reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ee tam są jeszcze nasze kochane dziewczynki Docia Stor siwa kotek Izabela nawet Queen się pojawia no i ty mycha. Razem damy rade. Ja niestety teraz mam mniej czasu ale was mychy podczytuję. magoo wracaj do nas !
No I wiele innych fajowych staraczek!

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Ja się udzielam rzadko ale czytam codziennie i nie na wszystkie pos zawsze są odp na moje tez po prostu czasem cos się pominie albo w tym samym czasie ktoś inny cos napisał uważam ze tu dziewczyny są bardzo pomocne i ogólnie jest spoko.
Myślę ze czasem może ktoś mieć gorszy dzień czy cos długie bezowocne starania mogą sprawić ze człowiek ma dosyć ale po to jest te forum by się wspierać i tak jest

Ale każda z nas jest inna!!! Ją akurat to zabolało. Nie wiemy w jakim była stanie psychicznym. Może wtedy bardzo na nas liczyła... Próbuję zrozumieć zanim osądzę...
Nikt nie osądza [emoji17] ale należy mieć trochę dystansu... wiecie to jest internet z wieloma pozytywami i negatywami, trzeba mieć zdrowy dystans. Mam nadzieję że Magoo za chwil kilka odnajdzie dystans i przyjmie nasze wirtualne przeprosiny. Magoo mam nadzieję że to czytasz [emoji8]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się udzielam rzadko ale czytam codziennie i nie na wszystkie pos zawsze są odp na moje tez po prostu czasem cos się pominie albo w tym samym czasie ktoś inny cos napisał uważam ze tu dziewczyny są bardzo pomocne i ogólnie jest spoko.
Myślę ze czasem może ktoś mieć gorszy dzień czy cos długie bezowocne starania mogą sprawić ze człowiek ma dosyć ale po to jest te forum by się wspierać i tak jest
Racja. Nie wiemy jak bardzo zabolał ją wtedy ten negatywny test. Każda z nas przeżywa bardzo comiesięczne porażki :( a tym bardziej mając trochę więcej lat... ;)

Poczuła się ignorowana i miała do tego prawo. Ją to zabolało. Każda z nas mogła się tak poczuć...
Ale tak może poczuć się każda. Ja tez wiele razy tak się czułam ... dużo pracuje i wieczorem nadrabiam, wiec ciężko się odnieść jak się kilka tematów przez cały dzień przewinęło i stad nie bryluje na forum ale nie obrażam się ani nie uciekam dlatego, że ktoś ignoruje moje posty...tak jak napisałam wyżej nie jestem w stanie być na bieżąco stąd tak może się dziać mimo iż się staram ...

Magoo pierdolo wracaj tu w tej chwili ... [emoji12]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Do góry