reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja jeszcze zatestuje, jesli mnie do rana krew nie zaleje. Na jutro termin @, testy i beta z piątku (11dpo) negatywna wiec to tylko dla spokoju ducha sobie siknę.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Trzymam kciuki mimo wszystko[emoji4]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam problem z moim 7 latkiem za nic nie chce się uczyć czytać długo miał problem z wymowa i teraz czytanie idzie oj ciężko jeszcze pyskowki ze nie chce się uczyć nie będzie i tylko komputer bajki staram się mu zakazać a tak awantury są niemal codziennie i się nawet kloce z M i tez dupa
Zabierz w ogóle bajki i kompa zanim nie zacznie się uczyć, przerabialam to z dwoma [emoji4] to próba charakterów

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha a co jeść na tą łuszczyce? Mój ja ma a nie chce go sterydami smarować bo wkoncu będzie bezpłodny.

A co do żywienia optymalnego, zdradzisz coś więcej? Moja mama ma problemy ze stawami, to może i jej pomoże.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Wklejam zdjęcia z konspektu, bo łatwiej ;) dziewczyny, trzeba by doczytać o tych konkretnych schorzeniach czy sa jakies inne proporcje zalecane na czas leczenia choroby. Przy okazji zapytam teściowej i dam znac. Ale jedno zdjecie bedzie z proporcjami dla leczenia jakiś chorób, m.in. choroba zwyrodnieniowa (nie wiem czy to to samo co problemy ze stawami?), zobaczcie ze sa zalecane inne proporcje makroskladnikow, takze doczytajcie. Ale generalnie te podstawowe proporcje juz dużo uregulują w organizmie.
Jeden fizjoterapeuta opowiadał mi, ze dziecko nastoletnie ma z autyzmem i padaczka, miewał kiedyś po 200! napadów na dzien, dzięki temu żywieniu pozbyli sie wszystkich dużych napadów, miewa juz tylko mikronapady padaczki.

a5366d68434685cbc57e61e9f197d97a.jpg
0cebe589951dff5f678e433921bdc6db.jpg
0463c85546a3f02305bcdb2a6b65e3ea.jpg
67964c4ed3ab920b8e2a5076a71878ad.jpg
247ee57c56ab5fd874ee7563c77e72ca.jpg
4a22b92cfc9d4b9a7d7202139b87e726.jpg

Tu wyliczenia proporcji dla mnie, dla wagi docelowej 63kg.
0ba357700f808b80e4affed01667d450.jpg

Tu dla M
9d7465e4f6bad4f10ad3562710212cf7.jpg
5f1ad8278c157acca3643ce1245f0eb3.jpg
953f635fe7046f132bcf4ddd867e573c.jpg
08c1318e7550481bf03fbc1620bc9070.jpg
13fe2fc58ac962a6834a588f357cdd2f.jpg
93496552bb4ee395f68c09b0d8f511df.jpg

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Bo najgorsze jest, że latam po lekarzach, nic nie wiem i jest jeszcze gorzej. Dziś ósmy dzień plamienia, szlag mnie trafia. Cholera wie co się dzieje. Starania też nie mają sensu jeśli krwawię. Miotam się od lekarza, do lekarza. Z labolatorium do labolatorium. Przecież tak się nie da na dłuższą metę. Tym bardziej, że jest coraz gorzej, zamiast lepiej :(
Aniu a dlaczego on ci usg nie zrobi?? Idź i konkretnie niech zbada psioche i zrobi usg, później monitoring i coś będzie wiadomo. Niech da skierowanie na badania, oczyśc głowę i zacznij od początku, ale konkretnie, a nie w jednym miesiącu to w drugim tamto bo to jeszcze bardziej cie podlamuje, tak jak piszesz dalej nic nue wiesz. I głowa do góry.

Hej dziewczyny, czytam Was cały dzień, ale nie miałam siły pisać. Rano miałam świetną pobudke, młody pyskował i na końcu wszyscy się poklocilismy, po południu też swirował i nic mi się dziś nie chce. Popłakałam się z nerwów, najchętniej już bym poszła spać :/

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app
Ojojojooooj, a nie ma kontaktu ze starszymi kolegami??? Albo nie ogląda różnych rzeczy na yt??? Mój w tym samym wieku, ale jeszcze mu się nie zdarzyło zapyskiwac, ale jak się gorzej zachowuje to wiem że za dużo używał multimediów, chociaż ty chyba nie dajesz komputera ?? Czy źle kojarzę???
U mnie na nerwa zawsze pomaga wysiłek fizyczny ;)

reklama
Aniu a dlaczego on ci usg nie zrobi?? Idź i konkretnie niech zbada psioche i zrobi usg, później monitoring i coś będzie wiadomo. Niech da skierowanie na badania, oczyśc głowę i zacznij od początku, ale konkretnie, a nie w jednym miesiącu to w drugim tamto bo to jeszcze bardziej cie podlamuje, tak jak piszesz dalej nic nue wiesz. I głowa do góry.
Niestety lekarz nie ma dostępu do usg przy wizycie. Skierowanie już mi się nie należy, bo pakiet medyczny ma ograniczenia. Na wizyty prywatne niestety mnie nie stać. Proza życia, kochana :(

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry