reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Troche aparat do dupy mam:(
test w 29 dc:)

Załączniki

• Zdjęcie0064[1].jpg
    Zdjęcie0064[1].jpg
    308,5 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Natka gratuluję! Nie martw się na zapas, wierzę, że będzie dobrze :)

Lanvin super, że się pogodziliście. Oby godzenie było owocne ✊

Nessi co za baran! Dobrze, że sama sprawdziłaś. Krety normalnie. Wkurzyłam się:wściekła/y:

Antonina trzymam kciuki ✊

Cheebay smutna wiadomość :( każda strata boli. Mam nadzieję, że ta była ostatnia. Przykre, że spotyka to tak wiele kobiet. Zachodzenie w ciążę i jej utrzymanie jest coraz trudniejsze :(

Trzymam kciuki za wszystkie, które właśnie mają czas starań. Oby to były ostatnie :)

Wszystkim dziewczynom do których zawitała @ życzę aby ten cykl był ostatnim a starania były przyjemne i spontaniczne a nie mechaniczne :)

My też już zaczęliśmy :) dzisiaj 9dc od wczoraj czuje jajniki naprzemiennie. Dzisiaj mam wizytę u gina, żeby podejrzeć co tam się dzieje i czy rośnie. To mój drugi cs z dongiem i wychodzi na to, że skrócił mi cykl (do tej pory po odstawieniu anty ponad dwa lata temu miałam cykle 31-32 a owu w 18-19dc) :-D oby tak było, dzisiaj się okaże :)

Miłego dnia :*

reklama
Do góry