reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@StorAnia :( :( :( czasem lepiej jak zwierzaki lądują za tęczowym mostem i sie nie męczą... Wiem co czujesz, ja sobie juz domu bez mojego psiaka nie wyobrażam, no ale taka kolej rzeczy, nie mozemy na to nic poradzic... Tule was :*

@basia89 , mnie to jajca nawalają cały cykl mam wrazenie :p przed owu - bo rosną, po owu - po im sie nudzi albo jeszcze maja nadzieje ze cos z tego bedzie :D a potem przychodzi @ i generalnie wszystko mnie boli, takie zycie :D

A ja umówiłam sie z B na bzykanie xd na jutro tez sie zapowiedział, haha :D stwiedzil ze mi sie odechce, az mi kuciapa złowrogo zadrżała xd :D

reklama
Dziewczynki, ja tylko na chwilkę! Jutro z rana nadrobię.
Zbadałam TSH i mój wynik toooo 1,219 super prawda??!! :D pewnie się trochę podniesie, bo teraz moja tarczyca dostaje dość dużą dawkę i jak to mówi pani endo zachwyciła się hormonami, ale i tak jest nieźle!
A toksoplazmoza chyba przebyta, wyniki:

Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgG dodatni IU/ml

Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgM 0,51 Index

Tylko nie wiem, czy IgM znaczy, że wynik jest dodatni? Hm, ale chyba jest dobrze :)

Dziewczynki, ja tylko na chwilkę! Jutro z rana nadrobię.
Zbadałam TSH i mój wynik toooo 1,219 super prawda??!! :D pewnie się trochę podniesie, bo teraz moja tarczyca dostaje dość dużą dawkę i jak to mówi pani endo zachwyciła się hormonami, ale i tak jest nieźle!
A toksoplazmoza chyba przebyta, wyniki:

Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgG dodatni IU/ml

Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgM 0,51 Index

Tylko nie wiem, czy IgM znaczy, że wynik jest dodatni? Hm, ale chyba jest dobrze :)

Super wynik !! Ja też muszę tsh zbadać.. może w przyszłym tygodniu się wybiorę..

Windy, to bierz swojego w obroty i działajcie puki mu się chce hihi mojemu się dzisiaj zachciało wielce ale ma karę za wczoraj [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie gniewać się, tylko godzić proszę[emoji2]
U nas już po. I są wyniki morfologii i chyba nie jest ciekawie. 12% plemników o prawidłowej budowie[emoji20]

A ja do upadłego bede pytać aż mi ktoś odpowie.... co to ten dong? Moze któraś sie zlituje i mnie uświadomi :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale już międzyczasie dziewczyny Ci pisały. Dong to takie chińskie zioło w tabletkach które wzmaga owulacje i sluz. Dzięki niemu @Spark zafasolkowala [emoji8] No może chłop się trochę do tego przyczynił [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

@StorAnia :( :( :( czasem lepiej jak zwierzaki lądują za tęczowym mostem i sie nie męczą... Wiem co czujesz, ja sobie juz domu bez mojego psiaka nie wyobrażam, no ale taka kolej rzeczy, nie mozemy na to nic poradzic... Tule was :*

@basia89 , mnie to jajca nawalają cały cykl mam wrazenie :p przed owu - bo rosną, po owu - po im sie nudzi albo jeszcze maja nadzieje ze cos z tego bedzie :D a potem przychodzi @ i generalnie wszystko mnie boli, takie zycie :D

A ja umówiłam sie z B na bzykanie xd na jutro tez sie zapowiedział, haha :D stwiedzil ze mi sie odechce, az mi kuciapa złowrogo zadrżała xd :D
Powiedz mu ze to groźby karalne hehe.

reklama
Do góry