judytka777
Fanka BB :)
Idę spać.rano chce zobaczyć post od Sparkdobrej nocy dziewczynki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W róży.... GruboNo to faktycznie arsenal jak na wojnę [emoji1]
Ja dzisiaj przeglądałam gazetki w poszukiwaniu proszku do prania w promocji. I znalazłam seksi gacie w kauflandzie [emoji23] niepotrzebnie wysłałam to B, teraz pewnie zrobi sobie jajca i mi kupi... A mi od tego poliestru kuciapa odpadnie [emoji23] [emoji23] powiesze go chyba na tych gaciach pod sufitem jak mi będzie kazał to na tyłek wcisnąć [emoji23]
Super!A ja muszę się pochwalić, bo odebrałam dzisiaj wyniki badań i nie mam Hashimoto! Od 8-9 lat niedoczynność tarczycy, ale unormowana.
Podobno lepiej na doleA ja w ustach mierze. niby też tak można prawda?
Hahaha, dobre
Do usługWiem kochana, ale jak zobaczyłam cenę tych wszystkich ferti coś tam, to się nogami prawie zakrylam [emoji15] u nas chociaż wit D w ruchu, chociaż tyle, jakiś początek... Ciekawe kiedy mu się znudzi [emoji19] będę musiała w kotletach przemycac [emoji23] Ale sprawdzę ten testomag, dzięki [emoji8]
EDIT dzięki ci dobra kobieto za linka! [emoji8] [emoji173]
Super wiadomość, beta ogromniasta [emoji7]Jestem i tu! Beta prawie 4000 zdjęcia kropka nie wstawiee bo oczywiście się nie da :/ we wtorek znów wizyta to 5 tydzień (czy jakoś tak, chyba 5 i 2 dni )
Pewnie poczekajmy do jutra na skok [emoji4]Dzięki ale mysle ze u tak @ przyjdzie no ale co ma byc to będzie