reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@StorAnia :( :( :( czasem lepiej jak zwierzaki lądują za tęczowym mostem i sie nie męczą... Wiem co czujesz, ja sobie juz domu bez mojego psiaka nie wyobrażam, no ale taka kolej rzeczy, nie mozemy na to nic poradzic... Tule was :*

@basia89 , mnie to jajca nawalają cały cykl mam wrazenie :p przed owu - bo rosną, po owu - po im sie nudzi albo jeszcze maja nadzieje ze cos z tego bedzie :D a potem przychodzi @ i generalnie wszystko mnie boli, takie zycie :D

A ja umówiłam sie z B na bzykanie xd na jutro tez sie zapowiedział, haha :D stwiedzil ze mi sie odechce, az mi kuciapa złowrogo zadrżała xd :D

reklama
Dziewczynki, ja tylko na chwilkę! Jutro z rana nadrobię.
Zbadałam TSH i mój wynik toooo 1,219 super prawda??!! :D pewnie się trochę podniesie, bo teraz moja tarczyca dostaje dość dużą dawkę i jak to mówi pani endo zachwyciła się hormonami, ale i tak jest nieźle!
A toksoplazmoza chyba przebyta, wyniki:

Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgG dodatni IU/ml

Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgM 0,51 Index

Tylko nie wiem, czy IgM znaczy, że wynik jest dodatni? Hm, ale chyba jest dobrze :)

Dziewczynki, ja tylko na chwilkę! Jutro z rana nadrobię.
Zbadałam TSH i mój wynik toooo 1,219 super prawda??!! :D pewnie się trochę podniesie, bo teraz moja tarczyca dostaje dość dużą dawkę i jak to mówi pani endo zachwyciła się hormonami, ale i tak jest nieźle!
A toksoplazmoza chyba przebyta, wyniki:

Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgG dodatni IU/ml

Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgM 0,51 Index

Tylko nie wiem, czy IgM znaczy, że wynik jest dodatni? Hm, ale chyba jest dobrze :)

Super wynik !! Ja też muszę tsh zbadać.. może w przyszłym tygodniu się wybiorę..

Windy, to bierz swojego w obroty i działajcie puki mu się chce hihi mojemu się dzisiaj zachciało wielce ale ma karę za wczoraj [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie gniewać się, tylko godzić proszę[emoji2]
U nas już po. I są wyniki morfologii i chyba nie jest ciekawie. 12% plemników o prawidłowej budowie[emoji20]

A ja do upadłego bede pytać aż mi ktoś odpowie.... co to ten dong? Moze któraś sie zlituje i mnie uświadomi :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale już międzyczasie dziewczyny Ci pisały. Dong to takie chińskie zioło w tabletkach które wzmaga owulacje i sluz. Dzięki niemu @Spark zafasolkowala [emoji8] No może chłop się trochę do tego przyczynił [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

@StorAnia :( :( :( czasem lepiej jak zwierzaki lądują za tęczowym mostem i sie nie męczą... Wiem co czujesz, ja sobie juz domu bez mojego psiaka nie wyobrażam, no ale taka kolej rzeczy, nie mozemy na to nic poradzic... Tule was :*

@basia89 , mnie to jajca nawalają cały cykl mam wrazenie :p przed owu - bo rosną, po owu - po im sie nudzi albo jeszcze maja nadzieje ze cos z tego bedzie :D a potem przychodzi @ i generalnie wszystko mnie boli, takie zycie :D

A ja umówiłam sie z B na bzykanie xd na jutro tez sie zapowiedział, haha :D stwiedzil ze mi sie odechce, az mi kuciapa złowrogo zadrżała xd :D
Powiedz mu ze to groźby karalne hehe.

reklama
Do góry