reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dla rocznej dziewczynki najlepiej jakies takie zabawki ktore pobudzaja wyobraźnię jest wiele tych roznych zabawek teraz ja.mojej bratanicy kupilam ostatnio takiego misia ze swiecacym brzusiem bardzo milusi i malutka podobno wszedzie go ze soba ciagnie
No właśnie takiego misia już dostała a teraz sama nie wiem co. Dzieci tyle tego dostają że ciezko coś fajnego wymyśleć.

reklama
Dziewczyny! Bakterie i wirusy atakują. Właśnie wracam od znajomych. Dziecko zapalenie płuc. Mama z rozkręcającą się grypą i temp. powyżej 39 stopni. Tata jeszcze się jakoś trzyma i próbuje ogarniać rodzinke. Zaniosłam zupę i herbatki z czarnego bzu i lipy i niech się kurują. Dałam przez drzwi z szalikiem na ustach[emoji41] coby nie stać się kolejną ofiarą[emoji2]
Ja właśnie dochodzę do siebie po jakimś wirusów. Jak się zaczęło w piątek tak dopiero dziś w miarę na oczy przejżałam.

marc wiem jak ci przykro a co do męża to mam wrażenie że oni są naprawdę identyczni mój też ny tak napisał. Ale to rozumiem kryje w sobie dużo niewypowiedzianych słów. Mój tak pisze ponieważ jest upośledzony emocjonalnie i nie wie jak ubrać w słowa uczucia i słowa otuchy.

Ja nie wiem czy mam sił :-( po prostu nie wiem ...
Wysłałam mężowi info, ze znowu mam sie nie udało : odpisał tylko jedno głupie słowo : ,,rozumiem "
Kochana...co ja mogę Ci powiedzieć? Też za każdym razem ryczę. M jak facet-mówi no trudno. Chce tego 2 dziecka jednak wiadomo że mi bardziej zależy...

U mnie chyba owu jutro pojutrze a że zaczęliśmy od soboty to już nam zbrzydło...córka spać nie chce
A rano się zmarnowało na zewnątrz...Z każdej strony dupa

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Marc, moze za wczesnie jeszcze? Do 3 lutego jeszcze 3 dni[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Paraplu pozytyw jak nic teraz wieczorem[emoji43][emoji106]

Nimitii moja, tak strasznie mam nadzieje, ze jednak w piątek los sie odwróci, myśle o tobie[emoji8]

Leeleeth, jak twój tato i mąż?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pozdrawiam wszystkie babeczki, wybaczcie ale nie nadrobiłam wiele, słabe coś mam dnie ostatnio, zmęczenie mnie dopada ale to takie ze nie wiem jak to w słowa ubrać, tylko bym spała, a jak sie podniosę to laduje nad kiblem[emoji17]
W związku z tym i psychicznie troche siadłam, te hormony ostro mi po łbie dają[emoji52]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana...co ja mogę Ci powiedzieć? Też za każdym razem ryczę. M jak facet-mówi no trudno. Chce tego 2 dziecka jednak wiadomo że mi bardziej zależy...

U mnie chyba owu jutro pojutrze a że zaczęliśmy od soboty to już nam zbrzydło...córka spać nie chce
A rano się zmarnowało na zewnątrz...Z każdej strony dupa

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja myślę, że im też zależy, też to przeżywają tylko na swój sposób. Ja jak ryczę, to mój m patrzy na mnie z politowaniem ( a ja ryczę jeszcze bardziej), bo oni te niepowodzenia odbiera inaczej. I tyle, to faceci. Muszą być inni dla równowagi[emoji2]

@Sylwka @marc strasznie mi przykro [emoji17] ... walczymy dalej [emoji123]

@oczekiwanie zdrówka życzę i szybkiego powrotu do sił [emoji4] dzielna jesteś kobitka

Dziewczyny macie jakiś pomysł jak zmotywować czwartoklasistę do pracy ... nie tylko w szkole ale tez do pomocy w domu?
Jak był młodszy miał kartę motywacyjna i szukam jakiś podobnych motywatorow...dajcie znać pls

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
marc wiem jak ci przykro a co do męża to mam wrażenie że oni są naprawdę identyczni mój też ny tak napisał. Ale to rozumiem kryje w sobie dużo niewypowiedzianych słów. Mój tak pisze ponieważ jest upośledzony emocjonalnie i nie wie jak ubrać w słowa uczucia i słowa otuchy.

Dziękuje za te słowa Kochana ....
tak mi sie wydaje, ze skoro kiedyś byłam chociaż przez chwile w ciąży to nie moze byc ze mną tak złe, moze to druga strona, ale przecież nie przetłumaczysz bo zaraz sie pogniewa itd. Nie mam wsparcia niestety, mojego mężowi łatwo sie mowi i tyle na wszystko ma zaraz odpowiedz i chyba myśli, ze jest najmądrzejszy.
Cieżko mi, moze gdybym miała większe wsparcie było by inaczej- bylibyśmy w tym razem

Do góry