reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@StorAnia mi też się wydało niezbyt miłe co napisałaś ale domyślam się że nie miałaś nic złego na myśli ;)

A ja melduje ze dzisiaj przyszedł okres w 39 dniu cyklu... już panikowalam że znów nie przyjdzie ale ostatecznie nie jest źle w porównaniu do poprzedniego cyklu.
Zamówiłam piękne kubeczki do parzenia ziółek i od jutra będe pić z moim mężusiem bo dzisiaj jestem u rodziców a ziółka w domu. :)
Bardzo bym chciała żeby wszystko się unormowalo z tym cyklem no i oczywiście wkrótce zaskoczyć..... ciekawe czy to się uda.... wierzę że ziółka pomogą.

Ale tak może poczuć się każda. Ja tez wiele razy tak się czułam ... dużo pracuje i wieczorem nadrabiam, wiec ciężko się odnieść jak się kilka tematów przez cały dzień przewinęło i stad nie bryluje na forum ale nie obrażam się ani nie uciekam dlatego, że ktoś ignoruje moje posty...tak jak napisałam wyżej nie jestem w stanie być na bieżąco stąd tak może się dziać mimo iż się staram ...

Magoo pierdolo wracaj tu w tej chwili ... [emoji12]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Niby tak, ale wiecie, że każda z nas jest inna i niestety każda reaguje inaczej...

@StorAnia mi też się wydało niezbyt miłe co napisałaś ale domyślam się że nie miałaś nic złego na myśli ;)

A ja melduje ze dzisiaj przyszedł okres w 39 dniu cyklu... już panikowalam że znów nie przyjdzie ale ostatecznie nie jest źle w porównaniu do poprzedniego cyklu.
Zamówiłam piękne kubeczki do parzenia ziółek i od jutra będe pić z moim mężusiem bo dzisiaj jestem u rodziców a ziółka w domu. :)
Bardzo bym chciała żeby wszystko się unormowalo z tym cyklem no i oczywiście wkrótce zaskoczyć..... ciekawe czy to się uda.... wierzę że ziółka pomogą.
No i widzisz :) nie miałam na myśli, że na forum jest źle, a tak zostało to odebrane :D
Niestety słowo pisane ma różne oblicza ;)

Zresztą jakby mi było źle, to bym tu nie była :p :p

No i cholerka ominęlismy owulacje. Bylo natomiast dzien przed i dzien po, czyli tak jak ostatnim razem po ktorym wyszla klapa. Przy tym drugim cyklu staran odpuscilam, Cisnienie zeszlo. Bol znow byl nie po tej stronie co trzeba, lewego jajnika, czyli tam gdzie brak jajowodu. Kwas foliowy poszedl w odstawke. Wczoraj bylo wino, a dzis kawa. Nic raczej z tego nie bedzie.

Ostatnia edycja:
No i o tym mówiłam...
Czy inaczej znaczy źle?
Wydaje mi się, że panuje ogólne rozdrażnienie i przewrażliwienie. Nie wiem, może ja to tak odbieram :( ale mam do tego prawo, prawda?
;)
Aniu prawda możesz to odbierać jak chcesz to Twoje prawo. Każda wspiera jak tylko umie i potrafi[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się udzielam rzadko ale czytam codziennie i nie na wszystkie pos zawsze są odp na moje tez po prostu czasem cos się pominie albo w tym samym czasie ktoś inny cos napisał uważam ze tu dziewczyny są bardzo pomocne i ogólnie jest spoko.
Myślę ze czasem może ktoś mieć gorszy dzień czy cos długie bezowocne starania mogą sprawić ze człowiek ma dosyć ale po to jest te forum by się wspierać i tak jest
Dokładnie [emoji2]

reklama

Przykro mi ale przejdzie @ i powodzenia w nowym cyklu:)

Do góry