Ehh skąd ja to znam. Trzymaj się w 3 miesiącu będzie juz lepiej !ta nocka w miare, ale z piatku na sobote, tragedia, chyba maly ma pierwszy skok...
reklama
S
StorAnia
Gość
A moze to imppantacja? Kiedy ma byc @? Wszystkiego naj Kochana :* nie ma dolowania. Głowa do góry :*
O A ja weszłam żeby super życzenia złożyć. A może to implantacji hmmm?? Taka na prezent
Niestety dużo. Cały czas plamię. @ się rozkręcaBulbasek pięknie ciemnieje !
StorAnia a może to implantacja dużo tego plamienia ?
Spark
Fanka BB :)
Ojej, podziwiam, że nie chcecie wiedzieć pamiętam jakk byłam małą dziewczynką i mówiłam mamie, że w ciąży będę kiedyś i ciekawe jak się dzidziuś urodzi to jak poznam czy to chłopiec czy dziewczynka ;D wtedy oprócz tego, że nie wiedziałam "jak poznam" to jeszcze nie wiedziałam, że wcześniej mogę wiedzieć ;pMfifi dzis 9+2, czyli 10 tydz leci[emoji16]
Troche mnie kusi, zwłaszcza ze mogą powiedzieć bez wątpliwości ale tak postanowiliśmy z M, to pewnie nasze ostatnie i chcemy mieć niespodzianke[emoji4]
Emsi, Dariana, nie zawsze 10dpo test pokaże ciąże! Mi nie pokazał! Uważam ze jeszcze nie wszystko stracone Kochane!!
Queen b, mocno wierze ze pierwsze podejście in vitro bedzie Waszym sukcesem[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
sylwkaq90, 12dpo moze styknac[emoji6] masz czuły test? Trzymam kciukasy!!
Dziewczyny a ja mam w koncu wolny dzien [emoji33][emoji33][emoji33] pierwszy licząc od świat ( poza jednym gdzie zaniemoglam rzygowo i po prostu nie poszłam). Normalnie nie wiem co ze sobą zrobic[emoji23][emoji23][emoji23]
Póki co sobie leżę, pranie wstawiłam, chatę ogarnę, jakis obiad, a wieczorkiem sie przejdę na bingo. Dzien długi a założę sie ze strzeli jak z bicza [emoji849][emoji85]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1985nelia2
Lux a może kolki??ta nocka w miare, ale z piatku na sobote, tragedia, chyba maly ma pierwszy skok...
Bulbasek, pięknie ciemnieje kreseczka [emoji8]
StorAnia, wszystkiego najlepszego ! [emoji253]
Sylwia, jak u Ciebie sytuacja? [emoji6]
Lux, trzymaj się, to minie.. u nas początki też były straszne [emoji53]
StorAnia, wszystkiego najlepszego ! [emoji253]
Sylwia, jak u Ciebie sytuacja? [emoji6]
Lux, trzymaj się, to minie.. u nas początki też były straszne [emoji53]
Antonia2016
Bardzo tłusta krecha[emoji4]Kochane wrzucam dwa testy: u góry 10 dpo, na dole dzisiaj 12 dpo. Kreska wyszła od razu. Ciemnieje prawda? Wg moich normalnych cykli dzisiaj powinnam mieć @. Ale kilka dni jeszcze będę zaglądać w majty.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
StorAnia wszystkiego najlepszego w dzisiejszym dniu. :-)
Spark
Smacznego ;p@StorAnia mi też się wydało niezbyt miłe co napisałaś ale domyślam się że nie miałaś nic złego na myśli
A ja melduje ze dzisiaj przyszedł okres w 39 dniu cyklu... już panikowalam że znów nie przyjdzie ale ostatecznie nie jest źle w porównaniu do poprzedniego cyklu.
Zamówiłam piękne kubeczki do parzenia ziółek i od jutra będe pić z moim mężusiem bo dzisiaj jestem u rodziców a ziółka w domu.
Bardzo bym chciała żeby wszystko się unormowalo z tym cyklem no i oczywiście wkrótce zaskoczyć..... ciekawe czy to się uda.... wierzę że ziółka pomogą.
Dariana
@Dariana dziękuję bardzo :* Tobie też życzę szybkiego ujrzenia dwóch kreseczek :*
Ja mojego Ł na przytulanki nie muszę namawiać on może codziennie, chyba że jest mega zmęczony co się rzadko zdarza. Ja niestety nie zawsze mam ochotę po pracy i nic z tego nie wychodzi bo idę spać i koniec.
Czasami mam ubaw bo się z nim spieram i mówię: ale wiesz najlepiej się starać co 2 dni by więcej plemników zdążyło się naprodukowac a on tylko rzuci: eee taaam... zobaczymy a swoje i tak w głowie...
Ja juz po przytulankach
Idę spac bi padam
Wiec przytulanki 8,9,10,12,13,15 no i 16 jutro
Mam nadzieję ze cos z tego bedzie.
Antonina testujemy razem
Dziękuję
Mojego M tez nie musze namawiać ale nasza częstotliwość to co 2/3 dni. Tak często jak Twój to by nie dał rady i by padł bidulek choć nie powiem, w dni płodne jest codziennie
A y mnie 8,12 na 13dc,14,zastrzyk 12 musi się udać
Pewnie że tak,z tego co widzę idziemy łeb w łebja jutro też planuje starania już ostatnie 16 dc
Trzymam kciuki!
StorAnia wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń. Szczególnie tego najbardziej wyczekiwanego ❤ jeśli nie w tym cyklu to w następnym. Główka do góry :*
reklama
Antonia2016