reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Yesenia daj sobie czas. Daj czas mężowi. Skup się teraz na Miłoszu. Potrzebuje Cię
A drugie dziecko pojawi się wtedy, kiedy będzie najlepszy czas. Ściskam mocno!

Witam nowa staraczke Anulka :happy:
gratuluje drugiej kreseczki aniay :happy2:
Trzymam &&&&&&&&
za kolejny cykl tym ktorym sie nie udalo...nastepnym razem.musi sie udac poki kest nadzieja wszystko jest mozliwe kochane

Yesenia napisałam długiego posta i mi nie dodało. Może to znak, że te słowa nie były ci potrzebne...
Kochana jeśli podjęłaś decyzję o zaprzestaniu starań to musisz na nowo wymarzyć sobie życie. Będzie inaczej niż do tej pory planowałaś. Wszystko trzeba poukładać na nowo. Ale to nie oznacza że będzie źle! Dziś może trudno o tym mówić i zaakceptować. Może warto znaleźć kogoś kto pomoże ci spojrzeć na wszystko inaczej. Kochana zrób wszystko, żeby na nowo cieszyć się życiem. Zrób to dla syna i dla siebie!

Skaba nie martw się o mnie to nie pierwszy już raz rezygnuje z czegoś . Ja ze wszytkim mam pod górkę , nauczyłam się z tym żyć

Mysle ze zycie Cie jeszcze pozytywnie zaskoczy w momencie w ktorym nie bedziesz sie moze nawet tego spodziewala kochana .... Ja zycze ci tego z calego serca ! Wiem ze nie rezygnujesz tylko odpuszczasz a to roznica ktora moze przynies duzo dobrego :happy2::happy2::happy2:

Mysle ze zycie Cie jeszcze pozytywnie zaskoczy w momencie w ktorym nie bedziesz sie moze nawet tego spodziewala kochana .... Ja zycze ci tego z calego serca ! Wiem ze nie rezygnujesz tylko odpuszczasz a to roznica ktora moze przynies duzo dobrego

reklama
Rezygnuję :) Nie da się odpuścić to nic nie znaczy ... mam dość czekania na owulację , śluz i za wszelką cenę się bzykać a jak się nie uda to się denerwować , koniec z tym . Pogodziłam się z tym co mam

Ostatnia edycja:
Do góry