reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam wszystkie staraczki:)jestem po transferze( 04.05) przez kilka pierwszych dni odczuwałam jajniki dziś zupełnie nic martwię się;/... czy to tak ma wygladać??? testuje 13.05 w piatek każdy dzeiń do tej daty coraz cięzszy...eehhh

Witam wszystkie staraczki:)jestem po transferze( 04.05) przez kilka pierwszych dni odczuwałam jajniki dziś zupełnie nic martwię się;/... czy to tak ma wygladać??? testuje 13.05 w piatek każdy dzeiń do tej daty coraz cięzszy...eehhh

Hej Kajka chyba na tym temacie nie ma dziewczyn po transferze. Jest osobny watek dla dziewczyn po iui i in vitro.

Tam maja wieksza wiedze jak to powinno wygladac :)

Hej!

Katarzynka raz jeszcze gratuluję :)

Lux, a niema opcji, abyś poszła na zwolnienie? Szukacie kogoś na Twoje miejsce?

Gabiś witaj :) mam nadzieję, ze szybko dołączysz do grona mamusiek :) Powodzenia!

I zapomniałam, co jeszcze chciałam napisać. Wczoraj miałam koszmarny dzień. W sumie od początku maja jest źle (chodzi o pracę) :( ale co mnie nie zabije, to mnie wzmocni. Idę do przodu.

U Was też tak wieje? W centrum PL jest bardzo słonecznie, ale i wieeeeetrznie!

Katia musze tu byc do konca sierpnia, i tu nie chodzi tylko o kwestie zastepstwa
Yesenia no usze jej jutro powiedziec, bo sie wykoncze

Och, do sierpnia jeszcze trochę zostało :( Cóż. Ale postarajmy się znaleźć dobre strony tego stanu: są mdłości - dzidzia ma sie dobrze :)
Siły życzę!!! :*

reklama
Do góry