reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zazdroszczę... W przedszkolu normalnie urlop dostajecie?

Nie słyszałam nic na ten temat :)

relgx1hpw702se3x.png

Normalnie coś Ty... my cały czas teoretycznie musimy byc dyspozycyjne, ale skoro mam do wykorzystania to wzięłam ;-) teraz martwię sie sobą :-) u Nas cieżko naprawde z urlopami... w wakacje nie mamy wolnego tak jak w państwowym, wiec chodzimy normalnie - dyżurów tez nie mamy... wiec na czas wakacji jakoś musimy sie dogadywać

reklama
Normalnie coś Ty... my cały czas teoretycznie musimy byc dyspozycyjne, ale skoro mam do wykorzystania to wzięłam ;-) teraz martwię sie sobą :-) u Nas cieżko naprawde z urlopami... w wakacje nie mamy wolnego tak jak w państwowym, wiec chodzimy normalnie - dyżurów tez nie mamy... wiec na czas wakacji jakoś musimy sie dogadywać
Właśnie zastanawiałam się czy pracujecie normalnie jak nauczyciele, czy jak to wygląda.

relgx1hpw702se3x.png

Spark, mnie ten dong kusi ale po pierwsze- dziewczyny były prędzej a po drugie ja nie umiem połykać tabletek [emoji23] zreszta jak teraz się nie uda to zrobię 2-3 miesiące przerwę a potem moze kupie [emoji16]
Dziewczyny u mnie jest podobnie! Moj M dużo gada a seksu to mu się najczęściej chce wlasnie jak nie moge albo jak mam już sucho przed @.. teraz przytulanki były 8,9,12,14,15 a owu była raczej w 15dc wczoraj juz od 21 spał [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

cześć dziewczyny ! jeszcze do niedawna byłam na sierpniówkach 2017 ale niestety poroniłam :( i to już drugi raz. Pierwsza ciąża na bardzo wczesnym etapie 5 tydz we wrześniu 2016, potem udało się zajść na cyklu stymulowanym clostilbegytem, ovurell na wywołanie owulacji i duphastone w listopadzie 2016. Udało się, ale niestety nie na długo, nic nie wskazywało na masakrę, która się wydarzyła. Bardzo ładnie beta przyrastała, w 7tyg pięknie biło serduszko i rozmiar też malucha był ok. Niestety w 10tyg usg wykazało, że maluchowi przestało bić serce w 8tyg, nie wiadomo dlaczego.

Jestem ponad 2 tygodnie po łyżeczkowaniu i zamierzam próbować dalej.. strasznie długa ta nasza droga do macierzyństwa. O pierwszą ciążę staraliśmy się ponad 2 lata, a potem w krótkim czasie dwie tragedie.. ale nie tracę nadziei !

Mam nadzieję, że będę mogła tu zostać i starać się razem z Wami.
Bardzo mi przykro z powodu twoich strat ale nie staraj się o następną ciąże bez zrobienia badań dla kobiet po poronieniach .

Spark, mnie ten dong kusi ale po pierwsze- dziewczyny były prędzej a po drugie ja nie umiem połykać tabletek [emoji23] zreszta jak teraz się nie uda to zrobię 2-3 miesiące przerwę a potem moze kupie [emoji16]
Dziewczyny u mnie jest podobnie! Moj M dużo gada a seksu to mu się najczęściej chce wlasnie jak nie moge albo jak mam już sucho przed @.. teraz przytulanki były 8,9,12,14,15 a owu była raczej w 15dc wczoraj juz od 21 spał [emoji849]

No a te tebletki duże kurde...:/ ja ma szczęście nie mam problemu z ich lykaniem

reklama
facecioni sa z innej planety...
mój mąz mi powiedział w sobote że gdybym odpuściła i nie myślała nie patrzyła kiedy sa dni płodne to seks byłby pewnie raz w miesiącu...wiec przynajmniej u nas się nie da tak odpuścić na maksa
człowiek wieczorem po pracy jest zmeczony a znami mieszkają jeszcze "lokatorzy" wiec wgl nie można kiedy się chce
ale jak już się wyprowadza to zawsze i wszędzie heheh
To tak jak u nas...ehh. Życie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry