reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Test robilam już 26.01 ale położna mnie zapisała na 13.01
7 tydzień teraz będzie. [emoji39] nie mogę sie doczekać poniedziałku [emoji38] chce żeby lekarz potwierdził ciaże i żeby pow że wszystko ok

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To idealny czas na pierwsze badanie. Serducho już powinno bić i pewnie kartę ciąży ci założą. Po cichu gratuluję.

Bosh... chodzę dzisiaj od rana zła jak osa... wszystko mnie wnerwia i mam wrażenie ze mam milion procent energii. No i mam mega ochotę na seks... myślę sobie o co chodzi i przypnialam sobie ze mam testy owulacyjne. Zrobiłam, patrzę a tu bordowe krechy jak nie wiem! [emoji23][emoji23][emoji23] dziwnie ta moja owulacja się objawia [emoji14]

Nic nie mowilam M, ale wieczorem musze Go jakoś skusić na boboseksy [emoji23][emoji23][emoji23] oby tylko znowu nie był zmęczony po meczu...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry