reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Zawsze tak mieliście, czy dopiero teraz?

relgx1hpw702se3x.png

Kilka lat temu na pewno było lepiej, ale my znamy się już bardzo długo - 13 lat jesteśmy razem, więc często tym właśnie sobie tłumaczę ten spadek częstotliwości. Oczywiście okazujemy sobie wiele czułości, pod tym względem to jesteśmy dwa miśki, które non stop się tulają itd...

@marc na moim dongu jest napisane żeby popijać mlekiem. No nie u mnie to nie przejdzie. Mleko to mogę w kawie albo w owsiance. Popijam wodą. Szukałam dlaczego trzeba popijać mlekiem. Podobno mleko zapobiega odbijaniu się dongiem [emoji23]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

@marc na moim dongu jest napisane żeby popijać mlekiem. No nie u mnie to nie przejdzie. Mleko to mogę w kawie albo w owsiance. Popijam wodą. Szukałam dlaczego trzeba popijać mlekiem. Podobno mleko zapobiega odbijaniu się dongiem [emoji23]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

O widzisz :p Hehehehe ja te będę woda bo tego bym nie przeżyła popijając mlekiem

@Luxuorius cudny ten Twój syneczek :*

@sylwkaq90 Kochana faceci tak czasem mają. Mój też mówił, ze jak siedzę na forum to się nakrecam a ostatnio pyta mnie: Jak tam na staraczkach? I upodobal sobie Nick @nimitii i ciągle pyta :D Może miał jakąś złość w sobie. Mowilas, ze jest często zestresowany. Jak dostalam @ w sylwestra to od czasu staran cieszylam się ze przyszłą i dałam sobie czas do wakacji. Tak jak mi gin powiedział. No i się udało. Głowa do góry. Jesteś dopiero na początku :*

@Luxuorius cudny ten Twój syneczek :*

@sylwkaq90 Kochana faceci tak czasem mają. Mój też mówił, ze jak siedzę na forum to się nakrecam a ostatnio pyta mnie: Jak tam na staraczkach? I upodobal sobie Nick @nimitii i ciągle pyta :D Może miał jakąś złość w sobie. Mowilas, ze jest często zestresowany. Jak dostalam @ w sylwestra to od czasu staran cieszylam się ze przyszłą i dałam sobie czas do wakacji. Tak jak mi gin powiedział. No i się udało. Głowa do góry. Jesteś dopiero na początku :*
Mój hahaha :D

reklama
Kilka lat temu na pewno było lepiej, ale my znamy się już bardzo długo - 13 lat jesteśmy razem, więc często tym właśnie sobie tłumaczę ten spadek częstotliwości. Oczywiście okazujemy sobie wiele czułości, pod tym względem to jesteśmy dwa miśki, które non stop się tulają itd...
No to już troszkę razem jesteście :) my razem 7 lat, ale mój jak na razie mógłby cały czas. Ja nawet czasami już mówię, żeby się opanował a potem i mi się trochę chęci poprawiły i jest ok. Przychodzi taką codzienność, jakieś stresy itd. Najważniejsze, ze się kochacie misiaczki :)

Do góry