reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bulbasek wielkie gratulacje.

Dziewczyny proszę pomyślcie o mnie cieplutko, jutro chce testować. Okres powinnam mieć wczoraj. Dziś też cisza. Latam non stop do kibelka bo mam mokro.
Innych objawów nie wkrecam sobie.

Jutro zatestuje, dziś już nie mam jak.
Bulbasek post trochę mnie zmotywował bo miałam owu przed nią.
Dałaś mi nadzieję kochana.

Trzymam kciuki! :)✊✊✊

reklama
Hehe coś Ty, aż tak to nie robię :-) wogole nie macam sie i nie oglądam ich :p Hehehe pamiętaj w mojej 1 ciąży to fakt wyszedł test dzień przed @ a cycki bolały mnie okrutnie tylko tyle :-)
Ja w pierwszej ciąży test zrobiłam po 3 tygodniach od terminu @ . Piersi bolały ale tuż przed testem.

Cholera! ale super wiadomość! Bulbasku gratuluję! i ogromnie wierzę w to, że się tym razem uda! :* <3
Choć jedna dobra wiadomość tego dnia..
Dzisiaj byłam u babci, to wiadomo.. Wygląda źle, chce mi się ryczeć! ;( Nie kontaktuje, łapie ostatnie oddechy..
Miłego weekendu dziewczyny.
Kochana, bardzo mi przykro [emoji20] wiem co czujesz, bo przeżywałam to rok temu, mój dziadziuś zmarł w marcu, kilka miesięcy wcześniej wiedzieliśmy, że to nastąpi, ale mieliśmy nadzieję, że da radę jak najdłużej. Dzień przed jego śmiercią byłam u niego, ale widziałam, że to już koniec, płakałam jak głupia. Do tej pory za każdym razem jak jestem na cmentarzu to nie mogę się powstrzymać i łezka mi cieknie. Mam jednak nadzieję, że Twoja babcia da radę jak najdłużej, tule [emoji8] [emoji8]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Kochana, bardzo mi przykro [emoji20] wiem co czujesz, bo przeżywałam to rok temu, mój dziadziuś zmarł w marcu, kilka miesięcy wcześniej wiedzieliśmy, że to nastąpi, ale mieliśmy nadzieję, że da radę jak najdłużej. Dzień przed jego śmiercią byłam u niego, ale widziałam, że to już koniec, płakałam jak głupia. Do tej pory za każdym razem jak jestem na cmentarzu to nie mogę się powstrzymać i łezka mi cieknie. Mam jednak nadzieję, że Twoja babcia da radę jak najdłużej, tule [emoji8] [emoji8]

qdkkx1hpzei65q7s.png
Moi dziadkowie /od strony mamy a drugi przyszywany-przyjaciel rodziny i dziadka/ odeszli jeden za drugim. W ciągu tygodnia straciłam ich obu... To było dla mnie tak potwornie bolesne, że nie byłam w stanie funkcjonować. Teraz, po 20 latach od ich śmierci, pisząc to płaczę... :( życie jest bez sensu... a tęsknota pozostaje na zawsze :(

Hej dziewczyny ja odkąd się staramy co miesiąc wkrecam sobie objawy ciazy.mi przy pierwszej ciąży test w dniu @ ale kreski dwie mocne pojawiły się odrazu nigdy nie zapomnę tego uczucia szczęścia przeplatanego strachem.
Sylwkaq przykro mi z powodu babci ja do swoich tez jestem bardzo przywiązana.

Aj dziewczyny.. chciałabym, żeby było dobrze, ale już nie będzie. Babcia bardzo ciężko oddycha, jest nieprzytomna, czasami podają jej tlen no i jest pod kroplówką.. Dzisiaj jakby trochę oczy otworzyła, ale to złudne nadzieje ;-(
jeszcze mama.. wszystko przeżywa.. moim postanowieniem jest: częściej ją odwiedzać.. zbyt mało poświęcam jej czasu, a niestety syndrom "opuszczonego gniazda" daje się we znaki..

reklama
U mnie podobnie 7 dpo i zamierzam dzisiaj właśnie usiąść z piwkiem, w końcu może się okazać ostatnim :D

To ja chyba tez sobie nie pożałuje [emoji5]

To wcześniejsze sto lat i spełnienia marzeń :)

Dziękuje [emoji16]

Dziewczynki, mam wyniki prolaktyny 344ulU/ml, normy mam podane 102-496, niby w normie się mieści, ale nie wiem jak to do fazy cyklu przełożyć.

A tak poza tym to oczywiście mam anemie, tak jak myślałam, więc po weekendzie muszę się zapisać do rodzinnej po żelazo. Tsh 2,300 ulU/ml, norma 0,27-4,2.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Jak dowiedziałam się u gin ze jestem w ciąży to. Kazała mi zbadać tsh. Powiedziała ze jak będzie wynik max 2,5 to jest OK a jak wyższy to brać euthyrox. Niestety miałam 2,99

nie, nie mam jeszcze 6 dni do @
wiecie co bolą mnie te cycki w sensie sutki, cycki zawsze mnie bolą przed @, ale sutki nie, a bolą mnie MASAKRYCZNIE ;(

Ja tez mam mega wrażliwe i bolące sutki, piersi swoją droga ale sutki to masakra... tydzień do @

Cholera! ale super wiadomość! Bulbasku gratuluję! i ogromnie wierzę w to, że się tym razem uda! :* <3
Choć jedna dobra wiadomość tego dnia..
Dzisiaj byłam u babci, to wiadomo.. Wygląda źle, chce mi się ryczeć! ;( Nie kontaktuje, łapie ostatnie oddechy..
Miłego weekendu dziewczyny.

Biedna... wiem co czujesz, tule mocno [emoji26]

Trzymam kciuki! :)[emoji110][emoji110][emoji110]

I ja tez!

Od 14 w podbrzuszu mam dziwne bole. Takie jakby szarpanie promieniujące na plecy na pachwiny na wargi sromowe? I bulgotanie jakby były puste kichy. Co to może być? 6 dzień po owulacji....

Myślałam trochę o zagnieżdżeniu ale w sumie nie znam tego uczucia. W poprzedniej ciąży miałam takie silne bóle aż brałam ketonal, nie spodziewałam się dwóch kresek wtedy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry