reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha pamietam jak na studiach gadalam z kolezanka z grupy. Powiedziala, ze w weekend poszla na pole z kims tam i pol dnia chodzily. Ja oczy jak 5 zl bo nie wiem gdzie ona w centrum Kielc znalazla pole :D i w ogole po ciorta lazic po polu w polowie stycznia :D
Haha ale sie smialam jak wreszcie mnie oswiecilo, ze on po prostu na dwor wyszla :D
A ja juz oczami wyobrazni widzialam jak ona po jakims ugorze w styczniu lazi :D

reklama
noo wlasnie jak ja jezdzilam tam do rodziny to chlopacy gadali idziemy na pole :laugh2: ja mowie na jakie pole? no pobawic sie heheh, moze to zalezy o rodziny niw iem, oni pochodza spod Świdnicy i tam tak wszyscy mowia ktorych znam :), a jesli dzis nie przyjdzie to chcesz powtorzyc test?

Pewnie! robię codziennie od tygodnia to przeciez w takim momencie nie przerwę :D

Haha pamietam jak na studiach gadalam z kolezanka z grupy. Powiedziala, ze w weekend poszla na pole z kims tam i pol dnia chodzily. Ja oczy jak 5 zl bo nie wiem gdzie ona w centrum Kielc znalazla pole :D i w ogole po ciorta lazic po polu w polowie stycznia :D
Haha ale sie smialam jak wreszcie mnie oswiecilo, ze on po prostu na dwor wyszla :D
A ja juz oczami wyobrazni widzialam jak ona po jakims ugorze w styczniu lazi :D

Hahahahhaa, no przezabawne to brzmi, rzeczywiście :D tez padłam ze śmiechu jak czytałam to co napisałaś :D

podziwiam Cie, bo ja bym tak nie mogla
ja bym gorzej sie czuła czezkajac w niepewnosci. wtedy dopiero bym sobie karmiła swoją nadzieję... i wtedy byloby wielkie rozczarowanie. a tak to codziennie sobie mowie, ze moze jeszcze za wczesnie i codziennie przygotowuje sie ze szanse coraz mniejsze, i się nie oszukuję.

reklama
ja bym gorzej sie czuła czezkajac w niepewnosci. wtedy dopiero bym sobie karmiła swoją nadzieję... i wtedy byloby wielkie rozczarowanie. a tak to codziennie sobie mowie, ze moze jeszcze za wczesnie i codziennie przygotowuje sie ze szanse coraz mniejsze, i się nie oszukuję.
ni szkoda Ci kasy na testy?

Do góry