reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Yesenia 5 tabletek ketonalu!!!!!! :szok: Kochana szkoda żołądka!! Może lepiej pojedź na IP, niech tam coś zaradzą, bo taki ból to raczej nie jest normalny. Czy zawsze tak miałaś?
Powodzenia ze sprzątaniem przed komunią. Mi padł odkurzacz :wściekła/y: Możecie sobie wyobrazić jak wygląda mieszkanie, w którym mieszka 2 latek i jest bark sprawnego odkurzacza :eek: Latam ze szczotką, ale to nie to samo.

Mamuniol gratuluję mieszkanka :) : ) :) Faktycznie u was gorący czas. Jednym słowem: dzieje się :-) :) zazwyczaj jak długie masz cykle?

reklama
O kurcze! Jak się męczysz :sad: Ile dni to zazwyczaj trwa? Lekarz mówi, ze to normalne??

Wiesz żaden lekarz nic na to nie mówił. Tak 2 , 3 dni męki. Czasem jest tak że np 4 dnia już nic nie ma a 5 jeszcze zaczynam krwawic i znów mega ból. Po owulacji już do @ pobolewa brzuch , tak myślę czy nie poszukać takiego naprawdę dobrego ginekologa i pogadać o tych bólach bo to jest wkurzajace

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja robiłam lakowanie ale i tak się psuly. Mój dentysta poleca Elmex żel do fluoryzacji tam jest napisane raz w tygodniu ale on zaleca więcej . Z kolei inni mówią żeby nie przesadzać ale mi się wydaje ze taki żel jest skuteczny tak 2 razy w tygodniu

Chodzi Ci o ten zel?

Uzywam go i jak dla mnie mistrzostwo swiata!

Mam w jednym zebie odslonieta szyjke i niestety ale to boli. Doslownie wystaczy raz zastosowac ten zel i bol mija na dlugie tygodnie :)
1462520549-g54du4.jpeg

Wiesz żaden lekarz nic na to nie mówił. Tak 2 , 3 dni męki. Czasem jest tak że np 4 dnia już nic nie ma a 5 jeszcze zaczynam krwawic i znów mega ból. Po owulacji już do @ pobolewa brzuch , tak myślę czy nie poszukać takiego naprawdę dobrego ginekologa i pogadać o tych bólach bo to jest wkurzajace

Ja dla mnie to to nie jest normalne, ze Cie boli po owulce i na dodatek bardzo boli w trakcie okresu. Poszukaj moze faktycznie jakiegos dobrego ginelologa albo i kilku.

Paraplu będę się rozgladala za takim , ale może to przez endometrioze, nie wiem nawet jaki jej stopień mam . Po laparo wyszły mi drobne ogniska

reklama
Do góry