reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A co cie skłoniło do zrobienia testu ciazowego w 15dc?

1usavcqgt1dml95x.png
Bo nigdy nie miałam tyle dni i tak wyraźnych testów owu. Ciążowych mam 25 szt. z amazona więc nie szkoda. Nie wiem czemu. Coś mi. Powiedziało w środku eno zrób[emoji16]
Trzymam kciuki zeby wszystko sprawnie i bezbolesnie poszło!

Piękne :) nimiti, ciekawa jestem czy twoja zrobi ci takie :) normalnie zapisze sie do tych Katowic jak takie ci zrobi :)

Rób jutro test! Co sie będziesz kolejny dzien zastanawiać :)

O kurde, niezła sytuacja..mocne te krechy...
mi sie kiedyś pojawił cien na teście ciążowym w terminie owu, ale to był taki deeelikatny cien, a u ciebie widac mocno! Ale numer! A podczas @ były przytulanki? Jest szansa ze wtedy zaszłaś?
Temp masz rzeczywiście niska jak na ciąże. Mierzysz w ustach?

To mój cien w owu:
36b4efc427bc2e47dfea5baf4e035e13.jpg

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Przytulanki były jak na wykresach zaznaczone. Poza tym wiem tyle co Wy[emoji5]
A może owu była w 7 dc? Tam masz zaznaczone, że lepki śluz się pojawił o_O A temperaturę mierzysz o stałych porach?
Może. W sumie to na to liczę[emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120]
Ale przygoda[emoji1]

Dziękuję Wam wszystkim bardzo za kciuki[emoji171].

reklama
Bierz, ja zwykle do dwoch dnni po owu brałam na wszelki wypadek jak pewna nie byłam :)
Gwiazdo w Tobie moja nadzieja. Dziś mam teoretycznie 15 dc, a praktycznie 18 od pierwszego dnia plamienia. Testy owulacyjne biel bielą pogania. Dziś trochę czułam jajniki, albo nieoddana dwójka mnie cisnęła ;) co dalej ze sroką i dongiem? Pić, brać czy sobie już odpuścić...???
Na testach nie ma nawet cienia cienia :(

Gwiazdo w Tobie moja nadzieja. Dziś mam teoretycznie 15 dc, a praktycznie 18 od pierwszego dnia plamienia. Testy owulacyjne biel bielą pogania. Dziś trochę czułam jajniki, albo nieoddana dwójka mnie cisnęła ;) co dalej ze sroką i dongiem? Pić, brać czy sobie już odpuścić...???
Na testach nie ma nawet cienia cienia :(
A testy dobre masz czy te z allegro?
Bierz! Jak niee będzie owu to cykl przynajmniej powinien być w miarę regularny :)

A testy dobre masz czy te z allegro?
Bierz! Jak niee będzie owu to cykl przynajmniej powinien być w miarę regularny :)
Z apteki takie po 30 sztuk pakowane. Nie wiem czy dobre... już nic nie wiem...
Wszystko znowu nie tak. Zaczęłam podjadać i tyję :( już kałdun wielki. Cudowny powrót na ulubiony dział...

reklama
Do góry