Witaj zostań z nami i nie martw się daj na luz i wszystko będzie dobrzeWitam jestem nowa na forum w lutym 2016r wyszly mi dwie kreski od samego poczatku czulam ze nic z tego nie bedzie poniewaz beta slabo rosla i okazalo sie ze pusty pecherzyk.8 kwietnia 2016r mialam zabieg łyzeczkowania.Pół roku odczekaliśmy od października staramy sie oczywiscie z duphastonem.Teraz okres mi sie spóźnia 5 dno robiła testy i druga kreske słabiutko widać.Dodam ze mnie piersi pobolewaja przed okresem nigdy mnie nie bolaly.Mam już synka ur 15.07.2013 i chcielismy rodzenstwo dla niego.Boje sie powtórki zeszłego roku.
reklama
Witaj. Nie denerwuj się na zapas pamiętaj że to szkodzi fasolce. Skonsultuj to z lekarzem [emoji2]Witam jestem nowa na forum w lutym 2016r wyszly mi dwie kreski od samego poczatku czulam ze nic z tego nie bedzie poniewaz beta slabo rosla i okazalo sie ze pusty pecherzyk.8 kwietnia 2016r mialam zabieg łyzeczkowania.Pół roku odczekaliśmy od października staramy sie oczywiscie z duphastonem.Teraz okres mi sie spóźnia 5 dno robiła testy i druga kreske słabiutko widać.Dodam ze mnie piersi pobolewaja przed okresem nigdy mnie nie bolaly.Mam już synka ur 15.07.2013 i chcielismy rodzenstwo dla niego.Boje sie powtórki zeszłego roku.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
TuliPanna99
Fanka BB :)
Super!!! Bardzo się cieszę!!!Serduszko pięknie bije, Dziekuje Wam za pozytywne myśli!
Maluszek macha rączkami i nóżkami jak szalony, dotykał buźki [emoji7][emoji7][emoji7]
Na zdjeciu na dole widac wykres serduszka[emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Witamy [emoji2] każda ciąża jest inna więc spokojnie,będzie dobrzeWitam jestem nowa na forum w lutym 2016r wyszly mi dwie kreski od samego poczatku czulam ze nic z tego nie bedzie poniewaz beta slabo rosla i okazalo sie ze pusty pecherzyk.8 kwietnia 2016r mialam zabieg łyzeczkowania.Pół roku odczekaliśmy od października staramy sie oczywiscie z duphastonem.Teraz okres mi sie spóźnia 5 dno robiła testy i druga kreske słabiutko widać.Dodam ze mnie piersi pobolewaja przed okresem nigdy mnie nie bolaly.Mam już synka ur 15.07.2013 i chcielismy rodzenstwo dla niego.Boje sie powtórki zeszłego roku.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
TuliPanna99
Głowa do góry! Nowy cykl, to nowa szansa na ciążę (ja tak starałam się zawsze myśleć), kilka dni@ a potem do dzieła! Życzę powodzenia!Witaj.nie zdarzylam się jeszcze przywitać.powodzenia życzę.
Ja dziś już mocniej krwawie ale już się oswoilam z tym że dostałam okres.wczoraj miałam doła ale dziś już jest lepiej.To walczymy dalej!!!miłego weekendu
sylwkaq90
Mi też endo kazała wstrzymać starania do kwietnia, coś tam działamy, ale nie mówię mojemu m, że teraz mamy działać co dwa dni bo są dni płodne, w tym miesiącu nawet nie wiedział, kiedy owu mam.Dziewczyny, byłam u endokrynologa i dostałam letrox 50 po pół tabletki, za 4tyg mam zrobić badania i przyjść do niej. Ale powiedziała, że narazie najlepiej przerwać starania. Pierwszy wynik tsh z grudnia 4,92 teraz 3,06. Reszta w normie. W usg wyszedł powiększony węzeł chłonnych z jednej strony. Co o tym myślicie???
Dość wysokie masz tsh, ja ostatnio badałam w grudniu i miałam też ponad 3.
Nie wiem, co może oznaczać ten powiększony węzeł chłonny.. a endo nic nie powiedziała?
@Spark myślę o Tobie cały dzień, jak to cudownie, że Ci się udało, aż opowiedziała o Tobie koleżance. Na dodatek dołączyłaś do Bulbaska <3 super!
@StorAnia może porozmawiaj z m, może on doda Ci siły do walki, jak sama sobie nie możesz poradzić z porażką. Trzymam kciuki!
Ostatnio, jak napisałam m, że dostałam ten głupi okres, to odpisał "Okres to nie koniec świata" Ot pocieszenie!
Witam nową staraczkę, trzymam kciuki, żeby było wszystko ok!
TuliPanna99
Wow, nie wiedziałam że gorączka jest AŻ TAK szkodliwa na plemniory. A jak wysoką temperaturę miał Twój facet?Aha, zapomniałam napisać o wynikach badania nasienia.
Otóż dla zaintersowanych skutkiem działania gorączki
W kwietniu ilosc była ok 90mln, wczoraj - 4 tyg po gorączce - 9mln.
Morfologia z 8 na 5% spadła
Ruchliwość z 6 na 25% wzrosła (super!!)
Żywotność z 25 na 26% wzrosła
Jest masakra, no ale gin kazał robić od razu badanie, nie czekając aż po gorączce sie odbudują to zrobiliśmy. Szkoda ze nie wiemy jaki jest prawdziwy obraz...
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Witaj. Nie denerwuj się na zapas pamiętaj że to szkodzi fasolce. Skonsultuj to z lekarzem [emoji2]
Dopiero po 19 lutym do lekarza bo akurat jest na urlopie.Napewno BetyHCG ilosciowej czy rosnie nie bede sprawdzać bo to stres dla mnie.
Joaszka
Który wg Was to pozytyw? W jednym 2 kreski o podobnej mocy w 2 testowa zdecydowanie ciemniejsza za to kontrolna jakaś lewa...
Pierwszy to 11 dc (albo 12 zależy czy liczyć wieczorne delikatne krwawienie ok.23 czy już od północy...)a drugi z 12/13 dc po południu w dniu przewidywanej owu. Tego dnia mega dużo śluzu rozciągliwego i jajnik dalej kuł a już następnego dnia bez bólu i śluz już raczej biały z pojedynczymi nitkami śluzu typu kurze białko...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszy to 11 dc (albo 12 zależy czy liczyć wieczorne delikatne krwawienie ok.23 czy już od północy...)a drugi z 12/13 dc po południu w dniu przewidywanej owu. Tego dnia mega dużo śluzu rozciągliwego i jajnik dalej kuł a już następnego dnia bez bólu i śluz już raczej biały z pojedynczymi nitkami śluzu typu kurze białko...
reklama
Antonia2016
Ten po lewej jest wyrazniejszyKtóry wg Was to pozytyw? W jednym 2 kreski o podobnej mocy w 2 testowa zdecydowanie ciemniejsza za to kontrolna jakaś lewa...
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom