Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
juz nie taki malenki, rosnie jak na drozdzach doslownie, coraz ciezszy jest
Zawsze tak mieliście, czy dopiero teraz?
@marc na moim dongu jest napisane żeby popijać mlekiem. No nie u mnie to nie przejdzie. Mleko to mogę w kawie albo w owsiance. Popijam wodą. Szukałam dlaczego trzeba popijać mlekiem. Podobno mleko zapobiega odbijaniu się dongiem [emoji23]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój hahaha@Luxuorius cudny ten Twój syneczek :*
@sylwkaq90 Kochana faceci tak czasem mają. Mój też mówił, ze jak siedzę na forum to się nakrecam a ostatnio pyta mnie: Jak tam na staraczkach? I upodobal sobie Nick @nimitii i ciągle pyta Może miał jakąś złość w sobie. Mowilas, ze jest często zestresowany. Jak dostalam @ w sylwestra to od czasu staran cieszylam się ze przyszłą i dałam sobie czas do wakacji. Tak jak mi gin powiedział. No i się udało. Głowa do góry. Jesteś dopiero na początku :*
Haha poważnie mówię. Tylko: jak tam nimitii? Napisała do Ciebie nimitii? pocieszny jestMój hahaha
Wiesz ze ja ten nik mam od 17 lat !heheHaha poważnie mówię. Tylko: jak tam nimitii? Napisała do Ciebie nimitii? pocieszny jest
No to już troszkę razem jesteście my razem 7 lat, ale mój jak na razie mógłby cały czas. Ja nawet czasami już mówię, żeby się opanował a potem i mi się trochę chęci poprawiły i jest ok. Przychodzi taką codzienność, jakieś stresy itd. Najważniejsze, ze się kochacie misiaczkiKilka lat temu na pewno było lepiej, ale my znamy się już bardzo długo - 13 lat jesteśmy razem, więc często tym właśnie sobie tłumaczę ten spadek częstotliwości. Oczywiście okazujemy sobie wiele czułości, pod tym względem to jesteśmy dwa miśki, które non stop się tulają itd...