reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wyglada, ze tak[emoji106][emoji1364] tzn wczoraj, dzien przed skokiem. Widze serduszko wiec trzymam kciuki[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli dong działa cuda, super :D

No i nie zadzwonili do mnie wczoraj z wynikami, teraz muszę przeżyć weekend i w pon wdepnę do office zapytać jak długo to jeszcze zajmie, bo chyba osiwieje[emoji15]

Na pewno wszystko jest dobrze :*

Ja prawdopodobnie przenosze się do tabelki zafasolkowanych ❣️ w poniedziałek wizyta u lekarza więc się upewnie [emoji6] ale @ nie ma i test który robiłam pozytywny [emoji38]

Gratuluję :*

@cheebay to czekanie to masaaakra...
@Lanvin temp. Wyżej niż średnia więc wygląda na to, że wczoraj owu :D jak jutro wysoko znów to będzie pewność :D widzę, że się wstrzeliliscie genialnie :D
Taak, tylko mój nie skończył w środku, nie sądziłam, że owu będzie patrząc po objawach, więc dupa :( ale przynajmniej wiem, że organizm się reguluje, mam nadzieję, że jutro temp też będzie wyższa :)

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Czyli dong działa cuda, super :D

Na pewno wszystko jest dobrze :*

Gratuluję :*

Taak, tylko mój nie skończył w środku, nie sądziłam, że owu będzie patrząc po objawach, więc dupa :( ale przynajmniej wiem, że organizm się reguluje, mam nadzieję, że jutro temp też będzie wyższa :)

relgx1hpw702se3x.png
To dzialajcie dzisiaj :D jeeeej, my tam zawsze w środku, tak na wszelki wypadek :D

Haha właśnie dlatego boję się iść...:p maam narazie unikaac seksu :/ [emoji14] aa tak w ogóle to pierwsza część była średnia... :)
Dla mnie pierwsza część to flaki z olejem, masakra, cieszyłam się, zw nie byłam na niej w kinie.

Zgadzam się ! Ale druga jest lepsza ! Zreszta tak samo było z książkami. 3cz. Najlepsza. Wiec tylko czekać do następnych Walentynek ! Już się śmiałam ze szwagierka ze będę siedziała w kinie z wielkim ciążowym brzuchem i napalona [emoji23][emoji23]

Ojej, a mnie z tego, co pamiętam 3 się w ogóle nie podobała, kojarzyła mi się z takim romansidłem.

I co ona w tym sądzie powie? Że wynajmowala mieszkanie brała kasę i nie rozliczala dochodu w skarbowce?
No właśnie :) czego ona chce w Sądzie dowieść?

relgx1hpw702se3x.png

Hej w ten piękny słoneczny dzień :) szkoda tylko, że zimnyy

cheebay oj współczuje tego czekania... ALe na pewno wszystko bedzie dobrze

campari0202 gratulacje! :)

A kiedy mialas dokladnie te badania robione? U nas na ich wynik czeka sie cos kolo 10-20dni roboczych a calosc do szczegolowej analizy wysylana jest za ocean ;-)

Wow, naprawdę?[emoji43] nie wiedziałam
Mialam robione w piatek 3 lutego, w sumie wizytę mam we wtorek, to moze bedzie coś wiadomo. Powiedzieli mi do 2 tyg, ale pigułka wspomniała ze ostatnio przychodzą w ciagu tygodnia. Nie moje oczywiscie[emoji52]

Wow, naprawdę?[emoji43] nie wiedziałam
Mialam robione w piatek 3 lutego, w sumie wizytę mam we wtorek, to moze bedzie coś wiadomo. Powiedzieli mi do 2 tyg, ale pigułka wspomniała ze ostatnio przychodzą w ciagu tygodnia. Nie moje oczywiscie[emoji52]

:) Wszystko będzie dobrze,,, Nie masz co się przejmować :)

reklama
Do góry