reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dawaj na październik - grzeje Ci miejscowke i Siwej [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...
Haha dziękuję Ci... ;* ale ja nie mogę w tym cyklu no :/ oczekuję @! :)

reklama
Mi pani pedagog poradziła wprowadzić tygodniowki np 10 zl jako kieszonkowe za wszystkie wykonane obowiazki domowe ktore mają wypisane na lodówce[emoji4] 11 latek dostaje 10 zl a 8 latek 7 zl. Proporcjonalnie maja też zadania. Młodszy np nie wychodzi z psem bo duży ale obaj robią sobie sami kanapki przy stole, kanapki do szkoly, rozpakowuja i zapakowuja zmywarke i wynosza śmieci [emoji4]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm Antonia nie pomyślałam o kasie ale to dobry pomysł [emoji4] jutro spisze listę obowiązków ...
Mój to u siebie jeszcze posprząta ale ile się trzeba nagadac żeby zrobił coś więcej ... negocjuje do upadłego. Taki to egzemplarz mi się trafił [emoji1]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Kochana wkleję Ci jutro. Ja byłam mega zadowolona w klasie I-III w szczególności na początku. Jest pomocna aby wyrobić dobre nawyki szkolne.

Dziękuję, będę wdzięczna [emoji8] muszę jakoś powoli młodego ogarnąć, bo on to jak mu wiatr zawieje ostatnio, raz sam się bierze za wszystko, a innym razem ciężko mu się zabrać do roboty, chętnie się z tym zapoznam :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Emsi podpinam sie do pytanie co do 4toklasisty, Ja tu sama chyba dalam ciala, bo ciagle za moja wszystko Robie a potem jak przychodzi co do czego to awantura bo ona nie wie jak, nie wie gdzie, ehhh[emoji849]
A fluidkow moge Wam rozeslac tone [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]
Dzieki za pocieche, pewnie przejdzie ale jestem troche zaskoczona bo myslalam ze mnie to ominie, mialam/mam mdlosci ale takie wymioty teraz przyszly, ze szok a to juz koniec prawie 10tygodnia[emoji15]jakos pozno...

Leeleeth, jesli wolno mi spytac, na jaki nowotwor choruje Tato? Czy to jest teraz kontynuacja leczenia np operacyjnego czy tylko chemia? Pytałaś lekarzy czy mozesz koło Taty przebywać? Wiem, ze Ci ciezko, naprawdę... trzeba jednak wykrzesać z siebie gdzies pokłady siły...dla Taty, zeby widział Was i...zeby walczył.

Nimitii, kciuki zaciskam anyway [emoji6][emoji106]
Troche juz dzis nie wytrzymałam tam, bo juz mam dosyć ze musisz sie zastanawiać czy mozesz napisać ze sie zle czujesz...No qrwa[emoji35]
Tak jak ja teraz to lepiej nic nie pisac bo zaraz usłyszę ze mam nie narzekac[emoji36]
Jeszcze z jakaś pokora wyjeżdża, moze niech sama jej troche nabierze[emoji849] dziewczyny sie martwią o brak objawów i należy to zrozumieć! Oczywiscie, ze nie wszystko skończy sie zle, ale dzis był przykład z biedna gier której objawy ustaly i niestety...[emoji26]
Jak sie nie jest lekarzem jak można komuś powiedzieć ciesz sie ze nie masz objawów i nie narzekaj?! Wqrwilam sie naprawde.

Marc, myślimy pozytywnie do 3go, naprawde[emoji1364][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Az sobie poszlam poczytac wrzesniowki. Chwala mej macicy, ze nie chciala byc wrzesniowka [emoji6]
I czemu mnie nie dziwi, ze powodem gownoburzy jest CzarnaMadzia. [emoji848]
Wspolczuje takiego towarzystwa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm Antonia nie pomyślałam o kasie ale to dobry pomysł [emoji4] jutro spisze listę obowiązków ...
Mój to u siebie jeszcze posprząta ale ile się trzeba nagadac żeby zrobił coś więcej ... negocjuje do upadłego. Taki to egzemplarz mi się trafił [emoji1]

Chłopcy chyba tak mają... Mój dzieć kiedyś tylko sprzatał, wolał sprzątać, niż się bawić, a teraz już gorzej, a ma dopiero 6,5 roku. Ciekawa jestem jak to będzie jak pójdzie do szkoły, no i jeśli pojawi się rodzeństwo...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry