reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Na pewno będzie dobrze i się uda! Będę trzymać mocno kciuki :*

Polecam owitrelle jak pęcherzyki ma 18mm,hormon hcg poprawia zagniezdzenie,tez

Ładnie obstawione :) szacunek dla męża, że daje radę ;) oby były tego skutki ll ❤

Nie wywołuj wilka z lasu ;) oby ta wątpliwa przyjemność Cię ominęła :*

Nie biorę, ponieważ nie ma potrzeby. Same pękają :)

Dobrze, że wstrętna @ przyszła. Przynajmniej nie trzyma Cię w zawieszeniu.
Oby ten cykl był owocny :* ❤

Muszą pomóc, wierzę w to :) powodzenia w tym cyklu!

Powodzenia! Życzę żeby to był ostatni miesiąc starań :)

reklama
Ja juz po przytulankach :)
Idę spac bi padam
Wiec przytulanki 8,9,10,12,13,15 no i 16 jutro ;)
Mam nadzieję ze cos z tego bedzie.
Antonina testujemy razem :)
Wow jaki maraton ... szacuneczek [emoji4] jak z tego nie wyjdzie to ja już nie wiem [emoji12] trzymam kciuki [emoji7] [emoji110]
A y mnie 8,12 na 13dc,14,zastrzyk 12 musi się udać
Docia trzymam kciuki żeby się teraz udało ! [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Karolka super, że wracasz do starań z tak pozytywnym nastawieniem ... [emoji6] abyś szybko zobaczyła swoje 2 kreski

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

A ja zamiast cudownego prezentu urodzonego dostałam plamienia :(
Czyli dupa... w zeszłym tygodniu piękne jajeczko 19mm a teraz już plamienie, znaczy że druga faza do doooopy :( Chyba pora odpuścić, ale tak trudno podjąć tą decyzję...

Kochane wrzucam dwa testy: u góry 10 dpo, na dole dzisiaj 12 dpo. Kreska wyszła od razu. Ciemnieje prawda? Wg moich normalnych cykli dzisiaj powinnam mieć @. Ale kilka dni jeszcze będę zaglądać w majty.

Załączniki

• 20170129_075705-1-1.jpg
    20170129_075705-1-1.jpg
    173,1 KB · Wyświetleń: 120
Czyli dupa... w zeszłym tygodniu piękne jajeczko 19mm a teraz już plamienie, znaczy że druga faza do doooopy :( Chyba pora odpuścić, ale tak trudno podjąć tą decyzję...
A moze to imppantacja? Kiedy ma byc @? Wszystkiego naj Kochana :* nie ma dolowania. Głowa do góry :*

Ostatnia edycja:
O A ja weszłam żeby super życzenia złożyć. A może to implantacji hmmm?? Taka na prezent ;)

reklama
Do góry