reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Niedawno wróciłam z pracy...stresujący dzień...dobrej nocki Staraczki[emoji6]
Wasze zdrowie!
1486509246-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam. Kiedyś dawno temu zagladałam tutaj podczas starań o pierwszą ciążę. Mój mały cud ma już 2 latka (udało się po długim leczeniu). Teraz staramy się o rodzeństwo. Mam 33 lata i najwspanialszą córeczkę. Na razie próbujemy naturalnie. Planujemy naturalne próby do lutego lub marca 2018. Wszystkich witam serdecznie

PS. to mój 6 cykl starań ... przyczyna niepłodności i problemów z zajściem w pierwszą ciążę nieznana bo wszystkie badania prawidlowe zarówno u mnie jak i u męża. Jedynie jedno z badań immunologicznych Allo MLR przed zajściem w pierwszą ciążę wynosiło 0%. Tak to wszystkich ok.

Ostatnia edycja:
Aniu a nie chcieliście zaryzykować wycięcie tego różnią?? My naszej wycinalismy, miała wielkości piłeczki od ping ponga. Mam nadzieję, że swinka poczeka na wizytę u weta. Trzymam kciuki za nią.
On miał w środę w zeszłym tygodniu oczyszczony ten ropień, ale chyba dziadostwo rozsiało się po organizmie... :(
Tymuś niestety nie doczekał do wizyty :( odszedł w nocy :( Jest już spokojny i szczęśliwy za Tęczowym mostem :(
PART_1486522669016.jpeg

Będziemy tęsknić kochany... :( :(

Załączniki

• PART_1486522669016.jpeg
    PART_1486522669016.jpeg
    153,5 KB · Wyświetleń: 567
Nessi, fajnie zobaczyc twoje dwa dzidziolki [emoji7] ja tez sram po gaciach bo czekam na wynik piątkowych prenatalnych[emoji51][emoji51][emoji51]

StorAniu, naprawdę super wiadomości!! Jest plan, wyniki ok, teraz do dzialania[emoji91][emoji123][emoji173]️
Bardzo mi przykro z powodu swinki[emoji17]

Fidzia1987 temperatura moze spaść nawet kilka godzin przed @.
Poczekaj z testem jeszcze moze jeden dzien:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się przy porannej herbatce.

Nessi, piękne dzieciaczki! Wszystko bedzie dobrze! [emoji3]
Karolka, podaj link skąd kupowałaś ziółka [emoji6]
Fidzia, mnie temperatura zawsze spada dzień przed @ ale nigdy nie miałam tak wysoko jak ty! Oglądałam ostatnio wykres gdy byłam w ciąży to właśnie po 24dc temperatura cały czas 37.1 [emoji6]
Dziewczyny, czy ćmią was czasem jajniki po owulacji? Pytam bo ja już tak 3 miesiąc mam i zastanawia mnie dlaczego.. gin mówiła, że u mnie wszystko w porządku, pecherzyki rosną itd ale może one nie pękają i dlatego te ćmienia [emoji53] chyba muszę się wybrać na monitoring

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też czuję jajca po owulacji. W moim orzypadku nic to nie znaczy. Tak samo jak ból piersi po owulacji. Co cykl piersi bolą mnie okropnie i przychodzi @.

On miał w środę w zeszłym tygodniu oczyszczony ten ropień, ale chyba dziadostwo rozsiało się po organizmie... :(
Tymuś niestety nie doczekał do wizyty :( odszedł w nocy :( Jest już spokojny i szczęśliwy za Tęczowym mostem :(
Zobacz załącznik 794727
Będziemy tęsknić kochany... :( :(

Bardzo mi przykro :(

hej dziewczyny:) jak się kopiuje wykres z owufrend? bo mnie coś tu zastanawia ale muszę się Was poadzic:)

Dziwna sprawa to mój 8 dzień cyklu a ogólnie to temp miałam ok 36.59 wczoraj zjechala do 36.51 a dziś urosła do 36.71
śluz dopiero dziś się jakiś pojawił ale czy to płodny to nie bardzo. co jest? to owulacja? ratujcie

reklama
Dziwna sprawa to mój 8 dzień cyklu a ogólnie to temp miałam ok 36.59 wczoraj zjechala do 36.51 a dziś urosła do 36.71
śluz dopiero dziś się jakiś pojawił ale czy to płodny to nie bardzo. co jest? to owulacja? ratujcie
A ilu dniowe masz cykle?
Możliwe, że to 1 razowy skok temp.
Owu stwierdza się po 3 dniach wyższej temp. Także jednodniowy skok o niczym nie świadczy. Poczekaj spokpojnie jeszcze 2 dni[emoji2]
Ale działania oczywiście sobie nie odmawiaj[emoji12] [emoji106]

Do góry