reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Oj Kochana mam [emoji1] nawet pielęgniarka dziś na wizycie była w szoku że tyle ważę a nie wyglądam[emoji23]

Tak. Będziemy się bzykac dla funu [emoji38]

Dziękuję Kochana [emoji8]

Kochana pomogę.wyslij mi na fb linka do kupienia i swój adres [emoji16]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ajlowju!!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Wysle Ci jutro wszystko na fb [emoji8]

@Bulbasek @M2b jejciu jak Wam zazdroszcze [emoji7]

Dzisiaj dowiedzialam sie, ze moja klientka jest w ciazy. Jak ich poznalam 3 lata temu to juz sie starali, a nie smialam pytac wtedy ile juz sie staraja. Takze na pewno ponad 3 lata im to zajelo. Bardzo sie ciesze bo jak widzialam te wszystkie leki, badania, zastrzyki, testy, rachunki za inseminacje to szkoda mi ich bylo.
Zasluzyli na to dzieciatko :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ajlowju!!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Wysle Ci jutro wszystko na fb [emoji8]

@Bulbasek @M2b jejciu jak Wam zazdroszcze [emoji7]

Dzisiaj dowiedzialam sie, ze moja klientka jest w ciazy. Jak ich poznalam 3 lata temu to juz sie starali, a nie smialam pytac wtedy ile juz sie staraja. Takze na pewno ponad 3 lata im to zajelo. Bardzo sie ciesze bo jak widzialam te wszystkie leki, badania, zastrzyki, testy, rachunki za inseminacje to szkoda mi ich bylo.
Zasluzyli na to dzieciatko :)

Każda staraczka zasługuje ❤

Serio nigdy gin nie zlecil Ci prob watrobowych? [emoji33] moj gin i to na NFZ jak poszlam do niego pierwszy raz po antykoncepcje pierwsze co powiedzial to, ze zanim mi da recepte to mam zrobic sobie podstawowa morfologie, cytologie i proby watrobowe. Dopiero jak przyjde w wynikami to mi da recepte.
I od tamtej pory co roku wysyla mnie na proby watrobowe.

Ja piernicze, cycki opadaja. To mam lepszego gina pod tym wzgledem w rodzinnej przychodni w miejscowosci o oszalamiajacej wielkosci, raptem 3 tys. ludzi niz w duzych miastach. Smutne.

Dziewczyny mówię serio, przez to bardzo się zraziłam do lekarzy, chociaż nie twierdzę, że wszyscy tacy są.
Bo wierze, że są lekarze, którzy się interesują, zlecają badania, potrafią je interpretować, i nadążają za aktualnymi badaniami. To też wpłynęło po części na moje zainteresowanie odżywianiem, a w konsekwencji wybór późniejszego zawodu.

opadają, opadają, żebyście wiedziały :p

Bulbasek wielkie gratulacje.

Dziewczyny proszę pomyślcie o mnie cieplutko, jutro chce testować. Okres powinnam mieć wczoraj. Dziś też cisza. Latam non stop do kibelka bo mam mokro.
Innych objawów nie wkrecam sobie.

Jutro zatestuje, dziś już nie mam jak.
Bulbasek post trochę mnie zmotywował bo miałam owu przed nią.
Dałaś mi nadzieję kochana.
Zapmarta trzymam kciuki i proszę o to samo ! [emoji6] [emoji6] [emoji6] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Smutne to wszystko, ale tak jest, że brakuje czasu dla najbliższych i uświadamiamy to sobie dopiero w takich momentach. Ja już nie mam babć ani dziadków:((, została mi tylko mama. Tak samo u mojego m :(((. Tule mocno.
Życie jest okrutne ... u mnie też tylko mama i u mojego M również. Moja babcia i dziadek (mama mamy i tata taty) zmarli dzień po dniu .... do dziś nie wierzę, że to było możliwe [emoji17] nie wspominając, że mój tata i teść zmarli kilka miesięcy wcześniej. To był najgorszy rok w moim życiu [emoji26]

reklama
@marc Kochana jest jeszcze za wcześnie. Spokojnie poczekaj. Będzie dobrze.

@sylwkaq90 przykro mi Kochana moja. Niestety taka już kolej rzeczy.:( Dobrze, ze masz takie postanowienie. Spieszymy sie kochać ludzi tak szybko odchodzą. Jestem z Tobą :*

Poza tym dziękuję Wam Kochane za wszystkie słowa. Cały czas jestem z Wami i kibicuje. Powiedziałam mężowi. Jest przeszczesliwy. 14.02 mam wizytę. Będzie to 7t3d.
To obyś dostała swoje upragnione serduszko na walentynki [emoji173]
Trzymaj teraz kciuki kochana za moje testowanie [emoji6]

Do góry