reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale już międzyczasie dziewczyny Ci pisały. Dong to takie chińskie zioło w tabletkach które wzmaga owulacje i sluz. Dzięki niemu @Spark zafasolkowala [emoji8] No może chłop się trochę do tego przyczynił [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png
Hahaha no może trochę się przyczynił :p mój jak słyszy, dong to, a to po jakiemu? A ja, że to chińskie zioło, na co on: no to żeby mi tylko jakiś żółtek z dziecka nie wyskoczyył :o
Co za Gamoń... :p

reklama
Hej dziewczyny malo pisze mam dola ale caly czas was czytam
Spark super cieszę się ogromnie.

A ja chyba odpuszcze boje się ze w ogóle nie jest mi dane mieć drugie dziecko

Staramy się i nic i choć to dopiero 7c i tym razem chyba bezowu i wiem ze tu dziewczyny długo się staraly to ja nie mam w sobie tyle sily.

Staramy się i nic i choć to dopiero 7c i tym razem chyba bezowu i wiem ze tu dziewczyny długo się staraly to ja nie mam w sobie tyle sily.
Każda z nas miała chwilę słabości , ale można sobie zrobić przerwę i później zacząć od nowa. Jeżeli to nie o to chodzi to może zróbcie wszystkie badania . Czy już macie???

reklama
Do góry