reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@ przyszła, zaczynam 6cs. Strategia - co drugi dzień tylko muszę się zastanowić od kiedy zacząć :-)
Z kim spedzam ten cykl?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Sama na pewno nie jestes jest nas wiecej także juz nie dlugo bierzemy sprawy w swoje ręce i oby tym razem bylo nas więcej tych z dwiema kreseczkami :-)

reklama
Sama na pewno nie jestes jest nas wiecej także juz nie dlugo bierzemy sprawy w swoje ręce i oby tym razem bylo nas więcej tych z dwiema kreseczkami :-)
A ja spróbuję w podejść na zasadzie:kiedy będzie [emoji173]to będzie. Co 2 dzień,codziennie nie zdało egzaminu...a z tego co patrzę ostatnio same tzw. "Złote strzały"...matematyka i wyliczenia sobie a ciąża przychodzi w najmniej oczekiwanym czasie[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja spróbuję w podejść na zasadzie:kiedy będzie [emoji173]to będzie. Co 2 dzień,codziennie nie zdało egzaminu...a z tego co patrzę ostatnio same tzw. "Złote strzały"...matematyka i wyliczenia sobie a ciąża przychodzi w najmniej oczekiwanym czasie[emoji6]

Ja tak właśnie do tego podchodzę ze bedzie co ma byc nie licze dni tylko po prostu czekam na cud ;):):)
Bedzie co ma być a z moim M to i tak zwykle przytulamy sie co 2-3dni:rolleyes:

Ja tak właśnie do tego podchodzę ze bedzie co ma byc nie licze dni tylko po prostu czekam na cud ;):):)
Bedzie co ma być a z moim M to i tak zwykle przytulamy sie co 2-3dni:rolleyes:
No my rzadziej...ale cóż. Nic na siłę. Powiem szczerze że trochę mnie zwątpienie ogarnia...Mamy córkę i dlatego chyba trochę łatwiej się pogodzić. Nie wiem czy mamy siły,chęci i kasę żeby zbadać się od a do z...co mi dadzą np.kiepskie lub dobre wyniki? Albo że jest nadzieja i się uda albo że czeka nas drogie leczenie a nie ma i tak gwarancji...
Jeśli chodziloby o pierwsze to zrobiłabym wszystko a tak...pozostaje się kochać i mieć nadzieję że się uda[emoji6]

No my rzadziej...ale cóż. Nic na siłę. Powiem szczerze że trochę mnie zwątpienie ogarnia...Mamy córkę i dlatego chyba trochę łatwiej się pogodzić. Nie wiem czy mamy siły,chęci i kasę żeby zbadać się od a do z...co mi dadzą np.kiepskie lub dobre wyniki? Albo że jest nadzieja i się uda albo że czeka nas drogie leczenie a nie ma i tak gwarancji...
Jeśli chodziloby o pierwsze to zrobiłabym wszystko a tak...pozostaje się kochać i mieć nadzieję że się uda[emoji6]

Mam podobne podejście bo dwojka już moich lata po domu. Pewnie inaczej by było gdyby to były starania o pierwsze dziecko.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy codzienna przytulanka to dobre rozwiązanie. Nam lekarz przed in vitro kazał mężowi oddać nasienie od 3-5 dni bez sensu bo takie jest najlepsze jakościowo. Może spróbujcie co 2 albo i trzeci dzień zeby się żołnierzy ki naprodukowaly :p

Uda się uda grunt to sie nie łamać, cieszyć się sobą nawzajem i nie nakręcać za bardzo.

reklama
Do góry