoraj szybko zleciał (i mało romantycznie) bo miałam wizytę u gina na 20:40. Było opóźnienie wiec w domu byłam 21:30. O 22 zawsze się kładziemy bo M wcześnie wstaje. Także szybkie przytulanki i spać Owu była wczoraj. Nie wiem czy damy rade bryknąć jeszcze dzisiaj.
Miłego wieczoru :*
A i mam umowioną laparoskopie na 14.03