reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

LUX wiadomo :) jednak z mojej perspektywy (mamy 3latka :) ) taki niemowlaczek jest okruszkiem :) dzieci stanowczo za szybko rosną!!!! Pamietam jak zaraz po narodzinach Małego dostałam jakieś ubranko na rozmiar 74 i sobie pomyślałam o matko kiedy on do tego dorośnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a dziś patrząc na ubranka mniejsze niż 74 zastanawiam się jak w to ubrać takie maleństwo [emoji23] serio - to się zapomina. Wiadomo, ze ze swoim dzieckiem jest inaczej, ale jak ostatnio koleżanka dała mi swoją 4miesieczna córkę to bałam się, ze zrobie jej krzywdę :)

U nas z częstotliwością to ja raczej mam problem. Mi w zupełności wystarczy 6-7 razy w miesiącu, a mój mąż mógłby co dwa dni. Dosłownie. A jesteśmy razem 10 lat. Tzn w tym roku minie 11.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to już troszkę razem jesteście :) my razem 7 lat, ale mój jak na razie mógłby cały czas. Ja nawet czasami już mówię, żeby się opanował a potem i mi się trochę chęci poprawiły i jest ok. Przychodzi taką codzienność, jakieś stresy itd. Najważniejsze, ze się kochacie misiaczki :)

To wspaniale :)

Mój M to tak dużo mówi, a mniej robi :p Często twierdzi że mógłby ze mną codziennie, a jak już przychodzi co do czego to wymięka :p oczywiście najbardziej mu się chce wtedy kiedy nie można, albo kiedy nie lubię, czyli w czasie @... pozostaje mi więc z tym po prostu jakoś żyć!

LUX wiadomo :) jednak z mojej perspektywy (mamy 3latka :) ) taki niemowlaczek jest okruszkiem :) dzieci stanowczo za szybko rosną!!!! Pamietam jak zaraz po narodzinach Małego dostałam jakieś ubranko na rozmiar 74 i sobie pomyślałam o matko kiedy on do tego dorośnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a dziś patrząc na ubranka mniejsze niż 74 zastanawiam się jak w to ubrać takie maleństwo [emoji23] serio - to się zapomina. Wiadomo, ze ze swoim dzieckiem jest inaczej, ale jak ostatnio koleżanka dała mi swoją 4miesieczna córkę to bałam się, ze zrobie jej krzywdę :)

U nas z częstotliwością to ja raczej mam problem. Mi w zupełności wystarczy 6-7 razy w miesiącu, a mój mąż mógłby co dwa dni. Dosłownie. A jesteśmy razem 10 lat. Tzn w tym roku minie 11.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
moj sie urodzil malenki, wszyscy procz mnie i Tomka bali sie brac na rece :D teraz juz jest wiekszy, ale ubranka nadal nosi to co nosil, bo wszystko bylo mu za duze, co ja sie nakombinowalam by go ubrac a i tak wygladal jak dziec Rumuna :D

Mój M to tak dużo mówi, a mniej robi [emoji14] Często twierdzi że mógłby ze mną codziennie, a jak już przychodzi co do czego to wymięka [emoji14] oczywiście najbardziej mu się chce wtedy kiedy nie można, albo kiedy nie lubię, czyli w czasie @... pozostaje mi więc z tym po prostu jakoś żyć!
Jakbym czytała o sobie! Identyko! Moj też łazi, gada że to, że tamto a generalnie d... Z tego wynika [emoji1] a jak ja mam ochotę to albo mam okres albo któreś z nas jest poza domem. No i weź tu dziecko w takich warunkach zrób [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Mój M to tak dużo mówi, a mniej robi :p Często twierdzi że mógłby ze mną codziennie, a jak już przychodzi co do czego to wymięka :p oczywiście najbardziej mu się chce wtedy kiedy nie można, albo kiedy nie lubię, czyli w czasie @... pozostaje mi więc z tym po prostu jakoś żyć!
A może jakoś miły wieczór razem by to nastroil pozytywnie? :) Mój M mówi, ze na każdą moją dolegliwość na lekarstwo i jest to seksik. Śmiesznie to mówi zawsze, ale rzeczywiście działa :D

Jakbym czytała o sobie! Identyko! Moj też łazi, gada że to, że tamto a generalnie d... Z tego wynika [emoji1] a jak ja mam ochotę to albo mam okres albo któreś z nas jest poza domem. No i weź tu dziecko w takich warunkach zrób [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Żebyś wiedziała!!! Wyjątek stanowią sytuacje gdy gdzieś wychodzę sama i na prawdę dobrze wyglądam, wtedy - chyba z zazdrości - zaczyna przez następne dni świrować i nie mogę się opędzić... że też akurat teraz nie mam żadnych planów wyjściowych :p

Normalnie chyba go dzisiaj przykuje na tydzień do łózka i nie będzie miał wyboru :p

A może jakoś miły wieczór razem by to nastroil pozytywnie? :) Mój M mówi, ze na każdą moją dolegliwość na lekarstwo i jest to seksik. Śmiesznie to mówi zawsze, ale rzeczywiście działa :D

Tylko tutaj o to chodzi, że my dużo czasu tak ze sobą miło spędzamy. Nie nudzimy się w tym sensie ze sobą. Może to kwestia tego, że nie mamy się kiedy stęsknić za sobą?

moj sie urodzil malenki, wszyscy procz mnie i Tomka bali sie brac na rece :D teraz juz jest wiekszy, ale ubranka nadal nosi to co nosil, bo wszystko bylo mu za duze, co ja sie nakombinowalam by go ubrac a i tak wygladal jak dziec Rumuna :D
Haha Lux [emoji23] dziec Rumuna. Mały jest świetny [emoji7]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry