reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha pamietam jak na studiach gadalam z kolezanka z grupy. Powiedziala, ze w weekend poszla na pole z kims tam i pol dnia chodzily. Ja oczy jak 5 zl bo nie wiem gdzie ona w centrum Kielc znalazla pole :D i w ogole po ciorta lazic po polu w polowie stycznia :D
Haha ale sie smialam jak wreszcie mnie oswiecilo, ze on po prostu na dwor wyszla :D
A ja juz oczami wyobrazni widzialam jak ona po jakims ugorze w styczniu lazi :D

reklama
noo wlasnie jak ja jezdzilam tam do rodziny to chlopacy gadali idziemy na pole :laugh2: ja mowie na jakie pole? no pobawic sie heheh, moze to zalezy o rodziny niw iem, oni pochodza spod Świdnicy i tam tak wszyscy mowia ktorych znam :), a jesli dzis nie przyjdzie to chcesz powtorzyc test?

Pewnie! robię codziennie od tygodnia to przeciez w takim momencie nie przerwę :D

Haha pamietam jak na studiach gadalam z kolezanka z grupy. Powiedziala, ze w weekend poszla na pole z kims tam i pol dnia chodzily. Ja oczy jak 5 zl bo nie wiem gdzie ona w centrum Kielc znalazla pole :D i w ogole po ciorta lazic po polu w polowie stycznia :D
Haha ale sie smialam jak wreszcie mnie oswiecilo, ze on po prostu na dwor wyszla :D
A ja juz oczami wyobrazni widzialam jak ona po jakims ugorze w styczniu lazi :D

Hahahahhaa, no przezabawne to brzmi, rzeczywiście :D tez padłam ze śmiechu jak czytałam to co napisałaś :D

podziwiam Cie, bo ja bym tak nie mogla
ja bym gorzej sie czuła czezkajac w niepewnosci. wtedy dopiero bym sobie karmiła swoją nadzieję... i wtedy byloby wielkie rozczarowanie. a tak to codziennie sobie mowie, ze moze jeszcze za wczesnie i codziennie przygotowuje sie ze szanse coraz mniejsze, i się nie oszukuję.

reklama
ja bym gorzej sie czuła czezkajac w niepewnosci. wtedy dopiero bym sobie karmiła swoją nadzieję... i wtedy byloby wielkie rozczarowanie. a tak to codziennie sobie mowie, ze moze jeszcze za wczesnie i codziennie przygotowuje sie ze szanse coraz mniejsze, i się nie oszukuję.
ni szkoda Ci kasy na testy?

Do góry