Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak inne objawy około owulacyjne? Śluz, szyjka? Twoja tempka rzeczywiście nic nie wskazuje, może ten cykl też będzie bardzo długi?@cheebay z dwojga złego też uważam, że lepiej stracić ciążę na początku. Jakbym słyszała serduszko, widziała że rośnie brzuszek, to nie wyobrażam sobie sytuację żebym poroniła... Całkiem chyba bym się załamała. Bardzo przykre sytuacje. A wiecie co u pyzuni?
@Spark, luknij na mój wykres, do kiedy ja mam brać tego donga? Dzisiaj 17dc, owu nadal nie było :/
Zobacz załącznik 794970
12,ale już po nawet na beta nie jadę
Nie badam szyjki, śluzu praktycznie nie mam... Mam nadzieję, że owu się pojawi...A jak inne objawy około owulacyjne? Śluz, szyjka? Twoja tempka rzeczywiście nic nie wskazuje, może ten cykl też będzie bardzo długi?
Według mnie bedziesz miała dłuższy cykl, tak jak miesiąc temu. Więc cierpliwie czekaj i możecie nawet jeszcze kilka razy (dla dobra sprawy) pokłócić się i pogodzićNie badam szyjki, śluzu praktycznie nie mam... Mam nadzieję, że owu się pojawi...
Jesteś dwa dni przed terminem! Test mógł nie wyjść [emoji5]12,ale już po nawet na beta nie jadę