reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dokładnie.. ja jestem na tym wątku już dłuższy czas i nie czuje, żeby było gorzej [emoji849] wszystkie dziewczyny są fajne i każda coś od siebie wnosi [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No i o tym mówiłam...
Czy inaczej znaczy źle?
Wydaje mi się, że panuje ogólne rozdrażnienie i przewrażliwienie. Nie wiem, może ja to tak odbieram :( ale mam do tego prawo, prawda?
;)

Dariana, bedzie dobrze! W końcu zobaczysz te upragnione dwie kreseczki !!
Kotek, a miałaś jakieś objawy wysokiej prolaktyny?
Sylwia, trzymam kciuki za test!!
Ja dzisiaj sama w domu z synkiem, od w domu od poniedziałku bo chory, ja od środy i dostajemy już do głowy!! A wszyscy zajęci nawet nie ma nas kto odwiedzić masakra co za dzień!! [emoji53]
Mififi04, widziałam wątek [emoji16] chciałabym bardzo tam trafić...
Cheebay, ja tez wysprzatalam mieszkanie, pranie powieszone i nie wiem co mam ze sobą zrobic [emoji53] 10 tc?! Kiedy to zleciało [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mialam żadnych objawów.

Poczuła się ignorowana i miała do tego prawo. Ją to zabolało. Każda z nas mogła się tak poczuć...
Bez przesady, niejednokrotnie mi też nikt nie odpisuje[emoji4] a uwierzcie mi, moja wrażliwość jest dość duża. Ale się nie obrazamy na siebie bo musi być jakiś zdrowy dystans

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bez przesady, niejednokrotnie mi też nikt nie odpisuje[emoji4] a uwierzcie mi, moja wrażliwość jest dość duża. Ale się nie obrazamy na siebie bo musi być jakiś zdrowy dystans

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale każda z nas jest inna!!! Ją akurat to zabolało. Nie wiemy w jakim była stanie psychicznym. Może wtedy bardzo na nas liczyła... Próbuję zrozumieć zanim osądzę...

Do góry