Antonina myślę że dopiero jak test owu pokaże 2kreski,po nim do 36godz następuje wypuszczenie jajeczka do jajowoduPrzykro. My ten odpuszczamy. Dopiero w kwietniu kolejne starania.
reklama
Emsi*
Fanka BB :)
Bertha mam to samo. Dziękuję kochana za bardzo cenne informacje !!! [emoji8]A mam dla was ciekawostke. Bylam u gin wlasnie, jestem w 3dc, a tam w prawym jajniku pecherzyk 16mm, czyli prawdopodobnie za 3 dni owulacja!! czyli w 6dc bedzie!!!
Jesli tak bedzie, to cykl bedzie trwal 20 dni. Wiec nie ma sie co dziewczyny martwic krotszymi cyklami, bo moze to owu taka szybka... chociaz ja sadze, ze bede miala po prostu dwie - teraz jedna, ale druga przyjdzie w normalnym terminie w 14dc. zobaczymy.
No a teraz ciekawostka kolejna - podczas usg gin pokazuje mi ze w macicy mam plyn (krew, bo mam jeszcze @). I to źle że ona tam sie zatrzymuje. To jest spowodowane tyłozgięciem. Bo przez to tylozgiecie, krew grawitacyjnie nie wylatuje, bo macica jest odgięta, i krew wydostaje sie tylko podczas jakiś skurczy - np podczas chodzenia do toalety na jedynke czy dwójkę. i to prawda, tak wlasnie mam.
A jak ta krew tam zalega, to robi sie żółty nalot - hem z hemoglobiny i on moze utrudniac w zagniezdzaniu....
No i teraz co na to - otóż mam pić przez miesiączkę codziennie 0,5-1 litra toniku, moze być z ginem Tonik zawiera chininę, która powoduje mikroskurcze, co pomoze wydostawac sie tej krwi z macicy.
(w ciąży nie pijcie toniku!)
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Żebyście wiedziały ją jak zaszłam w lipcu to zastrzyk był w 14dc a seks w 16 do południa,raz i złoty strzał byłA ja spróbuję w podejść na zasadzie:kiedy będzie [emoji173]to będzie. Co 2 dzień,codziennie nie zdało egzaminu...a z tego co patrzę ostatnio same tzw. "Złote strzały"...matematyka i wyliczenia sobie a ciąża przychodzi w najmniej oczekiwanym czasie[emoji6]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
gabrika
W ciąży to może być armagedon [emoji23][emoji23][emoji23]Haha to niezłe objawy. Ciekawe jakie nastroje bedziesz miala w ciàży. Jak ja wam zazdroszczę tych starań hehe.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
1985nelia2
Ja w ciąży to byłam potulna jak owieczka, wszystko mnie cieszyło tylko seksic się nie mogłam bo mi się coś ścieśnilo na dole heh
Lanvin
Miałam to samo wczoraj! Miałam taką mega ochotę, ale nie było jak zwłaszcza, że mój był wieczorem u kolegów :/ a dzisiaj zmierzylam temp i prawdopodobnie była owu, tzn ze idziemy łeb w łebBosh... chodzę dzisiaj od rana zła jak osa... wszystko mnie wnerwia i mam wrażenie ze mam milion procent energii. No i mam mega ochotę na seks... myślę sobie o co chodzi i przypnialam sobie ze mam testy owulacyjne. Zrobiłam, patrzę a tu bordowe krechy jak nie wiem! [emoji23][emoji23][emoji23] dziwnie ta moja owulacja się objawia [emoji14]
Nic nie mowilam M, ale wieczorem musze Go jakoś skusić na boboseksy [emoji23][emoji23][emoji23] oby tylko znowu nie był zmęczony po meczu...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
My właśnie dzień po owu dzialalismyDzisiaj to już na pewno nic nie da ehhh
caltha
u mnie podobnie. Mamy córkę i super żeby miała rodzeństwo, bo wiem, jak to jest ważne. Ale też nie chcę, by wszystko kręciło się wokół projektu dziecka nr2. Nie chcę też finansowo za bardzo się w to angażować. Dlatego nie realizujemy wszystkich możliwych opcji, choć nie ukrywam, że boli, że się nie udaje i nie wiadomo czy uda.No my rzadziej...ale cóż. Nic na siłę. Powiem szczerze że trochę mnie zwątpienie ogarnia...Mamy córkę i dlatego chyba trochę łatwiej się pogodzić. Nie wiem czy mamy siły,chęci i kasę żeby zbadać się od a do z...co mi dadzą np.kiepskie lub dobre wyniki? Albo że jest nadzieja i się uda albo że czeka nas drogie leczenie a nie ma i tak gwarancji...
Jeśli chodziloby o pierwsze to zrobiłabym wszystko a tak...pozostaje się kochać i mieć nadzieję że się uda[emoji6]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
campari0202
Gratulacje! Który to był cykl starań?
Udało się za pierwszym razem[emoji6] we wrześniu wzięlismy ślub a po sylwesterze stwierdziliśmy że to ten czas i się udało. Nadal nie mogę uwierzyć że to prawda [emoji38]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
1985nelia2
Hehe to podobnie jak u mnie tylko ja sie zareczylsm w pazdzierniku i był długi wolny weekend od sylwestra do trzech króli i nas naszło na decyzje hihiUdało się za pierwszym razem[emoji6] we wrześniu wzięlismy ślub a po sylwesterze stwierdziliśmy że to ten czas i się udało. Nadal nie mogę uwierzyć że to prawda [emoji38]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom