reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wow! Laski! Ale produkujecie!

U nas katastrofa... Mój mąż mi umiera... Od soboty jest na antybiotyku, a od wczoraj ma pogorszenie. Oczywiście katar wg niego uniemożliwia mu wyjście z domu... Normalnie koniec świata! Wymyślił, że mam pojechać do apteki po krople do nosa, przywieźć mu je, on je weźmie i poczekamy aż mu przejdzie i dopiero do lekarza pojedziemy... Normalnie jakiś kiepski żart. Całą noc co chwilę mnie budził... Beznadziejny dzień...

reklama

U nas katastrofa... Mój mąż mi umiera... Od soboty jest na antybiotyku, a od wczoraj ma pogorszenie. Oczywiście katar wg niego uniemożliwia mu wyjście z domu... Normalnie koniec świata! Wymyślił, że mam pojechać do apteki po krople do nosa, przywieźć mu je, on je weźmie i poczekamy aż mu przejdzie i dopiero do lekarza pojedziemy... Normalnie jakiś kiepski żart. Całą noc co chwilę mnie budził... Beznadziejny dzień...
faceci.....

No Kotka wiesz ze facet jest wladca świata póki termometr nie pokaże 36.7 ;) później to już tylko walczy o życie... Mój się na wieczór napiles mleka (a woe ze go gania zawsze) i tez mialam po nocce bo się wiercisz jeczy lata w ta i spowrotem. Eh te chłopy

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

heheh to samiec, oni tak maja :laugh2:

No Kotka wiesz ze facet jest wladca świata póki termometr nie pokaże 36.7 ;) później to już tylko walczy o życie... Mój się na wieczór napiles mleka (a woe ze go gania zawsze) i tez mialam po nocce bo się wiercisz jeczy lata w ta i spowrotem. Eh te chłopy

moj z temp 38 do pracy w lesie jezdzil, bo musial i biedny przezyl, wyjscia nie mial :laugh2:

Ja mojemu mowie zostaw, ubierz się, nie laz tak, nie jedz tego (tez wam się to kojarzy z takim dopiero co chodzacym dzieckiem?) oczywiście słyszę ze przesadzam, nic mu nie będzie i żebym go nie traktować jak dziecko tylko ciekawe kto później lata kolo jego chorego tylka :D

Mój właśnie zarządał jedzenia... I do lekarza dopiero pójdzie po 16 jak będzie jego lekarka. Bo innym nie ufa! Serio to jest jakiś świr! Normalnie aż mi to żal...

Edit: a wiecie czym sobie między temperaturę? Moim termometrem owulacyjnym... Bo on innego nie chce bo są nie dokładne... Buahahahah

reklama
Do góry