reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Z czego Ty masz schudnąć???
Oj Kochana mam [emoji1] nawet pielęgniarka dziś na wizycie była w szoku że tyle ważę a nie wyglądam[emoji23]
Przynajmniej wiesz na czym stoisz. A weź pod uwagę ile jest ciąż z bezowulacyjnych cykli [emoji2] może warto i tak się starać.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak. Będziemy się bzykac dla funu [emoji38]
trzymam kciuki by ta lekarka Ci szczescie przyniosla :*
Dziękuję Kochana [emoji8]
Ja piernicze, cycki opadaja. To mam lepszego gina pod tym wzgledem w rodzinnej przychodni w miejscowosci o oszalamiajacej wielkosci, raptem 3 tys. ludzi niz w duzych miastach. Smutne.

Przykro mi. Mam tylko cicha nadzieje, ze nie cierpi bardzo.

Dziewczynki z Niemcowni trza mi Was! Mam romansa!!! Chce kupic 2 wazoniki ale w Wiatrakowie ich nie ma, sa w Dojczalndzie ale nie sklep nie wysyla do Wiatrakowa [emoji24][emoji24][emoji24]
Czy ktoras balaby tak cudowna i mi pomogla? [emoji120]
Koszt wazonikow to 20 euro + pewnie wysylka do Dojczalndu + pare euro wysylka do mnie.
Oczywyscie za wszystko zaplace! [emoji857][emoji857][emoji857][emoji857]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana pomogę.wyslij mi na fb linka do kupienia i swój adres [emoji16]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ja chyba tez sobie nie pożałuje [emoji5]

Dziękuje [emoji16]

Jak dowiedziałam się u gin ze jestem w ciąży to. Kazała mi zbadać tsh. Powiedziała ze jak będzie wynik max 2,5 to jest OK a jak wyższy to brać euthyrox. Niestety miałam 2,99

Ja tez mam mega wrażliwe i bolące sutki, piersi swoją droga ale sutki to masakra... tydzień do @

Biedna... wiem co czujesz, tule mocno [emoji26]

I ja tez!

Od 14 w podbrzuszu mam dziwne bole. Takie jakby szarpanie promieniujące na plecy na pachwiny na wargi sromowe? I bulgotanie jakby były puste kichy. Co to może być? 6 dzień po owulacji....

Myślałam trochę o zagnieżdżeniu ale w sumie nie znam tego uczucia. W poprzedniej ciąży miałam takie silne bóle aż brałam ketonal, nie spodziewałam się dwóch kresek wtedy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie mnie cycki nie bolą, a sutki bardzo ...

Aj dziewczyny.. chciałabym, żeby było dobrze, ale już nie będzie. Babcia bardzo ciężko oddycha, jest nieprzytomna, czasami podają jej tlen no i jest pod kroplówką.. Dzisiaj jakby trochę oczy otworzyła, ale to złudne nadzieje ;-(
jeszcze mama.. wszystko przeżywa.. moim postanowieniem jest: częściej ją odwiedzać.. zbyt mało poświęcam jej czasu, a niestety syndrom "opuszczonego gniazda" daje się we znaki..
Smutne to wszystko, ale tak jest, że brakuje czasu dla najbliższych i uświadamiamy to sobie dopiero w takich momentach. Ja już nie mam babć ani dziadków:((, została mi tylko mama. Tak samo u mojego m :(((. Tule mocno.

@marc Kochana jest jeszcze za wcześnie. Spokojnie poczekaj. Będzie dobrze.

@sylwkaq90 przykro mi Kochana moja. Niestety taka już kolej rzeczy.:( Dobrze, ze masz takie postanowienie. Spieszymy sie kochać ludzi tak szybko odchodzą. Jestem z Tobą :*

Poza tym dziękuję Wam Kochane za wszystkie słowa. Cały czas jestem z Wami i kibicuje. Powiedziałam mężowi. Jest przeszczesliwy. 14.02 mam wizytę. Będzie to 7t3d.

Ostatnia edycja:
@marc Kochana jest jeszcze za wcześnie. Spokojnie poczekaj. Będzie dobrze.

@sylwkaq90 przykro mi Kochana moja. Niestety taka już kolej rzeczy.:( Dobrze, ze masz takie postanowienie. Spieszymy sie kochać ludzi tak szybko odchodzą. Jestem z Tobą :*

Poza tym dziękuję Wam Kochane za wszystkie słowa. Cały czas jestem z Wami i kibicuje. Powiedziałam mężowi. Jest przeszczesliwy. 14.02 mam wizytę. Będzie to 7t3d.
Fajna data :). Juz pewnie usłyszycie serduszko.

gratulacje i spokojnych 9mcy. Musi być dobrze.

Ja powinnam testować 2.02 ale się boję...
Dziękuję. Wierzę, ze będzie dobrze, ale chyba dopiero jak będzie z tydzień po @ to się uspokoje. Jak zrobiłam test cała się trzeslam. Nie mogłam tel utrzymać żeby zdjęcie zrobić.

reklama
Do góry