reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wyglada, ze tak[emoji106][emoji1364] tzn wczoraj, dzien przed skokiem. Widze serduszko wiec trzymam kciuki[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli dong działa cuda, super :D

No i nie zadzwonili do mnie wczoraj z wynikami, teraz muszę przeżyć weekend i w pon wdepnę do office zapytać jak długo to jeszcze zajmie, bo chyba osiwieje[emoji15]

Na pewno wszystko jest dobrze :*

Ja prawdopodobnie przenosze się do tabelki zafasolkowanych ❣️ w poniedziałek wizyta u lekarza więc się upewnie [emoji6] ale @ nie ma i test który robiłam pozytywny [emoji38]

Gratuluję :*

@cheebay to czekanie to masaaakra...
@Lanvin temp. Wyżej niż średnia więc wygląda na to, że wczoraj owu :D jak jutro wysoko znów to będzie pewność :D widzę, że się wstrzeliliscie genialnie :D
Taak, tylko mój nie skończył w środku, nie sądziłam, że owu będzie patrząc po objawach, więc dupa :( ale przynajmniej wiem, że organizm się reguluje, mam nadzieję, że jutro temp też będzie wyższa :)

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Czyli dong działa cuda, super :D

Na pewno wszystko jest dobrze :*

Gratuluję :*

Taak, tylko mój nie skończył w środku, nie sądziłam, że owu będzie patrząc po objawach, więc dupa :( ale przynajmniej wiem, że organizm się reguluje, mam nadzieję, że jutro temp też będzie wyższa :)

relgx1hpw702se3x.png
To dzialajcie dzisiaj :D jeeeej, my tam zawsze w środku, tak na wszelki wypadek :D

Haha właśnie dlatego boję się iść...:p maam narazie unikaac seksu :/ [emoji14] aa tak w ogóle to pierwsza część była średnia... :)
Dla mnie pierwsza część to flaki z olejem, masakra, cieszyłam się, zw nie byłam na niej w kinie.

Zgadzam się ! Ale druga jest lepsza ! Zreszta tak samo było z książkami. 3cz. Najlepsza. Wiec tylko czekać do następnych Walentynek ! Już się śmiałam ze szwagierka ze będę siedziała w kinie z wielkim ciążowym brzuchem i napalona [emoji23][emoji23]

Ojej, a mnie z tego, co pamiętam 3 się w ogóle nie podobała, kojarzyła mi się z takim romansidłem.

I co ona w tym sądzie powie? Że wynajmowala mieszkanie brała kasę i nie rozliczala dochodu w skarbowce?
No właśnie :) czego ona chce w Sądzie dowieść?

relgx1hpw702se3x.png

Hej w ten piękny słoneczny dzień :) szkoda tylko, że zimnyy

cheebay oj współczuje tego czekania... ALe na pewno wszystko bedzie dobrze

campari0202 gratulacje! :)

A kiedy mialas dokladnie te badania robione? U nas na ich wynik czeka sie cos kolo 10-20dni roboczych a calosc do szczegolowej analizy wysylana jest za ocean ;-)

Wow, naprawdę?[emoji43] nie wiedziałam
Mialam robione w piatek 3 lutego, w sumie wizytę mam we wtorek, to moze bedzie coś wiadomo. Powiedzieli mi do 2 tyg, ale pigułka wspomniała ze ostatnio przychodzą w ciagu tygodnia. Nie moje oczywiscie[emoji52]

Wow, naprawdę?[emoji43] nie wiedziałam
Mialam robione w piatek 3 lutego, w sumie wizytę mam we wtorek, to moze bedzie coś wiadomo. Powiedzieli mi do 2 tyg, ale pigułka wspomniała ze ostatnio przychodzą w ciagu tygodnia. Nie moje oczywiscie[emoji52]

:) Wszystko będzie dobrze,,, Nie masz co się przejmować :)

reklama
Do góry