reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziękuję. Tak owczarek niemiecki długowłosy.

Do moich rodziców przybłąkał się taki (przestraszył się sylwestrowych wystrzałów i uciekł właścicielom - mimo szerokiej akcji informacyjnej nie udało się ustalić do kogo należy i nikt się po niego nie zgłosił). Jest cudowny! :) ogroooomny! Mięciutki! I niezwykle przyjazny :) widac, ze mimo swoich rozmiarów to jeszcze piesek-dzieciaczek :) super się odnalazł wśród zwierząt rodziców i podporządkował się malutkiej suczce kundelkowi, która jest z rodzicami od lat :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

@Spark, a już tak gwoli scislosci i będąc jak ta Pani "od tąd dotąd", to skoro nie było umowy podpisanej to do niczego nie jesteście zobowiązani. Zagrajcie jej sposobem na wypierania się co było ustalone. To nie jest to co uważam za idealne rozwiązanie, ale jeżeli nie da się polubownie...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie tak!

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
A jak wtedy co zaskakiwalo u Ciebie to jak mieliście obstawione cykle?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
w w czerwcu chodzialam na monitoring i w czwartek to był 14 dc gin kazał dzioałac i było w 14,15,17,18 dc i zaskoczyło ale temp bardzo skakała i test wyszedł dopiero w 34 dc ale wtedy cykle miałam 27,31 dni
gin nic nie zobaczył w macicy i już roniłam na wizycie

a w listopadzie było w 6,8,10-15 dc
z tym ze podobno zaszłam w 6 dniu bo ciąza była starsza niż wynikało z ostatniej miesiączki wiec nie ma reguły, ale wykres był super

Do góry