reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Z czego Ty masz schudnąć???
Oj Kochana mam [emoji1] nawet pielęgniarka dziś na wizycie była w szoku że tyle ważę a nie wyglądam[emoji23]
Przynajmniej wiesz na czym stoisz. A weź pod uwagę ile jest ciąż z bezowulacyjnych cykli [emoji2] może warto i tak się starać.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak. Będziemy się bzykac dla funu [emoji38]
trzymam kciuki by ta lekarka Ci szczescie przyniosla :*
Dziękuję Kochana [emoji8]
Ja piernicze, cycki opadaja. To mam lepszego gina pod tym wzgledem w rodzinnej przychodni w miejscowosci o oszalamiajacej wielkosci, raptem 3 tys. ludzi niz w duzych miastach. Smutne.

Przykro mi. Mam tylko cicha nadzieje, ze nie cierpi bardzo.

Dziewczynki z Niemcowni trza mi Was! Mam romansa!!! Chce kupic 2 wazoniki ale w Wiatrakowie ich nie ma, sa w Dojczalndzie ale nie sklep nie wysyla do Wiatrakowa [emoji24][emoji24][emoji24]
Czy ktoras balaby tak cudowna i mi pomogla? [emoji120]
Koszt wazonikow to 20 euro + pewnie wysylka do Dojczalndu + pare euro wysylka do mnie.
Oczywyscie za wszystko zaplace! [emoji857][emoji857][emoji857][emoji857]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana pomogę.wyslij mi na fb linka do kupienia i swój adres [emoji16]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ja chyba tez sobie nie pożałuje [emoji5]

Dziękuje [emoji16]

Jak dowiedziałam się u gin ze jestem w ciąży to. Kazała mi zbadać tsh. Powiedziała ze jak będzie wynik max 2,5 to jest OK a jak wyższy to brać euthyrox. Niestety miałam 2,99

Ja tez mam mega wrażliwe i bolące sutki, piersi swoją droga ale sutki to masakra... tydzień do @

Biedna... wiem co czujesz, tule mocno [emoji26]

I ja tez!

Od 14 w podbrzuszu mam dziwne bole. Takie jakby szarpanie promieniujące na plecy na pachwiny na wargi sromowe? I bulgotanie jakby były puste kichy. Co to może być? 6 dzień po owulacji....

Myślałam trochę o zagnieżdżeniu ale w sumie nie znam tego uczucia. W poprzedniej ciąży miałam takie silne bóle aż brałam ketonal, nie spodziewałam się dwóch kresek wtedy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie mnie cycki nie bolą, a sutki bardzo ...

Aj dziewczyny.. chciałabym, żeby było dobrze, ale już nie będzie. Babcia bardzo ciężko oddycha, jest nieprzytomna, czasami podają jej tlen no i jest pod kroplówką.. Dzisiaj jakby trochę oczy otworzyła, ale to złudne nadzieje ;-(
jeszcze mama.. wszystko przeżywa.. moim postanowieniem jest: częściej ją odwiedzać.. zbyt mało poświęcam jej czasu, a niestety syndrom "opuszczonego gniazda" daje się we znaki..
Smutne to wszystko, ale tak jest, że brakuje czasu dla najbliższych i uświadamiamy to sobie dopiero w takich momentach. Ja już nie mam babć ani dziadków:((, została mi tylko mama. Tak samo u mojego m :(((. Tule mocno.

@marc Kochana jest jeszcze za wcześnie. Spokojnie poczekaj. Będzie dobrze.

@sylwkaq90 przykro mi Kochana moja. Niestety taka już kolej rzeczy.:( Dobrze, ze masz takie postanowienie. Spieszymy sie kochać ludzi tak szybko odchodzą. Jestem z Tobą :*

Poza tym dziękuję Wam Kochane za wszystkie słowa. Cały czas jestem z Wami i kibicuje. Powiedziałam mężowi. Jest przeszczesliwy. 14.02 mam wizytę. Będzie to 7t3d.

Ostatnia edycja:
@marc Kochana jest jeszcze za wcześnie. Spokojnie poczekaj. Będzie dobrze.

@sylwkaq90 przykro mi Kochana moja. Niestety taka już kolej rzeczy.:( Dobrze, ze masz takie postanowienie. Spieszymy sie kochać ludzi tak szybko odchodzą. Jestem z Tobą :*

Poza tym dziękuję Wam Kochane za wszystkie słowa. Cały czas jestem z Wami i kibicuje. Powiedziałam mężowi. Jest przeszczesliwy. 14.02 mam wizytę. Będzie to 7t3d.
Fajna data :). Juz pewnie usłyszycie serduszko.

gratulacje i spokojnych 9mcy. Musi być dobrze.

Ja powinnam testować 2.02 ale się boję...
Dziękuję. Wierzę, ze będzie dobrze, ale chyba dopiero jak będzie z tydzień po @ to się uspokoje. Jak zrobiłam test cała się trzeslam. Nie mogłam tel utrzymać żeby zdjęcie zrobić.

reklama
Do góry