reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@ przyszła, zaczynam 6cs. Strategia - co drugi dzień tylko muszę się zastanowić od kiedy zacząć :-)
Z kim spedzam ten cykl?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Sama na pewno nie jestes jest nas wiecej także juz nie dlugo bierzemy sprawy w swoje ręce i oby tym razem bylo nas więcej tych z dwiema kreseczkami :-)

reklama
Sama na pewno nie jestes jest nas wiecej także juz nie dlugo bierzemy sprawy w swoje ręce i oby tym razem bylo nas więcej tych z dwiema kreseczkami :-)
A ja spróbuję w podejść na zasadzie:kiedy będzie [emoji173]to będzie. Co 2 dzień,codziennie nie zdało egzaminu...a z tego co patrzę ostatnio same tzw. "Złote strzały"...matematyka i wyliczenia sobie a ciąża przychodzi w najmniej oczekiwanym czasie[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja spróbuję w podejść na zasadzie:kiedy będzie [emoji173]to będzie. Co 2 dzień,codziennie nie zdało egzaminu...a z tego co patrzę ostatnio same tzw. "Złote strzały"...matematyka i wyliczenia sobie a ciąża przychodzi w najmniej oczekiwanym czasie[emoji6]

Ja tak właśnie do tego podchodzę ze bedzie co ma byc nie licze dni tylko po prostu czekam na cud ;):):)
Bedzie co ma być a z moim M to i tak zwykle przytulamy sie co 2-3dni:rolleyes:

Ja tak właśnie do tego podchodzę ze bedzie co ma byc nie licze dni tylko po prostu czekam na cud ;):):)
Bedzie co ma być a z moim M to i tak zwykle przytulamy sie co 2-3dni:rolleyes:
No my rzadziej...ale cóż. Nic na siłę. Powiem szczerze że trochę mnie zwątpienie ogarnia...Mamy córkę i dlatego chyba trochę łatwiej się pogodzić. Nie wiem czy mamy siły,chęci i kasę żeby zbadać się od a do z...co mi dadzą np.kiepskie lub dobre wyniki? Albo że jest nadzieja i się uda albo że czeka nas drogie leczenie a nie ma i tak gwarancji...
Jeśli chodziloby o pierwsze to zrobiłabym wszystko a tak...pozostaje się kochać i mieć nadzieję że się uda[emoji6]

No my rzadziej...ale cóż. Nic na siłę. Powiem szczerze że trochę mnie zwątpienie ogarnia...Mamy córkę i dlatego chyba trochę łatwiej się pogodzić. Nie wiem czy mamy siły,chęci i kasę żeby zbadać się od a do z...co mi dadzą np.kiepskie lub dobre wyniki? Albo że jest nadzieja i się uda albo że czeka nas drogie leczenie a nie ma i tak gwarancji...
Jeśli chodziloby o pierwsze to zrobiłabym wszystko a tak...pozostaje się kochać i mieć nadzieję że się uda[emoji6]

Mam podobne podejście bo dwojka już moich lata po domu. Pewnie inaczej by było gdyby to były starania o pierwsze dziecko.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy codzienna przytulanka to dobre rozwiązanie. Nam lekarz przed in vitro kazał mężowi oddać nasienie od 3-5 dni bez sensu bo takie jest najlepsze jakościowo. Może spróbujcie co 2 albo i trzeci dzień zeby się żołnierzy ki naprodukowaly :p

Uda się uda grunt to sie nie łamać, cieszyć się sobą nawzajem i nie nakręcać za bardzo.

reklama
Do góry