reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U mnie test biel trudno
:(

relgx1hpw702se3x.png

@cheebay z dwojga złego też uważam, że lepiej stracić ciążę na początku. Jakbym słyszała serduszko, widziała że rośnie brzuszek, to nie wyobrażam sobie sytuację żebym poroniła... Całkiem chyba bym się załamała. Bardzo przykre sytuacje. A wiecie co u pyzuni?

@Spark, luknij na mój wykres, do kiedy ja mam brać tego donga? Dzisiaj 17dc, owu nadal nie było :/

Zobacz załącznik 794970

relgx1hpw702se3x.png
A jak inne objawy około owulacyjne? Śluz, szyjka? Twoja tempka rzeczywiście nic nie wskazuje, może ten cykl też będzie bardzo długi?

@Lanvin nie było skoku to bierz nadal, zresztą apka też pokazuje, że do owu jeszcze kilka dni :)

@cheebay too straszne co się dzieje :(
Później ciężko myśleć pozytywnie...

@NeSSi czysty idiota!! Dobrze, że tylko jedną wzielas...:/

@natka28 mije gratulacje! :)

@Martaldz co chcesz jeszcze wiedzieć? :) myślałam, że o poprawe endo Ci chodziło :)

reklama
Do góry