reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mfifi dzis 9+2, czyli 10 tydz leci[emoji16]
Troche mnie kusi, zwłaszcza ze mogą powiedzieć bez wątpliwości ale tak postanowiliśmy z M, to pewnie nasze ostatnie i chcemy mieć niespodzianke[emoji4]

Emsi, Dariana, nie zawsze 10dpo test pokaże ciąże! Mi nie pokazał! Uważam ze jeszcze nie wszystko stracone Kochane!!

Queen b, mocno wierze ze pierwsze podejście in vitro bedzie Waszym sukcesem[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

sylwkaq90, 12dpo moze styknac[emoji6] masz czuły test? Trzymam kciukasy!!

Dziewczyny a ja mam w koncu wolny dzien [emoji33][emoji33][emoji33] pierwszy licząc od świat ( poza jednym gdzie zaniemoglam rzygowo i po prostu nie poszłam). Normalnie nie wiem co ze sobą zrobic[emoji23][emoji23][emoji23]
Póki co sobie leżę, pranie wstawiłam, chatę ogarnę, jakis obiad, a wieczorkiem sie przejdę na bingo. Dzien długi a założę sie ze strzeli jak z bicza [emoji849][emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej, podziwiam, że nie chcecie wiedzieć :D pamiętam jakk byłam małą dziewczynką i mówiłam mamie, że w ciąży będę kiedyś i ciekawe jak się dzidziuś urodzi to jak poznam czy to chłopiec czy dziewczynka ;D wtedy oprócz tego, że nie wiedziałam "jak poznam" to jeszcze nie wiedziałam, że wcześniej mogę wiedzieć ;p

@StorAnia mi też się wydało niezbyt miłe co napisałaś ale domyślam się że nie miałaś nic złego na myśli ;)

A ja melduje ze dzisiaj przyszedł okres w 39 dniu cyklu... już panikowalam że znów nie przyjdzie ale ostatecznie nie jest źle w porównaniu do poprzedniego cyklu.
Zamówiłam piękne kubeczki do parzenia ziółek i od jutra będe pić z moim mężusiem bo dzisiaj jestem u rodziców a ziółka w domu. :)
Bardzo bym chciała żeby wszystko się unormowalo z tym cyklem no i oczywiście wkrótce zaskoczyć..... ciekawe czy to się uda.... wierzę że ziółka pomogą.
Smacznego ;p

@Dariana dziękuję bardzo :* Tobie też życzę szybkiego ujrzenia dwóch kreseczek :*

Ja mojego Ł na przytulanki nie muszę namawiać :) on może codziennie, chyba że jest mega zmęczony co się rzadko zdarza. Ja niestety nie zawsze mam ochotę po pracy i nic z tego nie wychodzi bo idę spać i koniec. :p
Czasami mam ubaw bo się z nim spieram i mówię: ale wiesz najlepiej się starać co 2 dni by więcej plemników zdążyło się naprodukowac a on tylko rzuci: eee taaam... zobaczymy :D a swoje i tak w głowie... :cool2:
Ja juz po przytulankach :)
Idę spac bi padam
Wiec przytulanki 8,9,10,12,13,15 no i 16 jutro ;)
Mam nadzieję ze cos z tego bedzie.
Antonina testujemy razem :)

Dziękuję :)
Mojego M tez nie musze namawiać ale nasza częstotliwość to co 2/3 dni. Tak często jak Twój to by nie dał rady i by padł bidulek :p choć nie powiem, w dni płodne jest codziennie ;)

A y mnie 8,12 na 13dc,14,zastrzyk 12 musi się udać
Pewnie że tak,z tego co widzę idziemy łeb w łeb
emoji12.png
ja jutro też planuje starania już ostatnie 16 dc

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki! ✊✊✊

StorAnia
wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń. Szczególnie tego najbardziej wyczekiwanego ❤ jeśli nie w tym cyklu to w następnym. Główka do góry :*

reklama
Do góry