reklama
marc
Fanka BB :)
@oczekiwanie kurcze, mam nadzieje, ze szybko dojdziesz do siebie. Mezus utuli i przejdzie wszystko
@sylwkaq90 @marc przykro mi
@StorAnia Pyśku potrzeba Ci troche relaksu, niedlugo wykonczysz sie nerwowo.
@Bulbasek jezu kochany nie strasz takimi postami, gdzie dopiero na koncu okazuje sie, ze wszystko okej [emoji12]
@nimitii glowka do gory, jeszcze nic nie jest pewne [emoji173][emoji255][emoji120][emoji8]
A jednak rano to nie byl pozytyw. Teraz jest pozytyw...jejku jak mnie to kusi! [emoji33][emoji33][emoji33]
Rano
Wieczor
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wyglada to na 2 mocne krechy ;-D
Emsi*
Pozdrawiam wszystkie babeczki, wybaczcie ale nie nadrobiłam wiele, słabe coś mam dnie ostatnio, zmęczenie mnie dopada ale to takie ze nie wiem jak to w słowa ubrać, tylko bym spała, a jak sie podniosę to laduje nad kiblem[emoji17]
W związku z tym i psychicznie troche siadłam, te hormony ostro mi po łbie dają[emoji52]
Cheebay my się nie gniewamy [emoji6] ... odpoczywaj bez stresu i nie dołuj się kochana ... to tylko przejściowe ale wiem, że potrafi dać w kość
Głowa do góry ... i podeślij troszkę fluidkow [emoji7]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Trzymaj się kochana[emoji2]Pozdrawiam wszystkie babeczki, wybaczcie ale nie nadrobiłam wiele, słabe coś mam dnie ostatnio, zmęczenie mnie dopada ale to takie ze nie wiem jak to w słowa ubrać, tylko bym spała, a jak sie podniosę to laduje nad kiblem[emoji17]
W związku z tym i psychicznie troche siadłam, te hormony ostro mi po łbie dają[emoji52]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
marc
Pozdrawiam wszystkie babeczki, wybaczcie ale nie nadrobiłam wiele, słabe coś mam dnie ostatnio, zmęczenie mnie dopada ale to takie ze nie wiem jak to w słowa ubrać, tylko bym spała, a jak sie podniosę to laduje nad kiblem[emoji17]
3maj sie mała :-) jeszcze trochę i przejdzie - pózniej juz bedzie lepiej :-)
Marc, moze za wczesnie jeszcze? Do 3 lutego jeszcze 3 dni[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
Paraplu pozytyw jak nic teraz wieczorem[emoji43][emoji106]
Nimitii moja, tak strasznie mam nadzieje, ze jednak w piątek los sie odwróci, myśle o tobie[emoji8]
Leeleeth, jak twój tato i mąż?
Cheebay dziękuje, że pytasz. Mąż już niezłe funkcjonuje. Wrócił częściowo do pracy, a za trzy tygodnie będzie sciągał gips. Z Tatą cóż, skonczy jutro pierwsza serie chemii, bardzo sie dusi, zaczynaja sie skutki uboczne niestety ale sie nie daje. Zobaczymy jak będzie dalej. Niestety nie obejdzie sie bez wspomagania tlenem, i tony leków [emoji52]
Cheebay będzie co ma być niestety. Tez bym chciała ale dużych nadzieii robić sobie nie mogę. Ty też się trzymaj dałaś dzisiaj czadu na forum :*
auslanderka mój nie wie co ma wtedy zrobić i widzę że czuje się on jak zagubiony szczeniak na ulewnym deszczu który po omacku szuka kości.
Emsi nie mam pojęcia mnie nic nie motywowalo :/
Ehh marc i tu jest pies pogrzebany oni tego nie rozumieją cała ciąża jest dla nich abstrakcją a co dopiero gdy się ja traci to już w ogóle nie umieją się zachować dla nich to jest była i juz jej nie ma po co płakać. Starania o dziecko rozumieją ale tylko w formie "jeeej więcej sexu" ale na co ten sex to nie każdy pojmuje. Jak co masz nas my ciebie wspieramy :*
Leeleeth biedny tata tak bardzo mu współczuję. Tata mieszka z wami w USA czy w pl jest ?
auslanderka mój nie wie co ma wtedy zrobić i widzę że czuje się on jak zagubiony szczeniak na ulewnym deszczu który po omacku szuka kości.
Ehh marc i tu jest pies pogrzebany oni tego nie rozumieją cała ciąża jest dla nich abstrakcją a co dopiero gdy się ja traci to już w ogóle nie umieją się zachować dla nich to jest była i juz jej nie ma po co płakać. Starania o dziecko rozumieją ale tylko w formie "jeeej więcej sexu" ale na co ten sex to nie każdy pojmuje. Jak co masz nas my ciebie wspieramy :*
Leeleeth biedny tata tak bardzo mu współczuję. Tata mieszka z wami w USA czy w pl jest ?
Joaszka
Chyba jeszcze nie pozytyw ale widać że ciemnieje...11dc i dziś 12 dc ok.12 i 19...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Oprócz żelu dziś przyszło to:
I kolejna porcja wit dla M...
Dobra idę go molestować bo żel z cipki już wycieka powoli[emoji1]
Oprócz żelu dziś przyszło to:
I kolejna porcja wit dla M...
Dobra idę go molestować bo żel z cipki już wycieka powoli[emoji1]
Ostatnia edycja:
Cheebay będzie co ma być niestety. Tez bym chciała ale dużych nadzieii robić sobie nie mogę. Ty też się trzymaj dałaś dzisiaj czadu na forum :*
Nimitii my mieszkamy w pl, tata także jeśli to pytanie do mnie [emoji6]
Meczy sie bardzo, próbuje byc dzielny o żartować sobie ale widzę, że Go przybiło. Mama tez w tym wszystkim zagubiona, chyba boi sie, ze zostanie sama [emoji52] ciężkie klimaty [emoji17]
reklama
Joaszka
Zdrowia obu Twoim mężczyznom[emoji6]Cheebay dziękuje, że pytasz. Mąż już niezłe funkcjonuje. Wrócił częściowo do pracy, a za trzy tygodnie będzie sciągał gips. Z Tatą cóż, skonczy jutro pierwsza serie chemii, bardzo sie dusi, zaczynaja sie skutki uboczne niestety ale sie nie daje. Zobaczymy jak będzie dalej. Niestety nie obejdzie sie bez wspomagania tlenem, i tony leków [emoji52]