reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Gratuluje[emoji5]to który dzień masz cyklu? A zwolnienie jak dostaniesz ciążowe to masz 100% płatne...Ale nie wiem czy lekarz Ci da zwolnienie do tak wczesnej ciąży...Ale spróbuj. .

To dopiero mój 38 dzień cyklu wiec faktycznie może być zbyt wcześnie :)
Dziękuję, ale nie zapeszajmy , 18 pójdę i się dowiem :)
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dzień dobry kochane ....
u mnie juz 2 dni jak czekam na @ i zadnych oznak ale myśle ze poczekam jeszcze z dwa czy trzy moze po prostu nadzwyczajnie się spóźnia ....
jakoś szczerze mówiąc wierzyć mi się nie chce ze ta bladziutka kreseczka to ciąża tym bardziej sledząc twojej posty bertha....a co mi tam poczekam jak będzie dalej po tym zabiegu to rozne dziwy sie dziac moga chociaz ta 1 @ jak powiedziala doktor przyszla idealnie czyli miesiac po nim ...
pozdrawiam sedecznie wszystkie -duzo slonca i jak najmniej stresu zyczę luxunia jak samopoczucie ? do kiedy zamierzasz pracować ?
Mamuniol może bedzie niespodzianka i @ nie przyjdzie :happy2:
i wiesz ja też sobie tak to tłumaczę że @ nie ma bo może coś nie tak z cyklem itp zwykle opóźnienie chociaż u mnie był jakis tam cień kreski drugiej :oo:

Ja miałam pierwszy test taki, że druga kreska była mega blada. Drugi test juz miał mocniejsza kreskę i w koncu zrobilam bete także nie ma co! :)
A robiłam w dniu spodziewanej miesiaczki wyszło negatywne.
Dwa kolejne robiłam 6 dni po terminie @ i niby coś jest :-)
Także trzymam kciuki! :*

Hejka! Okropna cisza :(
Ja już w pracy , kawa wypita , teraz przetrwać do 14 a wieczorem znów do kościoła i dziś mają być zdjęcia więc nie szybko wrócę...
Jutro spotkam się z moją ginka bo to córka mojej szefowej i zawsze przychodzi do apteki , chyba się zdziwi jak jej powiem ze to już 7 dc , była pewna że mi się uda , mówiła że na komunię będę zielona ...

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha ja nawet uwagi na to nie zwrocilam, ze tak mowie czy pisze, od zawsze tak gadule :laugh2: u nas tak w sumie kazdy gada w otoczeniu heheeh, moze to temu, ze ja Poznanianka i takla troche gwara inna, nie wiem tak spekuluje
jak zawsze na Ślask jade to sie wsłuchuje co oni gadaja, bo ich zrozumiec to dopiero sukces

Bertha ja nawet uwagi na to nie zwrocilam, ze tak mowie czy pisze, od zawsze tak gadule :laugh2: u nas tak w sumie kazdy gada w otoczeniu heheeh, moze to temu, ze ja Poznanianka i takla troche gwara inna, nie wiem tak spekuluje
jak zawsze na Ślask jade to sie wsłuchuje co oni gadaja, bo ich zrozumiec to dopiero sukces

[emoji1][emoji1] tak wlasnie myślałam ze to moze taki dialekt poznański :)
Hihi.
Ja w sumie jestem ze śląska ale nie potrafię po Śląsku mówić ani tez ich nie rozumiem ;)

Dzisiaj termin @. Czekam. Wczoraj brzuch bolał. Na razie cisza. Test negatywny rano.

Witajcie :-)

Jestem mamą 6 letniej Oliwki i dwóch Aniołków (22 sierpnia 2015 i 13 grudnia 2015). Pierwsza ciąża obumarła w 8 tc druga w 7 tc. Badaliśmy genetycznie kosmówkę - wszystko ok, mam nadczynność tarczycy i Gravesa-Basedowa (choć ostatnio po wizycie w szpitalu stwierdzili że to Hashimoto), leczę się Thyrozolem10. Robiono mi badania na zespół antyfosfolipidowy, który wykluczyli, ale antykoagulant toczniowy i ANA3 mam dodatnie. Wczoraj robiłam sobie znów sama badania i insulina wyszła 10,68, mam też niedobór wit.D.
Chciałabym bardzo spróbować zajść w ciążę w wakacje. Chciałabym w sumie jak najszybciej, ale nadal mam wrażenie, że jeszcze nie wszystko wiem, że jeszcze kilka badań by się przydało. Tak czy siak, trzymam za Was wszystkie kciuki, tym którym się udało gratuluję i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie tu dobrze :-)

reklama
[emoji1][emoji1] tak wlasnie myślałam ze to moze taki dialekt poznański :)
Hihi.
Ja w sumie jestem ze śląska ale nie potrafię po Śląsku mówić ani tez ich nie rozumiem ;)

Dzisiaj termin @. Czekam. Wczoraj brzuch bolał. Na razie cisza. Test negatywny rano.
na Slasku gadjaja na pole zamiast na podworze i ja na poczatku tego nie kumalam
ostatnio masz regularne cykle?

Do góry