reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mojemu mowie zostaw, ubierz się, nie laz tak, nie jedz tego (tez wam się to kojarzy z takim dopiero co chodzacym dzieckiem?) oczywiście słyszę ze przesadzam, nic mu nie będzie i żebym go nie traktować jak dziecko tylko ciekawe kto później lata kolo jego chorego tylka :D

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom
moj sie ubiera cieplo, az za bardzo, ale jak na fajke wychodzi to tylko narzuci kurtke a tu juz wiele nie trzeba do choroby

reklama
O widzę temat clo został poruszony... Mój ulubiony lek do stymulacji. Czułam się na nim jak starsza pani. Zobaczyłam co to znaczy mieć menopauzę, uderzenia gorąca, zimne poty i mocne poty... Cyrk na kółkach. Ale pęcherzyki mi na tym super rosły. Gorzej z endometrium i śluzem...

O widzę temat clo został poruszony... Mój ulubiony lek do stymulacji. Czułam się na nim jak starsza pani. Zobaczyłam co to znaczy mieć menopauzę, uderzenia gorąca, zimne poty i mocne poty... Cyrk na kółkach. Ale pęcherzyki mi na tym super rosły. Gorzej z endometrium i śluzem...
na sluz dobry wiesiołek i siemię lniane

Ja też brałam Clo- miałam po 3 pęcherzyki. Teraz lekarz powiedział, że jak do maja nie zajdę to też dostanę. Moje 2 koleżanki mają po symulacji Clo bliźniaki- no nic będzie wesolojakby coś

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Luxi, przy clo to nic nie daje. Brałam podwójną dawkę Wieśka, piłam gluta z siemienia, piłam olej lniany i dalej posucha. Jeśli występuje taki problem, to teraz już wiem, że należy podać estrofem 1/4tbl dopochowowo. I endometrium wtedy rośnie i śluz jest ładny.

Luxi, przy clo to nic nie daje. Brałam podwójną dawkę Wieśka, piłam gluta z siemienia, piłam olej lniany i dalej posucha. Jeśli występuje taki problem, to teraz już wiem, że należy podać estrofem 1/4tbl dopochowowo. I endometrium wtedy rośnie i śluz jest ładny.
aa takie buty, co to jest estrofem?

reklama
Ja na całe szczęście żadnych efektów ubocznych nie mam :) ggorzej po sioforze... kręci missię w głowie jak na karuzeli...;)

a z tymi facetami to faktycznie tak jest, że nie chorują tylko walczą o życie... ohh :)

Do góry