reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Prawie 7. To nie dzidziuś który nic nie jarzy. Szybki numerek w kiblu...bardzo romantyczny. Zwłaszcza jak zacznie się do łazienki dobijać bo siku...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Joaszka u nas też dziecko prawie 7 lat. Widzimy się tylko w weekendy albo rzadziej, ale trzeba chcieć. Może porozmawiajcie szczerze czy oboje tego chcecie?

reklama
Dziewczyny mamy wyniki badania nasienia. Ruchliwość poniżej normy [emoji17]
Ruch postepowy 29%
Ruch całkowity 35%
Brak ruchu 65%

Macie doświadczenie w tym temacie ... czym wspomóc ten ruch ... dajcie znać kochane [emoji8]

Doczytam później bo dopiero wracam z pracy.

PS. @ powinna być dziś, jeszcze nie ma ale kluje mnie jajnik ... nigdy wcześniej tak nie było ... dziwne

Buziaki

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

@Emsi poczytaj o androferti ! Może Wam pomoże ! A jak reszta wyników ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę, że u nas jakaś większą akcja teraz z badaniem nasienia [emoji4] to dajcie znać dziewczyny jak i Was wyszło/wyjdzie

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Dziewczyny byłam u ginekologa pojechałam prywatnie i chociaż wszystkiego się dowiedziałam, co prawda wy mnie już uspokoiłyście, ale chciałam być pewna, otóż chodzi o to, że ta torbiel to coś takiego co wytwarza progesteron i utrzymuje ciąże, wchłonie się jak łożysko to wszystko przejmie, to jest mniej więcej 3 tydzień i na zdjęciu jedynie widać małą kulkę, za 3 tyg mam wizytę kolejną, gdzie już będzie więcej widać. Narazie mam się nie stresować i dostałam nospę forte jakby mnie tak mocno bolało.

reklama
Do góry