reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiecie...kurde mój M nigdy nie palił. Alko sporadycznie. Słodycze prawie wcale. Nie słodzi. Kawa rzadko. Sporo owoców,warzyw... Ćwiczy. I co? Już 7 lat temu wyniki średnie...a patologia zapijaczona on i ona i problemów z poczęciem nie ma...gdzie sens gdzie logika??

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma tu ani sensu, ani logiki. Co nie znaczy, że naszym się przez to nasienie nie pogarsza niestety...:/ straszne to.

reklama
Spark wrzucisz tabelkę żeby zobaczyć która następna do dwóch kresek ?:)

Ja mam dzisiaj ginekologa ale cholera coś mnie kłuje na dole po lewej stronie i to mnie martwi bo przy tamtym poronieniu od takiego kłucia się zaczęło :/ oby to nie było nic złego.

Czy ktoś dziś testuje ?

Spark wrzucisz tabelkę żeby zobaczyć która następna do dwóch kresek ?:)

Ja mam dzisiaj ginekologa ale cholera coś mnie kłuje na dole po lewej stronie i to mnie martwi bo przy tamtym poronieniu od takiego kłucia się zaczęło :/ oby to nie było nic złego.

Czy ktoś dziś testuje ?
Może to więzadła sie poluźniaja kochana. Hormonki robią swoje przygotowują ciało do porodu nie martw się na zapas, w ciąży czarnowidztwo nie wskazane.

Staram się ale pamiętam jak ostatnim razem nie wsuchiwalam sie w swoje ciało a wtedy miałam takie kłucia że nawet chodzić nie mogłam. Jak się okazało później ciało juz szykowało się do usunięcia zarodka.

Hej Dziewczynki:) Trochę Was nadrobiłam.

@Bulbasek Pięknie kreseczka ciemnieje:) Tym razem na pewno będzie dobrze:)

@sylwkaq90 Przykro mi :(

@StorAnia Głowa do góry :) Na pewno wszystko się ułoży zobaczysz :) A i spóźnione życzonka przyjmij ode mnie - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)

@Spark Ach Ci mężczyźni wrrr...... My robimy wszystko, aby w końcu zobaczyć te II kreseczki a oni co wyrabiają ! Nie martw się w końcu może zrozumie :)

Witam nowe staraczki i życzę powodzenia.

A u mnie właśnie się @ skończyła i możemy powolutku zacząć staranka :) Wczoraj miałam chcicę na przytulanki a mój T oczywiście na nocce w pracy :( według obliczeń owulacje mam mieć właśnie wtedy kiedy T. ma nockę :( Zobaczymy może uda nam się w dzień albo owulacja się przesunie :p Planuje w okolicy owulacji ( 14.02) iść do ginekologa i zobaczyć czy są i jak duże jajeczka - nigdy tego nie monitorowałam.

Od 3 tygodni mamy problem z wypróżnianiem naszej córki. Normalnie córka się męczy a my razem z nią. Wszystko w domu kręci się wokół kupy :( Zablokowała nam się psychicznie. Kiedyś przy wypróżnianiu ją zabolało i od tamtej pory jak siada na toaletę to jest płacz :( już nie mamy z T pomysłów. Idę w środę do lekarza może on coś poradzi.

Hej Dziewczynki:) Trochę Was nadrobiłam.

@Bulbasek Pięknie kreseczka ciemnieje:) Tym razem na pewno będzie dobrze:)

@sylwkaq90 Przykro mi :(

@StorAnia Głowa do góry :) Na pewno wszystko się ułoży zobaczysz :) A i spóźnione życzonka przyjmij ode mnie - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)

@Spark Ach Ci mężczyźni wrrr...... My robimy wszystko, aby w końcu zobaczyć te II kreseczki a oni co wyrabiają ! Nie martw się w końcu może zrozumie :)

Witam nowe staraczki i życzę powodzenia.

A u mnie właśnie się @ skończyła i możemy powolutku zacząć staranka :) Wczoraj miałam chcicę na przytulanki a mój T oczywiście na nocce w pracy :( według obliczeń owulacje mam mieć właśnie wtedy kiedy T. ma nockę :( Zobaczymy może uda nam się w dzień albo owulacja się przesunie :p Planuje w okolicy owulacji ( 14.02) iść do ginekologa i zobaczyć czy są i jak duże jajeczka - nigdy tego nie monitorowałam.

Od 3 tygodni mamy problem z wypróżnianiem naszej córki. Normalnie córka się męczy a my razem z nią. Wszystko w domu kręci się wokół kupy :( Zablokowała nam się psychicznie. Kiedyś przy wypróżnianiu ją zabolało i od tamtej pory jak siada na toaletę to jest płacz :( już nie mamy z T pomysłów. Idę w środę do lekarza może on coś poradzi.
Kochana jak dobrze pamiętam to dziecku podaje się olej lniany tak jak syrop na łyżeczce i wtedy gładko idzie na wc.

reklama
Witam z rana kobietki. A ja dzisiaj w domku z dzieciaczkami. Syn ma dwa dni ferii na półrocze,więc i córce zrobiłam dzisiaj wolne od przedszkola. A co tam. Syn przyniósł świadectwo i normalnie jestem strasznie dumna z niego.
I tak leżę sobie od 6 i myślę że w tym cyklu chyba nic z tego. Nic mi nie dolega żadnego bólu podbrzusza ani piersi. Kompletnie nic oprócz kataru i kochania co chwile.
Dzisiaj ktoś testuje? Chętnie bym popatrzyła na dwie kreseczki. Miłego dnia wszystkim.

Do góry