reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiecie...kurde mój M nigdy nie palił. Alko sporadycznie. Słodycze prawie wcale. Nie słodzi. Kawa rzadko. Sporo owoców,warzyw... Ćwiczy. I co? Już 7 lat temu wyniki średnie...a patologia zapijaczona on i ona i problemów z poczęciem nie ma...gdzie sens gdzie logika??

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma tu ani sensu, ani logiki. Co nie znaczy, że naszym się przez to nasienie nie pogarsza niestety...:/ straszne to.

reklama
Spark wrzucisz tabelkę żeby zobaczyć która następna do dwóch kresek ?:)

Ja mam dzisiaj ginekologa ale cholera coś mnie kłuje na dole po lewej stronie i to mnie martwi bo przy tamtym poronieniu od takiego kłucia się zaczęło :/ oby to nie było nic złego.

Czy ktoś dziś testuje ?

Spark wrzucisz tabelkę żeby zobaczyć która następna do dwóch kresek ?:)

Ja mam dzisiaj ginekologa ale cholera coś mnie kłuje na dole po lewej stronie i to mnie martwi bo przy tamtym poronieniu od takiego kłucia się zaczęło :/ oby to nie było nic złego.

Czy ktoś dziś testuje ?
Może to więzadła sie poluźniaja kochana. Hormonki robią swoje przygotowują ciało do porodu nie martw się na zapas, w ciąży czarnowidztwo nie wskazane.

Staram się ale pamiętam jak ostatnim razem nie wsuchiwalam sie w swoje ciało a wtedy miałam takie kłucia że nawet chodzić nie mogłam. Jak się okazało później ciało juz szykowało się do usunięcia zarodka.

Hej Dziewczynki:) Trochę Was nadrobiłam.

@Bulbasek Pięknie kreseczka ciemnieje:) Tym razem na pewno będzie dobrze:)

@sylwkaq90 Przykro mi :(

@StorAnia Głowa do góry :) Na pewno wszystko się ułoży zobaczysz :) A i spóźnione życzonka przyjmij ode mnie - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)

@Spark Ach Ci mężczyźni wrrr...... My robimy wszystko, aby w końcu zobaczyć te II kreseczki a oni co wyrabiają ! Nie martw się w końcu może zrozumie :)

Witam nowe staraczki i życzę powodzenia.

A u mnie właśnie się @ skończyła i możemy powolutku zacząć staranka :) Wczoraj miałam chcicę na przytulanki a mój T oczywiście na nocce w pracy :( według obliczeń owulacje mam mieć właśnie wtedy kiedy T. ma nockę :( Zobaczymy może uda nam się w dzień albo owulacja się przesunie :p Planuje w okolicy owulacji ( 14.02) iść do ginekologa i zobaczyć czy są i jak duże jajeczka - nigdy tego nie monitorowałam.

Od 3 tygodni mamy problem z wypróżnianiem naszej córki. Normalnie córka się męczy a my razem z nią. Wszystko w domu kręci się wokół kupy :( Zablokowała nam się psychicznie. Kiedyś przy wypróżnianiu ją zabolało i od tamtej pory jak siada na toaletę to jest płacz :( już nie mamy z T pomysłów. Idę w środę do lekarza może on coś poradzi.

Hej Dziewczynki:) Trochę Was nadrobiłam.

@Bulbasek Pięknie kreseczka ciemnieje:) Tym razem na pewno będzie dobrze:)

@sylwkaq90 Przykro mi :(

@StorAnia Głowa do góry :) Na pewno wszystko się ułoży zobaczysz :) A i spóźnione życzonka przyjmij ode mnie - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)

@Spark Ach Ci mężczyźni wrrr...... My robimy wszystko, aby w końcu zobaczyć te II kreseczki a oni co wyrabiają ! Nie martw się w końcu może zrozumie :)

Witam nowe staraczki i życzę powodzenia.

A u mnie właśnie się @ skończyła i możemy powolutku zacząć staranka :) Wczoraj miałam chcicę na przytulanki a mój T oczywiście na nocce w pracy :( według obliczeń owulacje mam mieć właśnie wtedy kiedy T. ma nockę :( Zobaczymy może uda nam się w dzień albo owulacja się przesunie :p Planuje w okolicy owulacji ( 14.02) iść do ginekologa i zobaczyć czy są i jak duże jajeczka - nigdy tego nie monitorowałam.

Od 3 tygodni mamy problem z wypróżnianiem naszej córki. Normalnie córka się męczy a my razem z nią. Wszystko w domu kręci się wokół kupy :( Zablokowała nam się psychicznie. Kiedyś przy wypróżnianiu ją zabolało i od tamtej pory jak siada na toaletę to jest płacz :( już nie mamy z T pomysłów. Idę w środę do lekarza może on coś poradzi.
Kochana jak dobrze pamiętam to dziecku podaje się olej lniany tak jak syrop na łyżeczce i wtedy gładko idzie na wc.

reklama
Witam z rana kobietki. A ja dzisiaj w domku z dzieciaczkami. Syn ma dwa dni ferii na półrocze,więc i córce zrobiłam dzisiaj wolne od przedszkola. A co tam. Syn przyniósł świadectwo i normalnie jestem strasznie dumna z niego.
I tak leżę sobie od 6 i myślę że w tym cyklu chyba nic z tego. Nic mi nie dolega żadnego bólu podbrzusza ani piersi. Kompletnie nic oprócz kataru i kochania co chwile.
Dzisiaj ktoś testuje? Chętnie bym popatrzyła na dwie kreseczki. Miłego dnia wszystkim.

Do góry