Spark
Fanka BB :)
Kochana ja czekam naa nie niecierpliwieNie martw się. Teraz Ty jesteś najważniejsza!!! I Twoje maleństwo
Jutro rano odbiorę swoje wyniki i myślę, że obe mnie dobiją ostatecznie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ja czekam naa nie niecierpliwieNie martw się. Teraz Ty jesteś najważniejsza!!! I Twoje maleństwo
Jutro rano odbiorę swoje wyniki i myślę, że obe mnie dobiją ostatecznie...
Trzymam kciuki mimo wszystko[emoji4]Ja jeszcze zatestuje, jesli mnie do rana krew nie zaleje. Na jutro termin @, testy i beta z piątku (11dpo) negatywna wiec to tylko dla spokoju ducha sobie siknę.
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Zabierz w ogóle bajki i kompa zanim nie zacznie się uczyć, przerabialam to z dwoma [emoji4] to próba charakterówJa mam problem z moim 7 latkiem za nic nie chce się uczyć czytać długo miał problem z wymowa i teraz czytanie idzie oj ciężko jeszcze pyskowki ze nie chce się uczyć nie będzie i tylko komputer bajki staram się mu zakazać a tak awantury są niemal codziennie i się nawet kloce z M i tez dupa
Dziękuję Mycho :*Kochana ja czekam naa nie niecierpliwiedaj koniecznie znać po ich odbiorze ;*
Bertha a co jeść na tą łuszczyce? Mój ja ma a nie chce go sterydami smarować bo wkoncu będzie bezpłodny.
A co do żywienia optymalnego, zdradzisz coś więcej? Moja mama ma problemy ze stawami, to może i jej pomoże.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki AniuBez leków, na czczo.
Aniu a dlaczego on ci usg nie zrobi?? Idź i konkretnie niech zbada psioche i zrobi usg, później monitoring i coś będzie wiadomo. Niech da skierowanie na badania, oczyśc głowę i zacznij od początku, ale konkretnie, a nie w jednym miesiącu to w drugim tamto bo to jeszcze bardziej cie podlamuje, tak jak piszesz dalej nic nue wiesz. I głowa do góry.Bo najgorsze jest, że latam po lekarzach, nic nie wiem i jest jeszcze gorzej. Dziś ósmy dzień plamienia, szlag mnie trafia. Cholera wie co się dzieje. Starania też nie mają sensu jeśli krwawię. Miotam się od lekarza, do lekarza. Z labolatorium do labolatorium. Przecież tak się nie da na dłuższą metę. Tym bardziej, że jest coraz gorzej, zamiast lepiej![]()
Ojojojooooj, a nie ma kontaktu ze starszymi kolegami??? Albo nie ogląda różnych rzeczy na yt??? Mój w tym samym wieku, ale jeszcze mu się nie zdarzyło zapyskiwac, ale jak się gorzej zachowuje to wiem że za dużo używał multimediów, chociaż ty chyba nie dajesz komputera ?? Czy źle kojarzę???Hej dziewczyny, czytam Was cały dzień, ale nie miałam siły pisać. Rano miałam świetną pobudke, młody pyskował i na końcu wszyscy się poklocilismy, po południu też swirował i nic mi się dziś nie chce. Popłakałam się z nerwów, najchętniej już bym poszła spać :/
Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app
Niestety lekarz nie ma dostępu do usg przy wizycie. Skierowanie już mi się nie należy, bo pakiet medyczny ma ograniczenia. Na wizyty prywatne niestety mnie nie stać. Proza życia, kochanaAniu a dlaczego on ci usg nie zrobi?? Idź i konkretnie niech zbada psioche i zrobi usg, później monitoring i coś będzie wiadomo. Niech da skierowanie na badania, oczyśc głowę i zacznij od początku, ale konkretnie, a nie w jednym miesiącu to w drugim tamto bo to jeszcze bardziej cie podlamuje, tak jak piszesz dalej nic nue wiesz. I głowa do góry.